Tekstschrijver aangeboden

Bijgewerkt: 14 augustus 2021

Tekstschrijver aangeboden: het internet staat er vol mee. Hoe lang ben je al op zoek naar de juiste tekstschrijver? Dit blijkt niet zo eenvoudig als gedacht. Wist je dat veel marketingbureaus óók op zoek zijn naar goede tekstschrijvers? Veel bedrijven hebben wat tekstschrijvers versleten voordat ze de juiste vonden. Voor de kleine ondernemer kan het nog lastiger zijn de beste tekstschrijver te vinden.

Hoe vind je de juiste tekstschrijver?

Problemen om meer verkeer naar je website te krijgen?

Hoi, ik ben Bianca en help websites doorgroeien. Zal dit jouw website zijn?


Je bent via de zoekmachine gaan zoeken op tekstschrijver aangeboden. Jawel, je bent websites tegengekomen met een verzameling van tekstschrijvers. De laatste tijd rommelt het nogal in de schrijverswereld. Met meer dan 10.000 Nederlandse tekstschrijvers is het niet eenvoudig om de juiste te vinden.

Kijk, zo werkt het: je zoekt op ‘tekstschrijver aangeboden’ en voilà, de zoekresultaten rollen eruit. Je hebt mij gevonden! Maar ook wat goedkope tekstschrijvers. Lage prijzen, ideaal voor jou. Blijf de kwaliteit in de gaten houden en bedenk goed wat je met je laatste budget doet.

Weet je wat het kost om teksten te laten herschrijven? Vraag de tarievenkaart aan, je ontvangt dan altijd de actuele tarieven.

Tekstschrijver aangeboden, dit is hoe het werkt

Is goedkoop ook duurkoop? Dit wordt vaak beweerd. Ga je wel eens winkelen bij de Action of bij Primark? Je weet van te voren dat je bij de Primark lage prijzen mag verwachten. Dat de kwaliteit lager is, dat is op zich niet zo vreemd. Maar dit wil niet zeggen dat een goedkope kledingwinkel ook meer direct slechter is. Wil je echter meer service of kwaliteit dan ben je naar verhouding duurder uit. Zo werkt het met heel veel producten maar soms ook met het aanbieden van diensten.

Je kunt voor goedkope of betaalbare student tekstschrijvers gaan of iemand met vele jaren ervaring inschakelen. De prijs zegt niet alles over de kwaliteit die je ontvangt. Het tarief is namelijk van verschillende factoren afhankelijk. Bijvoorbeeld de werksnelheid, kennis, ervaring en naamsbekendheid. Want ook voor naamsbekendheid kun je soms meer betalen.

Kijk eens naar de seo tekstschrijver

Je hebt via het internet gezocht op ‘tekstschrijver aangeboden’, toch? Ha, je bent niet zomaar op deze website uitgekomen! Je ziet dat deze pagina redelijk hoog scoort binnen de zoekresultaten. Heeft dit met SEO te maken? Ja en nee. Ik ben van mening dat SEO veel meer is dan gewoon wat zoekmachine optimalisatie. Ik kijk niet alleen naar zoekmachines, maar ook naar de opdracht zelf. Wat wil je bereiken en nog belangrijker, wie is de doelgroep?

Als goede SEO tekstschrijver heb ik één voordeel: ik vind het niet nodig om bij klanten om testimonials of reviews te bedelen. Ik sta hoog in Google en toon hiermee resultaat aan. Een beeld zegt meer dan 1000 woorden. Graag werk ik ook aan een goede positie voor jou website.

Voorbeeldteksten of proeftekst bij ’tekstschrijver aangeboden’

Ga je kleding kopen, dan pas je dit eerst. Het maakt hierbij niet uit of je dit in een pashokje of thuis doet. De meeste winkeliers geven je het recht om kleding te ruilen of terug te brengen. Bij online winkelen geniet je ook van extra bescherming door de wet kopen op afstand. Dit geldt echter alleen voor goederen: op maat gemaakte diensten zijn uitgesloten van de wet kopen op afstand.

Wil je voorbeeldteksten inzien of misschien wel het portfolio? Geen probleem, alles is mogelijk. Aan de hand van voorbeeldteksten of een portfolio krijg je een eerste indruk.

Niet elke tekstschrijver biedt een gratis proeftekst aan. Dit hoeft ook niet want een proeftekst is geen verplichting. Bij de een betaal je voor een proeftekst, bij de ander is dit gratis. Ik heb gekozen voor een tussenoplossing. Je plaatst op de normale manier je opdracht. Eerst ontvang je één tekst waarbij je eventueel voor aanpassingen gaat. Vaak zit het na een eerste aanpassingsronde wel goed, hierna volgt de rest van je opdracht.

Natuurlijk kan het zijn dat je ontevreden bent. Je hebt in dit geval twee mogelijkheden:

  • Je vraagt om een herziening van de tekst. De tekst wordt naar je wensen herschreven.
  • Je hebt het recht om de tekst terug te geven. Je betaalt helemaal niets, maar je mag de tekst ook niet gebruiken en zelfs niet herschrijven.

Tekstschrijver aangeboden, aan de slag

Een tekst moet niet alleen lekker lezen maar ook goed vindbaar zijn zoekmachines. Daarom kies je voor SEO teksten, geoptimaliseerd volgens de richtlijnen van Google. Laat je niet misleiden door beloftes als eerste positie in zoekmachines, niemand kan dit garanderen. Maar let goed geschreven SEO teksten kom je heel ver. uiteindelijk moet je aan zoekmachines laten zien dat jij die hoge positie waard bent.

Aan de slag, als tekstschrijver help ik jou online zichtbaarheid en het opbouwen van naamsbekendheid of merkbekendheid. Informeer naar de mogelijkheden of tarieven.


Bianca schreef meer dan 50.000 artikelen voor het internet. "SEO is mijn missie, ik help anderen om hoger in Google te komen". Met zoveel geschreven onderwerpen, SEO- en marketingkennis is ze het startpunt voor elke (nieuwe) website. Een opdracht plaatsen of meer weten over de voordelige tarieven? Vraag vandaag nog de tarievenkaart aan.

Schuiven naar boven