SEO tekstschrijver

Heb je al meerdere samenwerkingen met bloggers of tekstschrijvers zien sneuvelen? Veel geld uitgeven en weinig resultaat, daar houdt niemand van. Als SEO tekstschrijver werk ik aan de beste SEO content voor websites en webshops. Natuurlijk tegen eerlijke tarieven en zonder verplichtingen.

  • Betere online vindbaarheid
  • Je expertise delen
  • Effect voor de lange termijn
  • Geoptimaliseerd voor zoekmachines
  • Conversieverhogend

Stop met het gestuntel en het zelf schrijven van teksten, artikelen of blogs. Het inschakelen van een professionele SEO tekstschrijver levert een directe tijdsbesparing op. Daarnaast bied ik je de mogelijkheid tot het afnemen van SEO consultancy. Een goed advies met betrekking tot je online vindbaarheid waarmee je zelf aan de slag gaat. Kostenbesparend & effectief.

Zoekmachine optimalisatie is een langlopend project. Met de juiste SEO teksten blijft het effect, een betere positie in zoekmachines, lang aanhouden. Bezoekersstatistieken en dan met name bezoekers uit zoekmachines zijn meetbaar, waardoor je de ontwikkelingen op de voet volgt.

Niet alle teksten vallen onder SEO. Meer dan de helft van de teksten die je op het internet tegenkomt zijn helemaal niet SEO proof. Toch betekent dat niet dat bestaande teksten waardeloos zijn. Vaak is het goed mogelijk om deze alsnog te laten voldoen aan de SEO richtlijnen. Ik denk graag met je mee. Dankzij mijn ruime ervaring op het gebied van SEO teksten schrijven ontvang je interessante, motiverende en inspirerende teksten. Zoekmachines begrijpen waar de tekst over gaat en indexeren je website effectiever.

Een SEO tekstschrijver inschakelen

Problemen om meer verkeer naar je website te krijgen?

Hoi, ik ben Bianca en help websites doorgroeien. Zal dit jouw website zijn?


De vraag naar goede en ervaren SEO tekstschrijvers groeit enorm. Ik help je wanneer het om goed geschreven SEO teksten gaat. Goede SEO content brengt je naar de uiteindelijke doelstelling: hoger in Google en andere zoekmachines. Dit proces vraagt tijd. Zoekmachines crawlen, beoordelen en indexeren continu. De aandacht wordt verdeeld over miljoenen Nederlandse websites, daarom vraagt dit geduld van jouw kant.

Door de bezoekersstatistieken goed in de gaten te houden merk je hoe de website langzaam groeit, beter rankt en steeds meer organische bezoekers ontvangt. Wil je dat hele proces een duwtje in de rug geven, denk dan ook eens aan het inzetten van contentmarketing met de focus op social media.

Desgewenst ontvang je een kritische blik op je huidige teksten, artikelen of blogs. Zijn oude teksten aan verbetering toe of red je het met nieuwe teksten? Het aanpassen van bestaande content lijkt intensief maar feitelijk wordt de tekst gecontroleerd op spelling, grammatica en de aanwezigheid van belangrijke zoektermen. Voor dat laatste is een zoekwoordenonderzoek nodig. Hierbij heb je de keuze uit een eenvoudig en kostenbesparend onderzoek of een onderzoek met een uitgebreide rapportage.

Beter zichtbaar in zoekmachines

SEO is al zo oud als zoekmachines zelf. Webmasters waren vroeger al op zoek naar methoden om beter in de organische zoekresultaten te scoren. Natuurlijk is er de laatste decennia het één en ander verandert. Kijk maar eens hoe SEO teksten er tegenwoordig uitzien.

Vriendelijke en losse schrijfstijl. De tijd dat we klanten of bezoekers met u aanspreken ligt ver achter ons. Alleen bij sommige doelgroepen is het aan te raden om toch de u-aanspreekvorm te hanteren. In alle andere gevallen is een losse schrijfstijl gewenst.

Spammen met zoektermen kan tegenwoordig echt niet meer. Lag de zoekwoordendichtheid vroeger boven de 5%, tegenwoordig toch zeker onder de 2%.

Antwoord geven op deze vraag is steeds belangrijker geworden. Google kijkt dan ook of de inhoud van een artikel antwoord geeft op een zoekvraag.

SEO is rekening houden met bovenstaande maar ook met veel andere zaken. Bijvoorbeeld een goede titel, tussenkopjes, gebruik van alinea’s maar ook spelling en grammatica.


Wat is een SEO tekstschrijver?

Je hebt ongetwijfeld al eens eerder geïnvesteerd in een SEO tekstschrijver. Of je bent al een tijd op zoek naar deze dienst. Wist je dat Nederland meer dan tienduizend SEO tekstschrijvers telt? Genoeg keuze zou je denken, maar in de praktijk valt dit soms tegen. De betere SEO tekstschrijver creëert niet alleen een leuk geschreven stukje maar houdt ook rekening met je huidige positie in Google, relevante zoektermen, de doelgroep en natuurlijk je doelstelling.

Door het inschakelen van een SEO tekstschrijver bespaar je een hoop tijd. Het klinkt misschien cliché maar die tijd kun je beter aan je onderneming besteden. Bovendien leveren SEO teksten je uiteindelijk ook geld op. Meer zoekverkeer aantrekken betekent natuurlijk ook meer potentiële klanten. Goed geschreven teksten weten de lezer te overtuigen, waardoor deze ook nog eens eerder over gaat tot actie. Bijvoorbeeld het inschrijven voor je nieuwsbrief, een product kopen of een dienst afnemen.

Zakt je website langzaam weg in Google? Dit resulteert in minder bezoekers en een lagere omzet. Het is belangrijk dat je dit probleem serieus aanpakt. Vaak heeft het met een Google update te maken, in dit geval kun je niet heel veel doen behalve aan kwalitatieve content blijven werken. Maar het kan ook om technische fouten op de website gaan, een te langzaam werkende site of problemen met het linkprofiel (spammy backlinks). Twijfel je over de onderliggende oorzaak en zoek je naar een plan van aanpak, denk dan eens aan SEO consultancy.

De grootste oorzaak is dat concurrenten beter zijn geworden. Schakel een professionele SEO tekstschrijver in, hiermee voorkom je dat concurrenten je voorblijven.

Betaalbare tarieven: een waardevolle investering

Ik mag me expert noemen op het gebied van SEO schrijven. Een waardevolle investering waar je lang profijt van hebt. Al jarenlang houd ik de tarieven betaalbaar. Niet alleen om mezelf goed in de markt te zetten, ook omdat ondernemen betaalbaar moet blijven. Een motto dat je vaker op deze website voorbij ziet komen.


Bianca – dé SEO tekstschrijver

Content is het allerbelangrijkste onderdeel van zoekmachine optimalisatie. Natuurlijk mogen we de andere zaken niet vergeten. Vooral technisch zorg je dat de website goed op orde is. Ik ben gespecialiseerd in content marketing en met name SEO schrijven. Dit kan natuurlijk in combinatie met gastbloggen, hier bouw je een goed linkprofiel mee op. Denk ook eens aan social media. Voor bedrijven een onmisbaarder platform om in contact te komen met de doelgroep.

Hier vind je verschillende diensten onder één dak. Je bepaalt altijd zelf welke SEO dienst(en) je nodig hebt. Zo investeer je alleen op punten waar dit ook echt nodig is.

  • SEO consultant
  • Content optimalisatie
  • SEO teksten
  • Content advies
  • Zoekwoordenonderzoek

Heb je naast een van bovenstaande diensten ook behoefte aan bijvoorbeeld webdesign, technische optimalisatie van de website of linkbuilding? Ik werk op dit gebied samen met een aantal specialisten.

SEO teksten laten schrijven

Niet schrikken, maar ik heb inmiddels al meer dan 30.000 teksten gecreëerd. Het grootste gedeelte hiervan staat (of stond) online. SEO teksten schrijven is dan ook het absolute specialisme. Natuurlijk richt ik me ook op andere zaken die met zoekmachine optimalisatie te maken hebben. Met zoveel kennis in huis ontvang je altijd het beste advies.

Relatie tussen ranking en Google updates

Zo ongeveer twee tot drie keer per jaar brengt Google een grote update uit: de core/ kernupdates. Daarnaast kun je bijna maandelijks nog een kleine update verwachten. Flinke verschuivingen na een update zijn vrij normaal. Je website kan tot wel 90% aan zoekverkeer verliezen maar ook tot wel 300% aan bezoekers stijgen.

Blijf na een grote Google update en een dalende ranking in de zoekresultaten vooral rustig. Probeer je website niet op verschillende punten aan te pakken. Samen bekijken we of de website aan verbetering toe is. Meestal is het een kwestie van rustig door blijven werken, waarbij je na een volgende update altijd wel weer verbetering ziet.

Kijk af en toe ook eens op Twitter bij het account Google SearchLiaison. Hier word je op de hoogte gehouden van aankomende updates.

SEO tekstschrijver tarieven

Veel investeren en er niks uithalen, dat is natuurlijk helemaal niet de bedoeling. Een SEO tekstschrijver inschakelen moet dit natuurlijk wel waard zijn. Je ontvangt SEO teksten van een uitstekende kwaliteit, daar zal het niet aan liggen. Het zal ook niet aan de tarieven liggen, op dit gebied denk ik met je mee.


Contact met SEO tekstschrijver Bianca

Kun je niet wachten om je website eens flink onder handen te nemen? SEO zelf zoveel mogelijk doen maar wel vertrouwen op een goede tekstschrijver? Ik daag je uit om contact op te nemen. Informatie aanvragen is altijd vrijblijvend en verplicht je tot niets. Je ontvangt de tarievenkaart, zo weet je vooraf waar je aan toe bent. Belangrijk om te weten is dat je nooit ergens aan vast zit. Geen wurgcontracten, abonnementen of kleine lettertjes. Ondernemen staat voor vrijheid, daar houd ik dan ook aan vast.

Schuiven naar boven