Over Bianca Walraven

Met creativiteit, kennis en vaardigheid vinden we online marketing opnieuw uit

De digitale wereld gaat sneller dan we voor mogelijk houden.

Online marketing is een hulpmiddel om de aandacht op je bedrijf te vestigen.
We geloven niet in een afwachtende houding en toekijken hoe anderen doorgroeien.

Online marketing vraagt om experimenteren en innoveren.
Maar vooral veel creativiteit en out-of-the-box denken.

Dat maakt ons net een beetje anders


Bianca Walraven en team

Alles heeft een begin. Bianca Walraven is eind jaren 90 begonnen met schrijven voor het internet. Rond het jaar 2003 lag de focus op SEO schrijven. Dat was de basis voor het bedrijf: SEO tekstschrijver.

Bianca houdt van grenzen verleggen. Ze begeeft zich zonder vrees op onbekend terrein. Experimenteren wat wel en niet werkt, waarom de ene website hoog scoort en de ander niet maar vooral: werken met een beperkt budget. Van hieruit is het bedrijf doorgegroeid naar online marketing-diensten, maar dan op een geheel eigen wijze.

Door de jaren heen is het team uitgebreid met tekstschrijvers, marketeers en webdesigners. Als team helpen we bedrijven hun doelen te bereiken. Dit doen we middels een doordacht marketingplan.


Marco is de man achter de schermen. Hij is linkbuilder en verricht belangrijke SEO-werkzaamheden. Werkt sinds enkele jaren samen met Bianca.

d’Angelo is de administratieve kracht van het bedrijf. Zonder hem zou het een financiële puinhoop worden. Is er (bijna) vanaf het begin bij.

Stefano is ICT’er in opleiding. Jong en ambitieus én oog voor detail. Zijn kritiek helpt ons uit de problemen. Iemand waar we een mooie toekomst mee opbouwen.

Frank is webdesigner, met een voorkeur voor WordPress. Van een enkele pagina tot een complete website, hij draait er zijn hand niet voor om.

Er werken meerdere tekstschrijvers met Bianca samen. Sommigen nog in opleiding, anderen zijn echte experts

Sandra is de stagiaire, ze leert over SEO. Momenteel oefent ze haar kunsten uit op een van de externe blogsites van Bianca.

Nina is de kantoorhond. Altijd vrolijk en in voor een knuffel. Ongewenst bezoek wordt buiten de deur gehouden.


We helpen bijzondere merken in hun digitale groei.
Van kleine ondernemers tot grote bedrijven, laat ons helpen met je merkgroei.

Schuiven naar boven