Over Bianca Walraven

Hoi & hoije! Ik ben Bianca, het gezicht achter deze website. Werkzaam als SEO tekstschrijver uit Limburg. Vandaar ook dat hoije. Jarenlang schreef ik voor honderden websites, nu beheer ik zelf een aantal succesvolle websites.

De groeten uit Limburg

Bianca Walraven is opgericht door Maastrichtenaar Bianca. Vanuit Venlo (dat is nog steeds Limburg) schrijf ik wekelijks tientallen teksten.


SEO is keihard werken

Sinds 2021 is de overstap gemaakt van werken voor opdrachtgevers naar werken aan eigen groei en ontwikkeling. Dit doe ik middels het beheer van een aantal succesvolle websites. Als exclusief SEO tekstschrijver blijf ik voor bijzondere projecten beschikbaar.

Keihard werken betekent ook de nodige ontspanning. In Limburg doen we dit met een frietje zoervleis* en een sjoes*, maar alleen in het weekend.

*Lesje Limburgs
Hoije = tot ziens of dag (afscheid)
Zoervleis = zuurvlees
Sjoes = 75% normaal bier, 25% donker bier
Ich zeen dich gèr – ik zie je graag
Sop ’t dich mér op = bekijk het maar

SEO marketing om van te ❤

Het draait niet alleen om je online zichtbaarheid maar ook om je vindbaarheid. Hoe beter de doelgroep jou weet te vinden, hoe meer bezoekers, klanten en omzet dit oplevert. Daarom ben ik dagelijks bezig met het schrijven van de beste artikelen, nieuwsberichten, blogs, servicepagina’s en nog veel meer.

De werkplek

In 2016 kwam ik op het idee om een bedrijf op te starten. Dit kwam niet helemaal uit de lucht vallen: ik schreef al enkele jaren voor websites en tekstbureaus. Het eerste jaar stond ik er alleen voor, daarna kreeg ik administratieve ondersteuning. Gelukkig maar want daar waar ik goed ben met letters is hij dit met cijfers. Door de jaren heen is de samenwerking met andere specialisten alleen maar gegroeid.

Als tekstschrijver werk ik op verschillende plekken, maar mijn laptop met die rode en blauwe toetsen is toch wel mijn lieveling. Als je goed kijkt* zie je een stukje Limburgse vlaai tussen de toetsen kleven.

*Sorry, afbeeldingen verwijderd.