Over Bianca Walraven

Hoi & hoije! Ik ben Bianca, het gezicht achter deze website. Werkzaam als SEO tekstschrijver & Consultant uit Limburg. Vandaar ook dat hoije. Op deze pagina geef ik je een kijkje achter de schermen. Maak kennis met mij, het team, de geschiedenis en de Limburgse gastvrijheid.

De groeten uit Limburg

Bianca Walraven is opgericht door Maastrichtenaar Bianca. Vanuit Venlo (dat is nog steeds Limburg) schrijf ik wekelijks tientallen teksten én geef ik SEO advies. Wil je meer van al dat werk bekijken? Kijk dan eens in het museum.

Niet alle teamleden komen uit Limburg, maar die zachte g krijg je wél altijd aan de telefoon.


SEO is keihard werken

Ik stel je met Limburgse gastvrijheid én met veel trots aan mijn teamleden voor. Dat zijn: Bianca (ik dus), D’Angelo, Gabriëlla, Bob, EVA en natuurlijk kantoorhond Nina. Iedereen werkt even hard, ook al zijn de taken anders. We vullen elkaar perfect aan. Dat is ook wel nodig, want SEO betekent keihard werken. Als team bijten we ons vast in een goede online zichtbaarheid voor opdrachtgevers.

Keihard werken betekent ook de nodige ontspanning. In Limburg doen we dit met een frietje zoervleis* en een sjoes*, maar alleen in het weekend.

*Lesje Limburgs
Hoije = tot ziens of dag (afscheid)
Zoervleis = zuurvlees
Sjoes = 75% normaal bier, 25% donker bier
Ich zeen dich gèr – ik zie je graag
Sop ’t dich mér op = bekijk het maar

SEO marketing om van te ❤

Het draait niet alleen om je online zichtbaarheid maar ook om je vindbaarheid. Hoe beter de doelgroep jou weet te vinden, hoe meer bezoekers, klanten en omzet dit oplevert. Daarom ben ik dagelijks bezig met het schrijven van de beste artikelen, nieuwsberichten, blogs, servicepagina’s, makelaarsteksten en nog veel meer. Ga je liever zelf aan de slag? Met SEO consultancy krijg je de juiste handvatten aangereikt.

We zijn nooit klaar. Ik ben met een klein team gestart maar er is altijd behoefte aan uitbreiding. Heb je verrassende ideeën voor een samenwerking of heb je nog iets toe te voegen? Neem gerust contact op, wie weet werk je straks met mij samen.

De werkplek

In 2016 kwam ik op het idee om een bedrijf op te starten. Dit kwam niet helemaal uit de lucht vallen: ik schreef al enkele jaren voor websites en tekstbureaus. Het eerste jaar stond ik er alleen voor, daarna kreeg ik administratieve ondersteuning van d’Angelo. Gelukkig maar want daar waar ik goed ben met letters is hij dit met cijfers. Door de jaren heen is de samenwerking met andere specialisten alleen maar gegroeid.

Elk teamlid heeft zijn eigen werkplek en werkt vanuit zijn of haar eigen locatie. Als tekstschrijver en consultant werk ik op verschillende plekken, maar mijn laptop met die rode en blauwe toetsen is toch wel mijn lieveling. Als je goed kijkt zie je een stukje Limburgse vlaai tussen de toetsen kleven.