Alle diensten

Online marketing helpt bij het bereiken
van een groter publiek

Digitale marketing is effectiever dan de traditionele methoden. Bovendien is het goedkoper, meet je het dagelijkse succes en stel je de strategie bij op momenten dat dit nodig is.

Daar waar digitale marketeers voor veilige methoden kiezen, vinden we het een uitdaging om te experimenteren. Met out of the box denken hebben we succesvolle resultaten behaald.

De diensten van Bianca Walraven

Concurreren met grotere merken onmogelijk? Niet wanneer je online marketing op een andere manier aanpakt. Lees meer over onze diensten en welke waarde dit aan onze klanten meegeeft.

Contentmarketing

Een van de meest belangrijke marketingstrategieën is het delen van content. Het grootste effect bereik je door content via de eigen website verspreiden. Hiermee ben je behulpzaam richting het publiek, creëer je waarde en ben je beter vindbaar in de organische zoekresultaten.

Contentmarketing kan ook via andere distributiekanalen waaronder gastwebsites, social media, nieuwssites, fora etc. We hebben hier diverse klanten mee geholpen en websites vanaf de grond af aan opgebouwd.

SEO (zoekmachine optimalisatie)

Content vormt een belangrijk onderdeel van SEO. Maar SEO gaat nog een stap verder: het bestaat tevens uit het opbouwen van een (natuurlijk) linkprofiel en technische optimalisatie. We starten met het schrijven van kwalitatieve SEO teksten. Deze zijn geoptimaliseerd voor gebruikers en dus ook voor zoekmachines.

Linkbuilding is door de jaren heen een gevaarlijk trucje geworden. Daarom bieden we alleen kwalitatieve backlinks aan. We plaatsen een gastblog op een relevante en autoritaire site. Voor bedrijven met een beperkt budget hebben we gepaste oplossingen. Als kennisexpert mixen we traditionele SEO met onze persoonlijke ideeën en ervaringen

Gastbloggen

Deel je kennis en bouw vertrouwen op. Gastbloggen dient ter ondersteuning van SEO of contentmarketing. Onze gastblogs zijn waardevol en bieden meerwaarde voor gastwebsites en hun publiek.

Redigeren en herschrijven

Bestaande teksten kunnen de conversie omlaag halen. Of ze zijn niet goed vindbaar in zoekmachines. We redigeren online teksten of content die nog gepubliceerd moet worden. Dit betekent soms ook optimaliseren voor zoekmachines, of herschrijven.

Social media marketing

Het is je vast opgevallen dat grote merken actief zijn op social media. Dat doen ze niet zomaar, ze volgden de nieuwste marketingstrategieën. Laat zien dat je er bent! Social media marketing bestaat uit het plaatsen van posts en de interactie met de doelgroep aangaan.

Sommige klanten combineren social media marketing met SEO, en daar zijn we blij mee. Social media is de versterkende factor.

Digitaal adverteren

Online advertenties halen meer klanten binnen, maar het geeft ook een positieve boost aan de naams- of merkbekendheid van het bedrijf. Digitaal adverteren kan op verschillende platformen waaronder in zoekmachines (SEA), op andere websites of op social media.

We plaatsen geen directe advertenties maar geven hier wel advies in. Ook helpen we bij het uitvoeren van een zoektermenonderzoek.

E-mail marketing

E-mails zijn altijd en overal voor ontvangers bereikbaar. E-mailmarketing is relatief goedkoop, te personaliseren en goed meetbaar. Op het gebied van e-mail marketing stellen we nieuwsbrieven en verkoopmails op. Ook adviseren we met betrekking tot geschikte platforms.

SEO consultancy

SEO met een beperkt budget toepassen? Dan is SEO consultancy de meest logische keuze. Laat de website scannen en analyseren. Het consult omvat een uitgebreide rapportage inclusief zoektermenonderzoek, een videoconsult met tips en advies en nazorg.

Webdesign

Elke website begint met een ontwerp. Hoe breng je de boodschap op het publiek over? We zorgen voor het visuele beeld. Hierbij gaan we voor een goede gebruikservaring, zodat de bezoeker graag nog een keer terugkomt.

We verbinden bedrijven met het publiek

Vraag de tarievenkaart aan

    Schuiven naar boven