Dé zoekmachine optimalisatie specialist voor je online doelen

Bijgewerkt: 16 september 2022

Hoe hard je ook je best doet, je concurrenten staan hoger in Google en lachen je uit. Het is om gek van te worden. Waarschijnlijk heb je al veel geld uitgegeven aan tekstschrijvers, marketeers en andere cowboys. Nog waarschijnlijker is dat het je teveel geld heeft gekost.

De zoekmachine optimalisatie specialist gaat voor jou aan het werk. No-nonsens werkzaamheden, zonder dat het je een cent teveel kost. We analyseren je website en bekijken wat écht nodig is.

Het analyseren van de website

Problemen om meer verkeer naar je website te krijgen?

Hoi, ik ben Bianca en help websites doorgroeien. Zal dit jouw website zijn?


Als zoekmachine optimalisatie specialist beginnen we met het analyseren van je website. Op welke zoektermen scoort hij goed en wat kan beter? Wat is de laadtijd van de site, hoe wordt hij weergegeven op verschillende devices en hoe zit het met navigatie, paginatitels, backlinkprofiel en andere belangrijke zaken?

Het analyseren van de site kost tijd, maar dit is nodig om een goed beeld te krijgen. Pas dan gaan we door naar stap 2: het doorvoeren van wijzigingen.

Het wijzigen of aanpassen van de site

Je kent het wel, je hebt bloed zweet en tranen in je site gestopt. Dan komt er een ‘zoekmachine optimalisatie specialist’ (of SEO specialist) die al dat zware werk teniet doet. Er moeten ineens andere paginatitels komen of je blogs zijn aan verandering toe. De lay-out van je website moet anders of afbeeldingen moeten verdwijnen.

Ja, dat is zuur. En ja, dit is nodig om je website beter in de organische zoekresultaten te laten scoren. Kleine verbeteringen kunnen al veel teweeg brengen.

Wees niet bang, elke aanpassing wordt vooraf met je besproken. Het is dus niet zo dat je op een ochtend wakker wordt en tegen een geheel andere website aankijkt.

Dit is waarom je een zoekmachine optimalisatie specialist nodig hebt

Ben je via je website of webshop afhankelijk van klanten en omzet? Dan is het belangrijk dat je website goed in Google, Bing en andere zoekmachines scoort. Het lijkt heel eenvoudig om dit te realiseren, maar dat is het niet. Dagelijks komen er duizenden nieuwe websites bij. Dit betekent ook een groeiende concurrentie.

Het is echt lastig om al je concurrenten bij te benen. Het is nog lastiger om ze voor te blijven en je organische ranking niet aan ze af te geven. Wil je of kun je deze strijd niet zelf aan, dan heb je een SEO specialist nodig. Zonder twijfel.

Wat mag dat kosten? Over de prijzen

Misschien heb je al honderden of zelfs duizenden euro’s aan SEO uitgegeven. Je dacht een goede SEO tekstschrijver in te huren maar achteraf bleken de teksten niet goed in zoekmachines naar boven te komen. Of je huurde een marketeer in en later bleek dit weggegooid geld te zijn. In die situaties word je bang om opnieuw geld uit te geven.

Transparantie is misschien wel de belangrijkste service. Vooraf hoor je welke werkzaamheden nodig zijn en welke kosten dit met zich meebrengt. We proberen de kosten altijd zo laag mogelijk te houden. We zijn er niet om je een poot uit te draaien maar om je te helpen je concurrent te verslaan.

Hoe het met SEO garantie zit

Sommige online marketingbureaus of SEO specialisten geven je SEO garantie. Scoort je website niet in Google, dan krijg je je geld terug. Dat klinkt te mooi om waar te zijn en dat is het ook. Je moet namelijk goed tussen de regels doorlezen: “scoort je website niet in Google”. Ja dag, 99,9% van de websites scoort in Google. Alleen de websites die zich zwaar misdragen verdwijnen uit de zoekresultaten.

Dus: een SEO specialist krijgt je website in Google. Maar dat kun je zelf ook, daar hoef je niet zoveel geld aan uit te geven. Je hoeft maar een enkel artikel te schrijven en die zal vroeg of laat in Google staan.

Trap dus niet in dit soort SEO garanties. Kijk, wanneer de SEO-garantie bestaat uit een positie op de eerste drie zoekresultaten, dan is dit een geweldige deal. Het is ook een goede deal wanneer je webpagina of website op de eerste pagina verschijnt. Maar lager dan de eerste pagina? Daar heb je helemaal niets aan. Dus die SEO garantie is ineens niets waard.

We geven geen SEO-garantie, we willen je niet misleiden. Een hoge positie kan namelijk niemand garanderen. Google is zeer wispelturig en een eerste of derde positie kan de volgende dag veranderen naar een achtste positie. Pech gehad en een kwestie van doorwerken.

Van alle markten thuis

Wat hebben we te bieden als zoekmachine-optimalisatie expert? Best veel:

  • Websiteanalyse
  • Concurrentieanalyse
  • Content in de vorm van teksten
  • Aanpassen van oude teksten of artikelen
  • Het toevoegen of optimaliseren van afbeeldingen
  • Social media marketing
  • Webdesign

Met kennis en inzicht van marketing, menselijke psychologie, cultuur en inhoud tillen we websites naar een hoger niveau.

Testen, analyseren en wijzigen

Je voert SEO niet gedurende een weekje uit om vervolgens achterover te leunen. SEO is net zoiets als een dieet: wanneer je er eenmaal aan begint stopt het nooit. Het is een nieuwe leefstijl voor je website.

Dit betekent regelmatig testen en analyseren, maar ook wijzigingen aanbrengen. Het lijkt misschien een lange weg te gaan maar wanneer het grootste werk achter de rug is, is het een kwestie van bijhouden.

Weet je wat er gebeurt wanneer je met SEO stopt? Dan raakt je website snel achter op die van concurrenten. In het begin verlies je misschien een enkele positie, maar dit wordt met de tijd steeds meer. Totdat het eigenlijk te laat is en je concurrenten voorrang hebben gekregen. Laat dit niet gebeuren, ontdek de mogelijkheden en vraag de tarievenkaart aan.


Bianca schreef meer dan 50.000 artikelen voor het internet. "SEO is mijn missie, ik help anderen om hoger in Google te komen". Met zoveel geschreven onderwerpen, SEO- en marketingkennis is ze het startpunt voor elke (nieuwe) website. Een opdracht plaatsen of meer weten over de voordelige tarieven? Vraag vandaag nog de tarievenkaart aan.

Schuiven naar boven