Cryptocurrency tekstschrijver: teksten over crypto laten schrijven

Bijgewerkt: 21 november 2022

Crypto is een hot item. Inmiddels beleggen meer dan 1,9 miljoen Nederlanders in cryptocurrency. Dankzij die groeiende interesse komen er nu ook steeds meer crypto websites bij. Meestal betreft het nieuwswebsites, maar ook blogsites met praktische tips.

Van plan om een crypto website op te zetten of heb je er al een? Laat teksten over crypto schrijven. Als ervaren cryptocurrency tekstschrijver verdiep ik me al sinds het begin in de crypto- en blockchain wereld. Ik was er vanaf het jaar 2012 bij.

Succes met je website is een verslaving

Problemen om meer verkeer naar je website te krijgen?

Hoi, ik ben Bianca en help websites doorgroeien. Zal dit jouw website zijn?


Iedereen die in cryptocurrency handelt weet hoe verslavend dit werkt. Wist je dat succes behalen met je website net zo verslavend is? Dagelijks de bezoekersstatistieken bijhouden en ontdekken uit welke bronnen je bezoekers afkomstig zijn. Maar ook bekijken wat de meest populaire blogs of webpagina’s zijn.

Tekstschrijver met cryptocurrency kennis

Met het groeiend aantal cryptowebsite moet je die van jou onderscheidend genoeg maken. Doe je dat niet dan zullen concurrenten je altijd voorblijven. Maar vooral: hoger in Google staan.

Laat je blogs en kennisartikelen door een professional schrijven. Schakel hiervoor dé tekstschrijver met cryptocurrency kennis in.

Wat kun je verwachten?

  • SEO blogs die hoger in Google scoren
  • Inhoud die aansluit bij de doelgroep
  • Blockchain- en crypto gerelateerde content

Het komt vaker voor dat er een onderwerp voorbijkomt waar de websitehouder zich nog helemaal niet in verdiept had. Of waarmee hij zich op onbekend terrein begeeft. Maak je niet druk, als tekstschrijver met kennis omtrent cryptocurrency neem ik het voortouw in handen.

Ervaring

In de periode 2012-2022 schreef ik meer dan 30.000 teksten en blogs voor het internet, waarvan meer dan 1500 aandelen- cryptogerelateerde teksten.

Waarom het delen van cryptokennis zo belangrijk is

Iedereen kan en mag beleggen of handelen in cryptomunten. Dit is ons ook erg makkelijk gemaakt, er komen steeds meer betrouwbare cryptobeurzen bij. Ook in Nederland en België! Hiermee wordt de (Nederlandse) markt op zijn wenken bediend.

Ondanks de laagdrempeligheid is investeren in crypto niet voor watjes. Ten eerste is hier geld voor nodig, maar ook stalen zenuwen. Een beginner maar ook gevorderde heeft behoefte aan de juiste informatie. Deel waardevolle cryptokennis via je website of platform.

Het voordeel hiervan is dat je een geïnteresseerd publiek aantrekt. Doordat je waardevolle informatie deelt gaat het publiek je vertrouwen. Hierdoor komen ze vaker op je website terug, en zullen interessante blogs delen.

SEO omtrent crypto websites

Denk niet te licht over SEO (zoekmachine optimalisatie). Veel webmasters en marketeers denken dat ze de concurrentie makkelijk kunnen verslaan. Maar heb je het aantal cryptogerelateerde websites al eens geteld? Dat zijn er momenteel meer dan 200, alleen al in Nederland. Daar komen ook nog eens de buitenlandse cryptowebsites bij.

SEO is het optimaliseren van je website en de inhoud hiervan. Dit helpt aan een betere positie in de organische zoekresultaten. Hieruit bestaat SEO:

Content delen

Laat crypto blogs en artikelen schrijven en publiceer deze op je website. Het delen van content is een van de beste manieren om hoger in Google te scoren. Ga hierbij vooral voor deelbare content.

Technische optimalisatie

Cryptobeleggers zijn gewend aan snel schakelen en handelen. Een trage website over crypto vinden ze geen pretje, waardoor ze bij de concurrent kijken. Een website moet allereerst een korte laadtijd hebben. Vooral voor beginners moet de navigatie duidelijk zijn, want ze moeten weten waar ze de informatie kunnen vinden.

Technische optimalisatie houdt ook in dat een website mobielvriendelijk is. Dat alles werkt, kleuren niet storend zijn en afbeeldingen niet alleen helder maar vooral niet te zwaar zijn.

Linkbuilding

Het internet hangt via webpagina’s aan elkaar. Interne en externe links zijn onmisbaar voor SEO. Linkbuilding is het actief verzamelen van backlinks (inkomende linkjes vanaf andere websites). Helaas wordt linkbuilding vaak verkeerd toegepast, waardoor dit een negatieve invloed op je SEO score heeft.

Bouw een natuurlijk linkprofiel op, dat vormt de basis. Wil je toch linkbuilding toepassen, vraag ons dan om hulp. We gaan voor een natuurlijk linkprofiel. Tenzij je de concurrenten heel snel wil aftroeven, maar dan zijn we wel eerlijk over de gevolgen hiervan.

SEO vraagt om een lange adem

Je kunt niet zomaar wat crypto teksten laten schrijven er ervan uitgaan dat ze morgen op positie één in Google staan. Je krijgt namelijk met veel concurrentie te maken. Wel is het een feit dat kwalitatieve en kwantitatieve content beter scoort.

Wil je SEO toepassen en hoge posities behalen? Dan heb je vooral veel geduld en een lange adem nodig. Ik adviseer om minimaal eenmaal per week iets met je website te doen. Plaats een nieuwe blogpost, link naar een partner, voeg een nieuwe afbeelding toe en verwijder verouderde content. Of pas iets aan, want veel webpagina’s kunnen een opfrisbeurt gebruiken.

Door je website actief te houden blijf je concurrerende cryptocurrency sites voor. Bovendien helpt het om autoriteit op bouwen.

Crypto teksten laten schrijven: over de kosten

Ben je geïnteresseerd in het laten schrijven van crypto teksten? Bij sommigen betaal je hier meer dan € 150 voor. Als cryptocurrency tekstschrijver probeer ik de kosten voor opdrachtgevers zo laag mogelijk te houden. Samen met mijn team verleen ik een goede en kwalitatieve service tegen reële tarieven.

Laat je verrassen door de prijs van cryptocurrency content. Vraag vrijblijvend de tarievenkaart aan. Oh, en betalen in crypto? Ook dat behoort tot de mogelijkheden.


Bianca schreef meer dan 50.000 artikelen voor het internet. "SEO is mijn missie, ik help anderen om hoger in Google te komen". Met zoveel geschreven onderwerpen, SEO- en marketingkennis is ze het startpunt voor elke (nieuwe) website. Een opdracht plaatsen of meer weten over de voordelige tarieven? Vraag vandaag nog de tarievenkaart aan.

Schuiven naar boven