Freelance copywriter gezocht

Een freelance copywriter gezocht? Voor uw website of printmedia is het belangrijk de juiste copywriter te vinden. De freelance copywriter schrijft niet alleen teksten maar denkt ook met u mee.

Freelance tekstschrijver of copywriter

De freelance copywriter biedt vele voordelen. Niet alleen op het gebied van schrijven maar ook op andere gebieden. Ontdek zelf wat de freelance copywriter voor u kan betekenen:

  • Enorme besparing van tijd
  • Perfect geschreven teksten voor website of printmedia
  • Geen kostbare medewerkers inhuren
  • Betaal per woord of per project
  • Een copywriter die meedenkt over uw project

Bianca Walraven is inmiddels 10 jaar werkzaam als tekstschrijver en copywriter. Het team bestaat uit Bianca zelf, een art director, administratief medewerker en een handige hulp. Alle teksten worden door Bianca zelf geschreven. Hierin verschillen we van andere tekstenbureaus, waar vaak goedkope student tekstschrijvers worden ingehuurd.

Door de opdrachten zelf aan te nemen en te schrijven, blijft het lijntje kort. U heeft direct contact met de copywriter zelf. Graag denken we met u mee over uw nieuw project. Hierbij wordt gekeken welke teksten u precies nodig heeft. Vaak blijkt dit heel anders te zijn dan u zelf in gedachten had. Hierin krijgt u een eerlijk advies.

Wat kan de freelance copywriter voor u betekenen

Gekeken op freelance copywriter gezocht? Via de zoekmachine kwam u op deze website uit. Waarom? Omdat Bianca Walraven precies de juiste teksten weet te schrijven. Deze worden zeer goed gevonden in zoekmachines. We staan niet voor niks met verschillende zoekwoorden bovenaan, zo ook met freelance copywriter gezocht.

Onze bijzondere methode van schrijven wordt ook toegepast op alle webteksten. Daarnaast wordt ook gekeken wat écht belangrijk is. Teksten moeten goed leesbaar zijn. De bezoeker wil zich herkennen in een tekst. Een tekst is daarom niet alleen voor zoekmachines geschreven maar bovenal voor de bezoeker van uw website.

Het maakt hierbij niet uit of u een product of dienst aanbiedt. Ook kan het zijn dat uw website informatie uitwisselt. Bianca heeft een ruime ervaring met veel onderwerpen op het gebied van gezondheid, vervoer, verkoop, techniek of andere onderwerpen. Twijfelt u, neem dan gerust contact op.

Ook voor interview en persbericht

Een freelance copywriter gezocht betekent veel meer dan het schrijven van webteksten. Bianca Walraven heeft zich weten te specialiseren in het schrijven en verspreiden van persberichten. Ook hierbij wordt een eerlijke werkwijze gehanteerd. Zijn we van mening dat een persbericht laten schrijven geen nieuwswaarde heeft, dan hoort u dit van ons. Zo geeft u geen onnodig geld uit. Het verspreiden van het persbericht verloopt via Nieuwsbank. Hierbij profiteert u van een zeer aantrekkelijke korting. Uiteraard staat het u vrij het persbericht op geheel eigen wijze te verspreiden.

Voor interviews bent u bij ons aan het juiste adres. Zowel voor magazines, kranten als websites is het mogelijk een interview af te laten nemen. Denk hierbij aan een personeelsblad, een bijzondere over ons pagina op de website of een artikel voor een consumenten tijdschrift. Het interview wordt afgenomen op locatie, alleen wanneer dit in de omgeving van Limburg of Brabant is. In overleg is het mogelijk het interview elders af te laten nemen. Ook hierbij kijken we naar de kosten, zodat deze voor u rendabel blijven. In alle andere gevallen wordt het interview via videobellen, Skype of telefonisch afgenomen.

Het uitwerken van het interview zit altijd bij de prijs inbegrepen. Ook eventuele aanpassingen vallen hieronder. Zo weet u vooraf waar u aan toe bent. U ziet: de ‘freelance copywriter gezocht’ wordt hier aangeboden.

Tekst en vertaling

De freelance tekstschrijver of copywriter is er speciaal voor u. Logisch, zult u denken. Bedenk echter dat dit niet voor iedereen een logische zaak is. Veel tekstschrijvers vinden het leuk om op deze manier snel iets bij te verdienen. Wij nemen ons werk zeer serieus. We hebben al diverse positieve recensies mogen ontvangen. Hierbij worden we gewaardeerd om het meedenken met de opdrachtgever, maar ook om de geleverde kwaliteit. We zijn dan ook trots op deze recensies.

Tekst website en vertaling wordt door veel tekstschrijvers aangeboden. Graag zijn wij hier transparant in. Zoals eerder vermeld worden alle teksten door Bianca persoonlijk geschreven. Hierbij wordt er geen gebruik gemaakt van andere tekstschrijvers. Is dit wel nodig, dan bespreken we dit vooraf. We huren geen vertalers in. Het is bij ons mogelijk om teksten vanuit alle talen naar het Nederlands om te laten zetten. Het is niet mogelijk om vanuit het Nederlands naar een andere taal te vertalen. Wilt u dit toch, dan maken we gebruik van een extern vertaalbureau. Voor reclame en advertentieteksten kunt u wél bij ons terecht.

Freelance copywriter uurtarief

Naast freelance copywriter gezocht heeft u ook vast gekeken naar het uurtarief. Tekstschrijvers werken op basis van een woordprijs of een uurprijs. Een copywriter uurprijs kan nadelig voor u uitpakken. De ene copywriter werkt veel sneller dan de andere. Het zou natuurlijk onzin zijn wanneer u het dubbele betaalt voor een langzaam werkende copywriter. Een vlot werkende copywriter haalt zijn uurprijs gemakkelijk uit een woordtarief. Daarom werken we op basis van een woordprijs: helder en duidelijk voor u.

Naast een woordprijs kunt u ook te maken krijgen met een projectprijs of uurprijs. Het freelance copywriter uurtarief is hier van toepassing. Liever hanteren we een projectprijs. Ook hierbij weet u vooraf wat u te wachten staat. De prijsafspraak staat duidelijk in de e-mail. U zult merken dat er soms een marge tussen zit. Dit is een minimum en een maximumprijs, zodat u nooit teveel betaalt.

Freelance copywriter gezocht? We helpen u graag met het bedenken, uitwerken of schrijven van pakkende teksten voor uw website, een persbericht, een interview voor een magazine of teksten voor uw webshop. Vragen? Neem vrijblijvend contact op. Ook voor het aanvragen van de tarievenkaart of een offerte zijn we telefonisch of per email bereikbaar.