Freelance copywriter gezocht

Een freelance copywriter gezocht? Voor jouw website of printmedia is het belangrijk de juiste copywriter te vinden. De freelance copywriter schrijft niet alleen teksten maar denkt ook met je mee.

Freelance tekstschrijver of copywriter

De freelance copywriter biedt vele voordelen. Niet alleen op het gebied van schrijven maar ook op andere gebieden. Ontdek zelf wat de freelance copywriter voor jou kan betekenen:

  • Enorme besparing van tijd
  • Perfect geschreven teksten voor website of printmedia
  • Geen kostbare medewerkers inhuren
  • Betaal per woord of per project
  • Een copywriter die meedenkt over je project

Ik zal mijzelf gelijk even voorstellen. Ik ben Bianca, meer dan 10 jaar werkzaam als tekstschrijver en copywriter. Alle teksten schrijf ik zelf. Hierin verschil ik van grote tekstbureaus, die vaak goedkope student tekstschrijvers inhuren.

Door opdrachten zelf aan te nemen en te schrijven blijft het lijntje kort. Je hebt direct contact met de copywriter zelf. Graag denk ik met je mee over je nieuw project. Hierbij kijk ik welke teksten je precies nodig heeft. Vaak blijkt dit heel anders te zijn dan je zelf in gedachten had. Geen zorgen: ik geef je eerlijk advies zonder je een richting op te dwingen.

Wat kan de freelance copywriter voor jou betekenen?

Gekeken op freelance copywriter gezocht? Via de zoekmachine kwam je op deze website uit. Waarom? Omdat ik ‘blijkbaar’ precies de juiste teksten weet te schrijven. Dat vindt zoekmachine Google. Hierdoor sta ik met verschillende zoekwoorden ‘ergens’ bovenaan in de zoekresultaten, zo ook met freelance copywriter gezocht.

Mijn methode van schrijven pas ik natuurlijk ook op webteksten toe. Daarnaast kijk ik naar wat écht belangrijk is. Teksten moeten goed leesbaar zijn. De bezoeker wil zich herkennen in een tekst. Een tekst is daarom niet alleen voor zoekmachines geschreven maar bovenal voor de bezoeker van je website.

Het maakt hierbij niet uit of je een product of dienst aanbiedt. Of dat je een informatieve website hebt, over welk onderwerp dan ook. Ik heb ruime ervaring met onderwerpen op het gebied van gezondheid, vervoer, financieel, verkoop, techniek en nog veel meer. Ja, ik ben erg veelzijdig, maar dat is alleen maar gunstig.

Ook voor interview en persbericht

Een freelance copywriter gezocht betekent veel meer dan het schrijven van webteksten. Ik heb mij gespecialiseerd in het schrijven en verspreiden van persberichten. Ook hierbij hanteer ik een eerlijke werkwijze. Ben ik van mening dat een persbericht laten schrijven geen nieuwswaarde heeft, dan hoor je dit van mij. Zo geef je geen onnodig geld uit.

Het verspreiden van het persbericht verloopt via Nieuwsbank. Hierbij profiteer je van een zeer aantrekkelijke korting. Uiteraard staat het je vrij het persbericht op geheel eigen wijze te verspreiden.

Voor interviews ben je bij mij aan het juiste adres. Zowel voor magazines, kranten als websites is het mogelijk een interview af te laten nemen. Denk hierbij aan een personeelsblad, een bijzondere over ons pagina op de website of een artikel voor een consumenten tijdschrift. Het interview neem ik op locatie af, alleen wanneer dit in de omgeving van Limburg of Brabant is.

In alle andere gevallen maak ik voor het interview gebruik van videobellen, Skype of telefonie.

Het uitwerken van het interview zit altijd bij de prijs inbegrepen. Ook eventuele aanpassingen vallen hieronder. Zo weet je vooraf waar je aan toe bent. Je ziet: de ‘freelance copywriter gezocht’ vind je hier.

Tekst en vertaling

Als freelance tekstschrijver of copywriter ben ik er voor jou. Logisch, zul je denken. Bedenk echter dat dit niet voor iedereen een logische zaak is. Veel tekstschrijvers vinden het leuk om op deze manier snel iets bij te verdienen. Ik geef ze natuurlijk geen ongelijk, want thuiswerken biedt vele voordelen.

Ik neem mijn werk wél serieus. Misschien heb ik daarom al heel wat leuke reacties mogen ontvangen. Daar doe ik het voor: Ben jij tevreden, dan ben ik dat ook.

Tekst voor je website en vertaling, daar huur je een tekstschrijver voor in. Graag ben ik hier transparant in. Zoals eerder vermeld schrijf ik alle teksten zelf. Ik maak geen gebruik van andere tekstschrijvers. Is dit voor een groot project wel nodig, dan controleer ik persoonlijk alle teksten op kwaliteit. Ze gaan niet de deur uit voordat ik tevreden ben. Geloof me: ik leg de lat hoog en ben misschien wel wat te streng. Oeps.

Ik huur geen vertaler in. Je kunt alle mogelijk teksten vanuit een vreemde taal naar het Nederlands om laten zetten. Het is niet mogelijk om vanuit het Nederlands naar een andere taal te vertalen. Wil je dit toch, dan maak ik gebruik van een extern vertaalbureau. Yep: ik ben slecht in het schrijven van vreemde talen, dat geef ik gewoon toe.

Freelance copywriter uurtarief

Naast freelance copywriter gezocht heb je vast ook gekeken naar het uurtarief. Tekstschrijvers werken op basis van een woordprijs of een uurprijs. Een copywriter uurprijs kan nadelig voor jou uitpakken. De ene copywriter werkt veel sneller dan de andere. Het zou natuurlijk onzin zijn wanneer je het dubbele betaalt voor een langzaam werkende copywriter.

Een vlot werkende copywriter haalt zijn uurprijs gemakkelijk uit een woordtarief. Daarom werk ik op basis van een woordprijs: helder en duidelijk, maar ook wel zo eerlijk. Ik heb gewoon moeite om anderen het geld uit de zakken te kloppen. Je betaalt mij alleen voor wat ik lever en niet voor mijn koffiepauze.

Naast een woordprijs kun je natuurlijk ook een projectprijs afspreken. De prijsafspraak staat duidelijk in de e-mail.Je zult merken dat hier soms een marge tussen zit. Dit is een minimum- en een maximumprijs, zodat je nooit teveel betaalt.

Neem contact op

Freelance copywriter gezocht? Ik help jou graag met het bedenken, uitwerken of schrijven van pakkende teksten voor je website, een persbericht, een interview voor een magazine of teksten voor je webshop. Vragen? Neem vrijblijvend contact op. Ook voor het aanvragen van de tarievenkaart of een offerte ben ik telefonisch of per email bereikbaar.