Voordelige teksten bestellen

Je bent de trotse eigenaar van een website of webshop. Natuurlijk is het belangrijk dat je doelgroep deze website bezoekt. Dit bereik je middels een goede positie in zoekmachines. Helaas kost het vullen van je website de nodige tijd en geld. Voordelige teksten bestellen? Dat is zeker mogelijk. Ontdek wat dé SEO tekstschrijver van Nederland voor jou kan betekenen en wat het kost.

Teksten voor websites

Problemen om meer verkeer naar je website te krijgen?

Hoi, ik ben Bianca en help websites doorgroeien. Zal dit jouw website zijn?


Waarom heb je teksten voor je website nodig? Omdat het hele internet op content is gebouwd. Content bestaat uit teksten, media en audio. Teksten doen het goed in zoekmachines: ze sluiten perfect aan bij een bepaalde zoekopdracht. Dit komt omdat zoekmachines de teksten kunnen scannen. Met media en audio wordt dit een stuk lastiger.

Teksten kennen verschillende vormen. Bijvoorbeeld een homepage (voorpagina van een website), dienstenpagina, contactpagina, blogpost, productomschrijving of nieuwsbericht. Welke tekst je nodig hebt hangt weer van het type website af. Maar ook wat de doelstelling is.

Voordelig teksten bestellen? Dat is zeker mogelijk

Misschien ben je niet de allerbeste schrijver. Geen probleem, je hebt ongetwijfeld andere kwaliteiten. Laat het schrijven van webteksten aan een professional over. Als SEO tekstschrijver richt ik mij op zoekmachine optimalisatie. Middels teksten is het namelijk goed mogelijk om hoog in zoekmachines te scoren.

Heb je al opgezocht wat het laten schrijven van teksten kost? Je komt verschillende tarieven tegen. De een vraagt € 25, de ander € 200 per tekst. Wil je voordelig teksten bestellen? Niet meer dan € 100* voor een tekst betalen? Vraag direct de tarievenkaart aan. De tarieven zijn verrassend voordelig, waarbij je ook nog eens een perfecte kwaliteit ontvangt.

*Teksten mogelijk vanaf € 12,50

Webteksten

Het allerbelangrijkst zijn webteksten. Hiermee geef je de website of webshop invulling. Wat je in ieder geval nodig hebt is een homepage. De homepage geeft een eerste indruk van de site. Denk hierbij aan een (korte) introductie van het aanbod, wie of wat je bent en welk probleem je oplost.

Google let steeds meer op de betrouwbaarheid van websites. Daarom is een over-ons pagina hartstikke belangrijk. Je toont de bezoeker welk gezicht er achter het bedrijf of de website schuilgaat. Dit verhoogt je betrouwbaarheid én autoriteit.

Bied je diensten aan, dan zijn één of meerdere diensten pagina’sonmisbaar. Een webshop gaat voor categoriepagina’s en product pagina’s. De meeste sites doen ook nog aan blogs. Hiermee deel je op een persoonlijke manier je kennis, expertise of tips. Allemaal perfecte manieren om hoger in Google te scoren.

Voordelige teksten voor printmedia

Misschien wil je voordelige teksten voor printmedia bestellen. Denk hierbij aan een krant, tijdschrift, folder of brochure. Ook dat behoort tot de mogelijkheden. Bij printmedia speelt SEO (zoekmachine optimalisatie) geen rol. We lezen kranten en tijdschriften op een heel andere manier dan webpagina’s.

Toch zijn er bedrijven die de teksten naast printmedia ook op de website plaatsen. In dit geval is het belangrijk om voor twee aparte tekstsoorten te gaan: één voor printmedia en één voor de website. Die voor de website is geoptimaliseerd voor website bezoekers en zoekmachines, waardoor de tekst er net wat anders uitziet. De inhoud of de boodschap blijft uiteraard wel hetzelfde.

Content voor social media

De kans is groot dat je op social media actief bent. Bedrijven geven hiermee een extra service richting hun klanten. Bijvoorbeeld een goede bereikbaarheid maar ook het delen van (extra) informatie. Bovendien dient social media voor veel mensen als inspiratie. Denk maar eens aan mensen die op zoek zijn naar een nieuw interieur of een smartphone. Als verkoper speel je hier handig op in.

Hoe bereik je de doelgroep op social media? Door het delen van interessante content. Mooie foto’s of inspirerende video’s, informatieve teksten en misschien wel wat humor. Met een mix van deze dingen behaal je goede resultaten.

Voordelige teksten bestellen voor social media? Een social media post (alleen tekst) is mogelijk vanaf € 7,50, inclusief hashtags. Op veel netwerken is het gebruik van hashtags belangrijk, het zorgt voor een betere vindbaarheid. Vraag naar de tarievenkaart.

3 koppen thee

Voor de prijs van ongeveer 3 koppen thee ontvang je van mij een social media post.

Overige informatie

Onderstaande informatie gaat over voordelige teksten bestellen in combinatie met plakletters, muurstickers of spandoeken. Dit soort zaken regel je bij een drukkerij, maar de tekst kunnen we wel aanleveren.

Plakletters bestellen

Je wil voordelige teksten bestellen in de vorm van plakletters. Met plakletters vorm je woorden en zinnen. Ideaal om een boodschap op de muur, deur, raam of voertuig weer te geven. Losse plakletters zijn in veel soorten en maten verkrijgbaar. Bijvoorbeeld met een hoogte van 2 cm tot wel 50 cm.

Het is bij ons niet mogelijk om plakletters te bestellen, hiervoor kun je beter een gespecialiseerde webshop of aanbieder zoeken. Tip: online zijn plakletters vaak goedkoper.

Muurstickers letters

Muurstickers en plakletters, ze zijn bijna hetzelfde. Muurstickers zijn niet alleen als letters en cijfers maar ook als figuren of vormen verkrijgbaar. Dit is geschikt voor het versieren van een muur, kast, deur of andere zaken. Muurstickers in de vorm van letters of cijfers bestel je bij verschillende webshops. Let hierbij goed op de kwaliteit. Een lage kwaliteit leidt vaak tot snel loslaten van de stickers.

Teksten voor spandoeken

Wil je een spandoek met eigen tekst, foto of misschien wel logo? De tekst kunnen we eventueel verzorgen, de rest zul je zelf moeten regelen. Voordelige teksten voor je spandoek krijg je via de e-mail aangeleverd. Vervolgens stuur je die tekst naar een drukkerij door. Deze drukt de tekst op het spandoek af, eventueel voorzien van een extra foto of logo.


Bianca schreef meer dan 50.000 artikelen voor het internet. "SEO is mijn missie, ik help anderen om hoger in Google te komen". Met zoveel geschreven onderwerpen, SEO- en marketingkennis is ze het startpunt voor elke (nieuwe) website. Een opdracht plaatsen of meer weten over de voordelige tarieven? Vraag vandaag nog de tarievenkaart aan.

Schuiven naar boven