SEO copywriter. Eindelijk de beste SEO teksten

Een SEO copywriter nosig? Ik schrijf heldere en wervende teksten, jaar in jaar uit. Hiermee overtuig jij als opdrachtgever de websitebezoeker en bent beter vindbaar in zoekmachines. Is een SEO copywriter inhuren een goede investering? Na het lezen van dit artikel weet je of SEO teksten jouw website of webshop gaan helpen.

SEO – zoekmachine optimalisatie

Problemen om meer verkeer naar je website te krijgen?

Hoi, ik ben Bianca en help websites doorgroeien. Zal dit jouw website zijn?


SEO is de afkorting van Search Engine Optimization . In het Nederlands noemen we dit zoekmachineoptimalisatie. Het is een allesomvattend begrip om websites hoger in zoekresultaten te laten scoren.

Met een aantal tools help je zoekmachines om je content te vinden en beter te leren begrijpen. Het is de zoekmachine die uiteindelijk de kwaliteit beoordeelt en hiermee de autoriteit van de website bepaalt.

Onderdelen van zoekmachine optimalisatie

Je scoort hoog in de zoekresultaten wanneer de content goed aansluit op de zoekopdracht, maar ook van hoge kwaliteit is. Zoekmachine optimalisatie bestaat uit de volgende onderdelen:

 • Zoekmachine bots toegang geven om te crawlen
 • Gebruik van duidelijke paginatitels en tussenkopjes
 • Description metatag inzetten
 • Juiste gegevensopmaak toepassen
 • Duidelijke navigatie op de website
 • Interessante en nuttige content
 • Geen grammaticale fouten of spelfouten
 • Mobielvriendelijke website

Veel zaken kun je zelf doen, zoals het toevoegen van afbeeldingen en Google laten weten welke pagina’s deze wel of niet moet crawlen.

Dit doet de SEO copywriter

Interessante en nuttige content van hoge kwaliteit, schrijf je dat zelf? Veel eigenaren van websites denken het wel even zelf te kunnen. Ze starten vol goede moed, om er al snel achter te komen dat het moeilijker is dan gedacht. Het onderwerp is geen probleem, de inhoud wel. Vaak sluipen er tot overmaat van ramp ook nog eens wat kleine foutjes zoals kromme zinnen of taal- en spellingfouten in.

Het gebruik van de juiste zoekwoorden is net zo belangrijk. Het zijn juist deze zoekwoorden die Google helpt om te begrijpen waar de tekst over gaat. Gebruik je teveel of te weinig zoekwoorden, dan word je óf niet gevonden óf Google straft dit af. Voel je de pijn?

Je ziet dat het schrijven van teksten heel wat kennis en ervaring vraagt. Gelukkig is daar de SEO copywriter: de redder in nood.

Tip: probeer eerst zelf een SEO tekst te schrijven en ontdek hoe ontzettend moeilijk dit is. Zo krijg je vanzelf waardering voor het werk van de copywriter. Ieder zijn vak toch?

SEO copywriter inhuren, wat kost dat?

Is het inhuren van een copywriter duur? De vraag is wat jij duur vindt. Maar ook wat jij belangrijker vindt. Zonder SEO copywriter blijf je misschien wel altijd onvindbaar in de zoekresultaten. Hierdoor loop je veel klanten en omzet mis.

Met het inhuren van een SEO tekstschrijver (copywriter) voldoe je aan de eisen van zoekmachines. Heb je voldoende kwalitatieve content op je website staan, dan word je vanzelf beter gevonden. Simpel, maar doeltreffend.

Een betere vindbaarheid betekent meer websitebezoekers en een hogere conversie. Die conclusie had je waarschijnlijk ook al gemaakt.

Wat kost de copywriter? Vraag de tarievenkaart aan en ontdek wat het kost, maar vooral hoe goedkoop het kan zijn. Echt waar, want tarieven van 150 euro of 200 euro zou ik NOOIT durven vragen.

Dure copywriter of niet?

Moet je voor een artikel van 500 woorden veel betalen? Op de tarievenkaart vind je de meest actuele prijzen. Bij het bestellen van een SEO artikel krijg je er gratis een zoekwoorden onderzoek bij. Praktisch om tot de beste zoektermen te komen. Bovendien staat de prijs in verhouding met de kwaliteit. Betaalbaar en goed vindbaar in zoekmachines.

Betalen voor een zoekwoordenonderzoek?

Vaak wordt je een apart zoekwoorden onderzoek aangeraden. Het is echter de vraag of je een los zoekwoordenonderzoek nodig hebt. Hier doen we zelf onderzoek naar belangrijke zoekwoorden en nemen dit in de prijs van de SEO tekst mee.

Mijn advies: betaal niet teveel voor een zoekwoordenonderzoek. Dit is namelijk iets dat je ook heel goed zelf kunt doen. Natuurlijk mag je het ook uitbesteden, ik kan een uitgebreid en los onderzoek verrichten. Nogmaals, de tarieven voor teksten zijn altijd inclusief zoekwoorden onderzoek.

Direct SEO teksten bestellen

Ontdek wat SEO teksten met jouw website doen. Met een enkele tekst ga je niet veel bereiken, het is belangrijk dat je regelmatig een nieuwe tekst op je website plaatst. Dagelijks, wekelijks of om de twee weken: net wat jij prettig vindt. Hoe vaker nieuwe content, hoe actiever jouw website of webshop. Google, Bing en andere zoekmachines merken dit op en zullen je website beter beoordelen.

Direct teksten bestellen? Zet vandaag nog copywriting in. Als SEO copywriter help ik je graag met informatieve en wervende teksten volgens de richtlijnen van zoekmachines.

Nou vooruit, hier nog de voordelen

Nog eens: waarom een copywriter inhuren? Hierom:

 1. Professionele schrijfvaardigheden: als copywriter ben ik getraind én ervaren in het schrijven van aantrekkelijke en effectieve teksten. ik kies de juiste woorden en zinnen om jouw boodschap duidelijk en overtuigend over te brengen.
 2. Tijdsbesparing: Het creëren van hoogwaardige content kost tijd en moeite. Als je een copywriter inhuurt, kun jij je richten op andere belangrijke aspecten van je bedrijf.
 3. Consistentie: Een copywriter zorgt voor consistentie in je communicatie. Ik zorg dat je boodschap consistent wordt overgebracht in al je marketingmaterialen. Bijvoorbeeld je website, sociale media, blogs en advertenties. Dit helpt bij het opbouwen van een sterk merkimago en het vergroten van je naamsbekendheid.
 4. Creativiteit: Ik ben getraind om creatief te denken en originele en pakkende content te maken. Ik verwoord je boodschap op een unieke en interessante manier.
 5. Resultaten: Als ervaren copywriter begrijp ik de psychologie van de consument en gebruik de juiste woorden gebruiken om je doelgroep te overtuigen om actie te ondernemen.

Meer informatie of informatie aanvragen

Voor een artikel of tekst betaal je een interessante prijs. Benieuwd naar de exacte prijs voor webteksten? Neem vrijblijvend contact op. Mocht je nieuwsgierig zijn naar opdrachtgevers die jou voorgingen, in het portfolio vind je een aantal voorbeelden. Mag jouw website hier binnenkort tussen staan pronken?

Bianca


Bianca schreef meer dan 50.000 artikelen voor het internet. "SEO is mijn missie, ik help anderen om hoger in Google te komen". Met zoveel geschreven onderwerpen, SEO- en marketingkennis is ze het startpunt voor elke (nieuwe) website. Een opdracht plaatsen of meer weten over de voordelige tarieven? Vraag vandaag nog de tarievenkaart aan.

Schuiven naar boven