Bianca Walraven – SEO tekstschrijver & consultancy

Een hoge positie in Google en een omzet waar je zelf van staat te kijken. Wervende SEO teksten én zichtbaarheid op social media zijn onderdeel van je marketingstrategie. Hiermee overtuig je de bezoeker van jouw expertise. Als SEO tekstschrijver én social media chick creëer ik (web)teksten die zowel Google als de lezer beïnvloeden. Zonder dure woorden, want het leven is al moeilijk genoeg.

► SEO teksten

Je website hoger in Google met SEO teksten. Hier scoor je altijd mee.

► Blogs

Deel je kennis via blogs en bouw een trouwe doelgroep op.

► Overige teksten

Online of offline, vertel je boodschap op een toegankelijke manier.

SEO content specialist Bianca Walraven

Ben je klaar voor een nieuwe start? Mijn werkzaamheden als SEO content specialist helpen jou op weg. Ik schrijf over jouw passie, je dienst of product. Zonder hierbij de lezer uit het oog te verliezen, want dat is waar het om draait.

De klant is koning en content is king. Laten we die twee samenvoegen tot wervende SEO teksten. Samen schieten we je website naar een hoger niveau. Ik schrijf, jij verwelkomt de nieuwe websitebezoekers. Durf jij de uitdaging aan?

Ik word door sommigen ook wel het ‘schrijfkanon’ genoemd. Niet zo vreemd, want er staan al meer dan 30.000 teksten van mij op het internet. Zowel met mijn eigen websites als die van anderen weet ik Google te overtuigen. De nummer 1 positie in Google is voor mij niet langer een overwinning maar dagelijkse kost.


Hoger in Google met SEO teksten

Wil je meer verkeer naar je website of naamsbekendheid opbouwen?

Hoi, ik ben Bianca en help websites doorgroeien. Zal dit jouw website zijn?

Vergroot je online zichtbaarheid met SEO teksten. Dit zijn teksten (artikelen, blogs etc.) die voldoen aan de eisen die zoekmachines stellen. Als SEO tekstschrijver houd ik rekening met de volgende zaken:

  • Titel die aansluit bij de content
  • Gebruik van alinea’s en subkoppen
  • Interessante en nuttige inhoud
  • Juist zoekwoordengebruik
  • Makkelijk te lezen teksten
  • Geen spelfouten en grammaticale fouten

SEO copywriting heeft niks te maken met je webpagina volspammen met zoekwoorden. Zorgvuldig je zoekwoorden uitkiezen, kijken wat de concurrent doet, dát is werk voor de SEO copywriter. Voor mij dus.

Er zijn natuurlijk nog veel meer dingen waar je als tekstschrijver op let. Mijn kennis en ervaring pas ik toe op blogs, productomschrijvingen, nieuwsberichten, social media en nog veel meer. Dankzij zoekmachineoptimalisatie vergroot je de kans op een hogere positie in de zoekresultaten. Ik zeg vergroot, want niemand kan jou een nummer 1 positie in Google beloven. Niet dat ik het niet aan zou durven, want die nummer 1 t/m 3 positie heb ik al voor velen weten te realiseren. SEO garantie? Krijg je niet, want bovenaan staan heeft met veel meer dingen te maken. De laadtijd van je website bijvoorbeeld, of je linkprofiel. Middels SEO consultancy ontdek je alle ins en outs.

Kan ik niet beter een marketingbureau inhuren?

Natuurlijk kan dat, maar wil je dat ook? Het online marketingbureau of de SEO specialist levert jou SEO teksten aan. In het verleden heb ik voor veel verschillende marketingbureau’s de teksten verzorgd, tegenwoordig doe ik dit een stuk minder. Ik vind het veel leuker om rechtstreeks met jou in contact te komen. Bespaart je ook weer een hoop kosten, want met een marketingbureau als tussenpersoon betaal je én mij én het marketingbureau.

Toch een marketingbureau nodig? Hiervoor werk ik samen met een aantal specialisten. Zo profiteer je van full-service onder één dak.

Een betaalbare SEO tekstschrijver

Het beroep SEO tekstschrijver is echt niet nieuw. Dit is tegelijkertijd met zoekmachine Google ontstaan. Toch is het niet makkelijk om bovenaan in zoekmachines te verschijnen. Als SEO tekstschrijver bijt ik me vast in een hoge positie in de organische zoekresultaten. Resultaatgericht, maar dan wel tegen reële kosten.

Jij bepaalt, jij bent baas in eigen business. Je bepaalt dus ook zelf je budget, hoeveel teksten je nodig hebt en hoe lang de samenwerking duurt. Ben je er klaar voor? Oordeel zelf en huur mij als tekstschrijver in. Als je dat tenminste durft…

Overige diensten

Ooit begonnen als artikelschrijver, uitgegroeid naar SEO tekstschrijver of SEO copywriter. Natuurlijk doe ik nog veel meer. Interviews afnemen, persberichten schrijven, over-ons pagina’s creëren of bestaande teksten aanpassen. Voor nieuwssites schrijf ik actuele nieuwsberichten en ik draai mijn hand niet om voor wat oneliners of quotes. Nu begrijp je vast wel waarom mijn moeder mij vroeger een ‘bezig bijtje’ noemde en mijn opdrachtgevers mij aanspreken met ‘het schrijfkanon’. Schrijven is veel meer dan werk: het is een passie waar ik ‘s morgens graag mijn bed voor uitkom. En voor chocolade…

Behoefte aan SEO advies, webdesign, een zoekwoordenonderzoek, technische optimalisatie of iets anders? Neem contact op, op het gebied van SEO & social media is er veel mogelijk.