Werkwijze

Hoger in Google, op eigen kracht of met hulp. We doen het samen, jij bepaalt de uiteindelijke kosten. We maken ons sterk voor betaalbare SEO diensten. Het leven is immers al duur genoeg en ook ondernemen moet betaalbaar blijven. Dit zie je dan ook altijd in de werkwijze terug.

Dat ‘ons’ klinkt groter dan het is, want Bianca werkt samen met de betere specialisten. De SEO teksten en het SEO advies (consultancy) is altijd afkomstig van Bianca zelf. Overige diensten in samenwerking met, zodat we samen tot de beste resultaten komen.

Zo werkt het

Problemen om meer verkeer naar je website te krijgen?

Hoi, ik ben Bianca en help websites doorgroeien. Zal dit jouw website zijn?


Weet je niet waar je moet beginnen? Geen probleem, dankzij de grote kennis en ervaring vertrouw je altijd op advies op maat. Laat ik je begeleiden in je weg van (beginnende) website tot duizenden bezoekers per maand.

Stap 1: neem contact op

Heel eenvoudig, je neemt gewoon contact op via het contactformulier (of je stuurt een mail). Geef aan wie je bent, wat je doet of wat je verwachtingen zijn. Bijvoorbeeld: “ik ben een startende website en heb teksten ter invulling nodig”. Of: “wij zijn een bestaande onderneming en hebben behoefte aan SEO-advies”.

Stap 2: het eerste gratis advies

Naar aanleiding van je contact ontvang je advies over de te volgen stappen. Bijvoorbeeld de hoeveelheid teksten die je nodig hebt. Soms ontvang je ook advies dat minder prettig is, bijvoorbeeld omdat je persbericht geen kans van slagen heeft of omdat de door jou gewenste zoektermen niet relevant zijn. Afwijzend advies ontvang je niet om vervelend te doen maar om jou een hoop kosten te besparen.

Stap 3: je opdracht plaatsen

In stap 2 heb je de tarievenkaart ontvangen. Ben je akkoord met alles én heb je het registratieformulier retour gezonden, dan plaats je de opdracht inclusief benodigd aantal teksten, eventuele zoektermen en het aantal woorden. Geef desgewenst een deadline door, samen bekijken we of dit ook haalbaar is. Het plaatsen van een opdracht doe je via de e-mail. We hebben aan een half woord genoeg, je briefing hoeft dus niet uitgebreid te zijn. Stuur géén Google Docs of iets anders waar een inlog voor nodig is maar bij voorkeur je opdracht in een Word document of gewoon in een mailtje.

Stap 4: ontvangst van de diensten

Je ontvangt de door jou gekozen dienst. Bijvoorbeeld SEO teksten, SEO advies, linkbuilding, webdesign of wat dan ook.

Stap 5: correctieronde

Het kan altijd dat het werk anders is dan je had bedoeld. Afhankelijk van de gekozen dienst is er ruimte voor een correctieronde. Bijvoorbeeld het laten aanpassen van teksten of webdesign.


Veelgestelde vragen

Hieronder de veelgestelde vragen met betrekking tot de werkwijze van Bianca.

1. Welke diensten zijn allemaal mogelijk?

Vanaf de homepage zie je welke diensten allemaal beschikbaar zijn. De meest belangrijke diensten zijn het schrijven van (SEO) teksten en SEO consultancy. Andere diensten vinden in samenwerking met partners plaats.

2. Wat kost het afnemen van een dienst?

Wil je weten wat iets kost, vraag dan vrijblijvend de tarievenkaart aan. Kijk altijd naar de datum op de tarievenkaart, dit is het tijdsbestek waarbinnen de tarievenkaart geldig is. Offertes op maat zijn gedurende twee weken geldig.

3. Betaal ik vooraf of achteraf voor de diensten?

Dit is afhankelijk van de gekozen dienst. Trouwe opdrachtgevers betalen in veel gevallen achteraf. Ben je nieuw, woonachtig in het buitenland of gaat het om een zeer grote opdracht? Dan kan er sprake zijn van een (gedeeltelijke) betaling vooraf.

4. Ik ben niet tevreden over de dienst, wat nu?

Is een tekst anders geschreven dan je verwacht had? Dan heb je altijd recht op een correctieronde. Geef zo goed mogelijk aan wat je verwachtingen zijn. Ben je niet tevreden over een van de andere diensten, geef dit dan aan. Samen zoeken we naar een oplossing.

5. Waar kan ik terecht met vragen over facturen?

Misschien heb je een vraag over een openstaande factuur. Via de afdeling administratie ontvang je antwoord op al je vragen.

6. Kan ik bij Bianca werken?

ik werk samen met ervaren specialisten. Het kan dat er in de toekomst behoefte is aan een of meerdere samenwerkingen. Ben je actief binnen de online marketing waaronder ook tekstschrijven, neem dan gerust contact op.

7. Kan ik op deze website adverteren?

Er komen regelmatig verzoekjes met betrekking tot adverteren op deze website binnen. Helaas is dit niet mogelijk. Ook het achterlaten van een backlink, linkruil of gastbloggen behoort niet tot de mogelijkheden. Gastbloggen is alleen voor samenwerkende partners.

Schuiven naar boven