Tarieven en werkwijze

Kwaliteit vind ik erg belangrijk, jij toch ook? Daarom besteed ik veel aandacht aan opdrachten. Zie de uitgebreide portfolio van tevreden klanten.

Er is gekozen voor een transparante en eerlijke werkwijze. Vooraf ontvang je een offerte, zo weet je waar je aan toe bent. Zo ziet jouw offerte er uit:

  1. Opdracht: voorheen met een woordprijs gewerkt, nu overgestapt naar een projectprijs. Je betaalt dus nóóit voor wat extra woorden.
  2. Deadline: een tekst nodig die over een uur al online moet staan? Ik gooi alles aan de kant, maar vraag hier wel wat extra’s voor. In alle andere gevallen geldt het normale tarief.

Tarieven blogs/ teksten en nog meer

Wat kost het laten schrijven van een tekst? Wisselend, dat hangt van de lengte van de tekst, het onderwerp en specifieke wensen af. Om je een idee te geven, voor een blog van 500 – 600 woorden kom je op €35 tot €45 uit. Een productomschrijving is weer iets anders en een interview heeft een afwijkend tarief. Vraag vrijblijvend een offerte aan: info@biancawalraven.nl

Waar moet ik op rekenen?

Vraag altijd een offerte aan, zo weet je vooraf waar je aan toe bent. Samen bekijken we wat je nodig hebt. Bij nieuwe websites lopen we alles stap voor stap met jou door. Bestaande websites/ opdrachtgevers weten vaak wat ze willen. Ook hiervoor kunnen we prijsafspraken maken.

Werkwijze, bestellen van teksten of plaatsen van opdrachten

Jij vertelt jouw idee, de tekstschrijver of copywriter werkt het verder uit. Zo simpel is het eigenlijk. Met een aantal aanknopingspunten kan de tekstschrijver voor jou aan de slag. De informatie die gevraagd wordt is afhankelijk van wat je zoekt. Voor een interview is er andere informatie nodig dan voor een blog, productbeschrijving of samenvatting.

Een enkele tekst nodig of ga je voor een bulk teksten? Geen probleem, samen bespreken we de opleverdatum.