Tarieven en werkwijze

Hoog in Google. Kwaliteit. Twee steekwoorden die bij mij horen. Mits je er zelf ook achter staat, want we doen het samen. Zie mijn portfolio

Tarieven blogs/ teksten en nog meer

Wat kost het laten schrijven van een tekst? Een indicatie is wel zo prettig. Ontdek de concurrerende prijzen en de hoge kwaliteit. Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Waarom ik betaalbaar ben én blijf? Omdat ik geen extra kosten maak voor een huisbezoek en je krijgt ook geen fles wijn cadeau. Maar bovenal: ondernemen moet voor jou betaalbaar blijven.


Blog
Inclusief zoekwoordenonderzoek
Een blogpost voor je website (of webshop). Niet alleen om je websitebezoekers te amuseren en informeren, ook nog eens goed vindbaar in zoekmachines.

Artikel/ tekst
Inclusief zoekwoordenonderzoek
Duidelijk geschreven, van informerend tot amuserend.

Kinderteksten
Kinderen spreek je op een andere manier aan. Zonder moeilijke bewoording of te lange zinnen. Voor kids van 6 – 10 en vanaf 10 jaar oud, maar ook voor pubers (12 – 18 jaar)

Column
Een vaste rubriek op je website of in printmedia, luchtig geschreven en vooral amuserend en/ of overtuigend. Dit vergroot het aantal trouwe volgers of lezers.

Persbericht
Jij hebt wat te vertellen en de rest van Nederland mag het horen. Een persbericht is bedoeld voor (lokale) media zoals kranten en nieuwswebsites.

Productomschrijvingen
Voor je webshop: productomschrijvingen die meer vertellen over jouw product(en). Informerend, overtuigend en verkopend. Maar natuurlijk ook vindbaar in zoekmachines.

Interview
Een vraaggesprek (interview) voor je website, personeelsblad, tijdschrift etc. Vanwege grote drukte geen interviews meer op locatie, wél telefonisch of videobellen. Uiteraard volledig uitgewerkt.

Over-ons pagina
Laat zien wie je bent en waar je voor staat. Een over-ons pagina wordt vaker gelezen dan je denkt en bepaalt of iemand met je in zee gaat.

Vraag vrijblijvend een offerte aan: info@biancawalraven.nl

Waar moet ik op rekenen?

Vraag altijd een offerte aan, zo weet je vooraf waar je aan toe bent. Samen bekijken we wat je nodig hebt. Bij nieuwe websites lopen we alles stap voor stap met jou door. Bestaande websites/ opdrachtgevers weten vaak wat ze willen. Ook hiervoor kunnen we prijsafspraken maken.

Werkwijze, bestellen van teksten of plaatsen van opdrachten

Jij vertelt jouw idee, ik werk het verder uit. Dit doe ik met bloed, zweet en tranen, speciaal voor jou. Met een aantal aanknopingspunten kan ik voor jou aan de slag. De informatie die ik vraag is afhankelijk van wat je zoekt. Voor een interview is er andere informatie nodig dan voor een blog, productbeschrijving of samenvatting.

Een enkele tekst nodig of ga je voor een bulk teksten? Geen probleem, samen bespreken we de opleverdatum.