Tekstschrijver voor marketing bureau

Bijgewerkt: 15 augustus 2021

Zoek je een tekstschrijver voor het marketing bureau? Bij zoekmachineoptimalisatie hoort namelijk het aanbieden van SEO teksten. Het is hierbij belangrijk om de juiste tekstschrijver voor het marketingbureau te vinden. Ga niet over één nacht ijs maar kies dé SEO copywriter met kennis en ervaring.

Heb je dit artikel via de zoekmachine (Google/ Bing) gevonden? Dan heb je gelijk de goede tekstschrijver te pakken, die weet hoe je met behulp van teksten hoog in zoekmachines terechtkomt.

Seo webteksten laten schrijven

Problemen om meer verkeer naar je website te krijgen?

Hoi, ik ben Bianca en help websites doorgroeien. Zal dit jouw website zijn?


SEO webteksten zet je in voor linkbuilding en goede content op websites. Als online marketeer weet je als geen ander hoe websites hoog in Google kunnen scoren. Hierbij leg je de focus op de lange termijn. Het is belangrijk dat je klanten tevreden zijn, snelle resultaten zijn dan ook gewenst. Webteksten dragen hieraan bij.

SEO webteksten laten schrijven? Ik ben al jarenlang dé tekstschrijver voor het online marketingbureau. De kwaliteit ligt hoog. Teksten voor websites en webshops die gericht zijn op zoekmachineoptimalisatie. Er wordt rekening gehouden met relevante zoekwoorden en zoekwoordendichtheid, precies zoals het moet.

Welke zoekwoordendichtheid is nodig?

Over zoekwoordendichtheid of keyword density valt veel te vertellen. Als marketingbureau weet je dat dit het percentage is van de totale webtekst. Als tekstschrijver voor marketingbureau weet ik dat ieder marketingbureau een andere zoekwoordendichtheid hanteert.

Marketingbureau’s hanteren over het algemeen twee percentages met betrekking tot zoekwoordendichtheid. Ongeveer de helft van de marketeers vraagt om een zoekwoordendichtheid van 1 tot 3%. De andere helft hanteert een zoekwoordendichtheid van 3 tot 5%.

Ik schrijf voor eigen websites met een zoekwoordendichtheid van 1 tot 3%. Veel van deze websites of webpagina’s staan binnen de eerste 10 zoekresultaten van Google. Uit eigen ervaring blijkt dat dit zoekwoorden percentage goed scoort. Overigens geldt voor longtail zoekwoorden een ander keyword density. Hier wordt vaak tussen de 3 en 4% aangehouden.

Wil je een andere zoekwoordendichtheid? Geen probleem, geef dit dan wel even aan.

Tekstschrijver voor marketing bureau inhuren

Een tekstschrijver of copywriter voor marketingbureau vinden is snel gedaan. Via het internet vindt je een ruim aanbod aan verschillende tekstschrijvers. Helaas is dit geen beschermd beroep: iedereen kan zich een tekstschrijver of copywriter noemen. Het zijn dan ook veelal studenten en huisvrouwen die op deze manier een leuk zakcentje bijverdienen. Van huis uit werken wil toch iedereen? Tja, hoe vindt je nu de juiste tekstschrijver voor jouw marketingbureau?

Een tekstschrijver marketing bureau inhuren doe je bij Bianca Walraven. Met meer dan 10 jaar ervaring weet ik precies wat er speelt op de huidige markt. Kennis en ervaring van zoekmachines als Google en Bing, daar draait het om.

Webteksten van uitstekende kwaliteit

Als marketing bureau bied je diensten aan waaronder linkbuilding, verbeteren van de snelheid van websites en SEO teksten. Deze werkzaamheden kun je niet allemaal zelf verrichten. De SEO tekstschrijver marketingbureau helpt jou hierbij. Een samenwerking voor de lange termijn of een enkele tekst: zeg het maar.

Prijs tekstschrijver inhuren

Je klanten verwachten dat zoekmachine optimalisatie doeltreffend is. Om dit te bieden maak je gebruik van verschillende middelen. Een tekstschrijver voor marketingbureau inhuren draagt bij aan een goede zoekmachine optimalisatie. De goedkoopste tekstschrijver levert leuke teksten aan, maar daar kom je niet ver mee. Deze zijn namelijk niet geoptimaliseerd voor zoekmachines.

De prijs voor het inhuren van een tekstschrijver hangt van een aantal factoren af. Kennis, ervaring en opleidingen spelen hierin mee. Het onderwerp, moeilijkheidsgraad en de lengte van de tekst weegt natuurlijk ook mee. Benieuwd naar de prijzen? Vraag vrijblijvend de tarievenkaart aan.

Mijn tip: bedenk dat kwaliteit het belangrijkste is. Zo behoud je klanten en trek je nieuwe opdrachtgevers aan. Laat zien wat het marketingbureau waard is en bouw een prachtige portfolio op.


Bianca schreef meer dan 50.000 artikelen voor het internet. "SEO is mijn missie, ik help anderen om hoger in Google te komen". Met zoveel geschreven onderwerpen, SEO- en marketingkennis is ze het startpunt voor elke (nieuwe) website. Een opdracht plaatsen of meer weten over de voordelige tarieven? Vraag vandaag nog de tarievenkaart aan.

Schuiven naar boven