Tekstschrijver Twente

Bijgewerkt: 10 augustus 2021

Een tekstschrijver uit Twente, dé specialist in teksten voor websites, webshops en printmedia. Iemand die helemaal gek is op Twente en met tukkers door één deur kan. “Steek me de gek niet aan!”. We communiceren op gelijk niveau. Maar het belangrijkste: prettig leesbare teksten voor verschillende doeleinden. Een hogere positie in Google hoort hier natuurlijk ook bij. Allemaal werk van de Twentse tekstschrijver.

Hoge positie in zoekmachines

Problemen om meer verkeer naar je website te krijgen?

Hoi, ik ben Bianca en help websites doorgroeien. Zal dit jouw website zijn?


Die website van jou doet het best goed. Toch weet je dat het beter kan, met name met betrekking tot het aantal bezoekers op de website. Want meer bezoekers betekent ook meer omzet. De vraag is hoe je een hoge positie in zoekmachines krijgt.

Een tekstschrijver uit Twente gaat zeker niet met teksten in het Twents aan de slag. Zoekmachines willen teksten in het Nederlands zien, maar dan wel goed geschreven. Tegenwoordig draait het namelijk allemaal om kwaliteit. Websites met de beste kwaliteit content worden beloond met een hoge positie in zoekmachines.

Actief in Twente en lokale zoekresultaten

Als Twentse ondernemer richt jij je op klanten of opdrachtgevers uit de directe omgeving. Bijvoorbeeld Hengelo, Enschede of Almelo. Hierbij is het belangrijk dat je in de lokale zoekresultaten zichtbaar bent. Als tekstschrijver met een liefde voor Twente ga ik eerst kijken in welke Twentse steden of dorpen je actief bent. Ben je ook buiten deze regio actief, dan nemen we dit uiteraard mee.

Teksten worden zo geschreven dat ze zichtbaar zijn in de lokale zoekresultaten. Hiermee kan de doelgroep jou beter vinden en vergroot je de klantenkring.

Tekstschrijver Twente voor printmedia

Een online zichtbaarheid is het belangrijkste. Maar het kan natuurlijk ook dat je op zoek bent naar een tekstschrijver voor een krant, tijdschrift, vakblad, folder of brochure. Misschien met lokaal nieuws of algemene informatie.

Ook hierbij ga je voor een tekstschrijver die het beste met jou of je onderneming voorheeft. Iemand die verwoordt wat jij bedoelt. Maar vooral een tekstschrijver die de lezer enthousiast maakt, weet te overtuigen of amuseert. Want trouwe lezers, daar doe je het voor. Niet op zijn Twents maar wel in goed Nederlands.

Trek meer zoekverkeer naar je toe en verhoog de omzet

Het is een feit: een eerste positie in de zoekresultaten levert je 25% tot wel 45% van het zoekverkeer op. Stel je voor dat er maandelijks 10.000 keer op een onderwerp wordt gezocht en jij staat voor dit zoekresultaat op positie 1. Wanneer je 30% van het zoekverkeer naar je toe trekt dan levert je dit maandelijks 3000 extra websitebezoekers op. Gratis en voor niets want voor die eerste positie in de organische zoekresultaten hoef je niet te betalen.

Die eerste positie bereik je alleen met de beste SEO teksten. Maar er is meer, want je website moet ook technisch in orde zijn. Meer dan 200 factoren bepalen of jij die eerste positie krijgt. Overigens zijn een tweede tot en met vijfde positie ook uitstekende resultaten. Want ook hiermee ontvang je nog redelijk wat zoekverkeer.

SEO teksten, dat is het geheim. Niet alleen om hoger in Google te staan maar ook om websitebezoekers enthousiast te maken en over te halen. Zodat ze sneller informatie opvragen, contact opnemen of een aankoop doen.

Twente: tekstschrijver met een passie

Oh wat hou ik van Twente! Mijn beste vrienden komen uit Hengelo, dan weet je het wel. En in onze stamkroeg hebben we op de wand een pijl naar een barkruk gericht: “gereserveerd voor onze Tukker”. Want daar zit hij altijd, verhalen vertellend over het Twentse landschap, in zijn machtig mooi dialect. Wist je trouwens dat Twents en Limburgs de enige twee erkende streektalen in Nederland zijn? Misschien dat Limburg en Twente daarom zo goed samen gaan.

Maar nu even over naar jouw website of printmedia. Want daar wil je resultaat uithalen.

SEO tekstschrijver voor websites en webshops

Vooral voor websites en webshops is het belangrijk om hoog in de zoekresultaten van Google te verschijnen. Dan trek je namelijk het meeste zoekverkeer naar je toe. De SEO tekstschrijver is hier de beste persoon voor. Maar wel een SEO tekstschrijver die begrijpt wat jij bedoelt en dit op de juiste manier opschrijft.

Bij zoekmachines draait het allemaal om zorgvuldig gekozen woorden. Zodat zoekmachines ook begrijpen wat je met de website of webshop wil bereiken. Maar vooral: wie je wil bereiken. Meer weten over het werk van een SEO tekstschrijver (Twente)? Neem vrijblijvend contact op of lees nog even een van de vele interessante blogs door.


Bianca schreef meer dan 50.000 artikelen voor het internet. "SEO is mijn missie, ik help anderen om hoger in Google te komen". Met zoveel geschreven onderwerpen, SEO- en marketingkennis is ze het startpunt voor elke (nieuwe) website. Een opdracht plaatsen of meer weten over de voordelige tarieven? Vraag vandaag nog de tarievenkaart aan.

Schuiven naar boven