Tekstschrijver nodig? Voordelig én goed

Bijgewerkt: 13 augustus 2021

Heb je een tekstschrijver nodig? Een die kwaliteit levert maar niet zo duur is als de rest? Een (SEO) tekstschrijver mag tegenwoordig wat kosten, helaas gaat het op het gebied van kwaliteit wel eens mis. Voordat je het weet ben je honderden tot duizenden euro’s verder, zonder resultaat. Samen gaan we dat voorkomen.

Online vindbaar zijn en blijven

Problemen om meer verkeer naar je website te krijgen?

Hoi, ik ben Bianca en help websites doorgroeien. Zal dit jouw website zijn?


Je website staat (bijna) online. Nu begint het aantrekken van websitebezoekers en hopelijk ook veel klanten/opdrachtgevers of omzet. Helaas is de concurrentie op het internet groot. Meer dan 2,5 miljoen Nederlandse websites, hoe kom je hier tussen? Dat blijkt niet zo makkelijk, vooral niet wanneer grote website met veel budget jou wegduwen.

Online vindbaar zijn en blijven is een kwestie van een slimme strategie opzetten. Het net even anders of beter doen dan jouw concurrent. Hier heb je wel hulp bij nodig. Hulp van een tekstschrijver, maar dan een die weet hoe het écht moet.

Tekstschrijver nodig: hier moet je aan denken

Het lijkt heel verleidelijk om voor de eerste de beste te gaan. Gewoon een oproep plaatsen: “tekstschrijver nodig”. Voordat je het weet stroomt je mailbox vol met reacties. Aan tekstschrijvers geen gebrek, je hebt het voor het uitkiezen.

Een goedkope tekstschrijver is heel aantrekkelijk en is soms ook nog eens een hele goede keuze. Op een snelle en goedkope manier ziet jouw website er een stuk voller en aantrekkelijker uit. Gelijk wel de kwaliteit in de gaten houden. Google is niet gecharmeerd van slechte teksten, daar denk je op dit moment nog niet over na. Daarom ontvang je altijd vrijblijvend advies.

Het betere SEO tekstschrijver voor websites en webshops

Natuurlijk moeten teksten op een website goed om verteren. Ze moeten de websitebezoeker aanspreken, prikkelen en overhalen. Dan pas doe je het goed. Net zo belangrijk is je online zichtbaarheid. Je kunt namelijk nog zo een mooie website met goede teksten hebben, zonder websitebezoekers gebeurt er nog steeds helemaal niets.

Als SEO tekstschrijver ga ik voor een goede positie in zoekmachines. Dat doe je natuurlijk samen, want zelf zorg je voor technische optimalisatie van de website. Overigens noem ik mezelf liever een SEOUX tekstschrijver: gericht op een online vindbaarheid én converterende teksten.

Tekstschrijver nodig, wat moet dat kosten?

Wat zijn de kosten van een SEO tekstschrijver? Je komt heel wat verschillende tarieven tegen. Aan het tarief zie je niet altijd hoe het met de kwaliteit zit. Dit heeft namelijk alles met de grote vraag naar SEO tekstschrijvers te maken.

Toen zoekmachine Google bleef groeien kwamen de eerste online marketingbureaus en SEO-specialisten uit de grond. De vraag naar SEO specialisten groeide en hoppa: er kwamen duizenden nieuwe SEO specialisten bij. U vraagt, wij draaien.

Zo zit het natuurlijk ook met SEO tekstschrijvers. Het is geen bescherm beroep dus iedereen mag zich zo noemen. Hierdoor wisselende tarieven heel erg is. Wil je weten wat een tekstschrijver kost? Vraag vrijblijvend de tarievenkaart aan. Maak je niet druk, prijzen van € 150 voor een tekst kom je hier echt niet tegen. Dat is alvast een zekerheid die je hebt.

Reële tarieven, daar draait het om

Reële tarieven, daar leef je voor. Maar dan wel tarieven die in verhouding staan met een goede kwaliteit.

Tip 1: kijk eens of de SEO tekstschrijver ook écht goed vindbaar is in zoekmachines. Hoe heb je deze website gevonden? Juist ja, via een zoekmachine.

Tip 2: vraag een offerte aan. Of zoals je dat hier doet: de tarievenkaart. Dan weet je direct waar je aan toe bent.

Dit levert de tekstschrijver op

Een veelgehoorde uitspraak: “kijk niet wat een tekstschrijver kost maar wat deze oplevert”. Ik heb die uitspraak zelf ook wel eens gebruikt. Er zit natuurlijk een kern van waarheid in: jouw investering moet ook iets opleveren.

Helaas is het vaak zo dat je van tevoren niet weet of je wel een goede investering doet. Ga daarom met mij in gesprek. Check deze website: hoe goed scoort hij in zoekmachines? Kan ik je alles over SEO vertellen? En als laatste: heb je een goed gevoel bij de prijzen?

Tarievenkaart aanvragen en meer informatie

Als SEO tekstschrijver ben ik werkzaam voor grote en kleine online marketingbureaus, bekende en minder bekende websites maar ook voor tijdschriften/bedrijven. Schrijven, redigeren, zoekmachine optimalisatie of meekijken wat er op jouw website beter kan: alles is mogelijk.

Tekstschrijver nodig? Ondernemen moet betaalbaar blijven. Het leven is immers al duur genoeg. Als schrijver hanteer ik geen marktconforme tarieven want daar valt niks over te zeggen. Je mag wel zeer reële en sterk concurrerende tarieven verwachten. Zonder op kwaliteit in te leveren, want ook dat is belangrijk.

Tekstschrijver nodig? Vraag vrijblijvend de tarievenkaart aan of informeer naar de mogelijkheden.

 


Bianca schreef meer dan 50.000 artikelen voor het internet. "SEO is mijn missie, ik help anderen om hoger in Google te komen". Met zoveel geschreven onderwerpen, SEO- en marketingkennis is ze het startpunt voor elke (nieuwe) website. Een opdracht plaatsen of meer weten over de voordelige tarieven? Vraag vandaag nog de tarievenkaart aan.

Schuiven naar boven