Tekstschrijver Limburg

Bijgewerkt: 27 augustus 2021

Een tekstschrijver uit Limburg voor websites of printmedia. Iemand die de Limburgse mentaliteit begrijpt. Met of zonder accent want veer kinne auch plat kallen! Hoe dan ook, je gaat voor goed leesbare teksten en een uitstekende online zichtbaarheid. Hoog in Google staan is ook wel zo prettig. Dat regel je bij de Limburgse tekstschrijver.

Je online zichtbaarheid vergroten

Problemen om meer verkeer naar je website te krijgen?

Hoi, ik ben Bianca en help websites doorgroeien. Zal dit jouw website zijn?


Je hebt een website/webshop. Daar is op zich niks mis mee, alleen het aantal websitebezoekers mag wel omhoog. Dit heb je al diverse malen geprobeerd maar helaas, concurrenten blijven je altijd voor. Hoe doen anderen dat toch?

Een tekstschrijver uit Limburg schrijft niet in het dialect (Limburgs). Dit is namelijk niet goed voor je positie in zoekmachines. Duidelijk geschreven teksten in Nederlands, dat is wat jij nodig hebt. Maar dan wel uitstekende teksten. Zoekmachines kijken namelijk naar de kwaliteit, dat is waar het om draait.

Lokale zoekresultaten in Limburg

Heb je een lokaal bedrijf in Limburg, bijvoorbeeld Venlo, Roermond of Maastricht? Dan wil je ook zichtbaar zijn in de lokale zoekresultaten. Voor een tekstschrijver met affiniteit met Limburg is dit geen probleem. Samen bekijken we in welke Limburgse regio je actief bent. Steden en dorpen in deze regio nemen we mee tijdens het schrijven van de teksten.

Het resultaat: je bent niet alleen vindbaar in de algemene zoekresultaten van Google maar ook in lokale zoekresultaten. Zo bereik je de doelgroep op een goede manier.

Tekstschrijver Limburg voor tijdschriften, brochures etc

Iedereen weet dat een goede online zichtbaarheid onmisbaarder is. De meeste bedrijven beschikken dan ook over een website. Soms hoort hier een tijdschrift, vakblad, krant of een brochure bij. Ook voor printmedia heb je een tekstschrijver nodig. Denk maar eens aan een column, informatie, een interview of iets anders.

Teksten voor printmedia moeten lekker weglezen, alsof je in je luie stoel of hangmat ligt. Het belangrijkste is dat je een trouwe groep lezers opbouwt. Dit doe je natuurlijk niet zomaar, hier gaat een tijd overheen maar wel eentje waarbij je continu de leukste artikelen aanbiedt. Niet op zijn Limburgs want dat leest zelfs voor Limburgers niet altijd prettig. Gewoon in goed Nederlands.

Meer websitebezoekers en een hogere conversie

Om maar weer terug te komen op het belangrijkste werk van de tekstschrijver Limburg: SEO teksten schrijven. Wat houdt dit precies in? SEO staat voor zoekmachine optimalisatie. Dit zijn verschillende technieken om een website hoger in de zoekresultaten te krijgen. Maar wel volgens de richtlijnen van Google, anders wordt de website afgestraft. Het is dan ook heel belangrijk om je aan die richtlijnen te houden.

SEO teksten zijn goed en lekker leesbaar, dat is het belangrijkste. Daarnaast zijn ze geoptimaliseerd voor zoekmachines. Daar merk jij niks van en je lezer ook niet. Zoekmachines zien wel het verschil en kunnen hier ook echt wat mee. Het resultaat: een hogere ranking in de zoekresultaten. Ik hoef jou niet uit te leggen dat dit ook meer websitebezoekers oplevert.

Dan over die hogere conversie. Natuurlijk betekent meer websitebezoekers ook meer omzet (conversie). Maar er is meer, want SEO teksten overtuigen de websitebezoeker ook. Hierdoor gaat deze sneller over tot actie. Zoals het opvragen van informatie over jouw diensten of aankoop van een product.

Limburg: tekstschrijver die resultaatgericht werkt

Als echte Limburger hoef ik jou niet uit te leggen waar mijn hart ligt: in Limburg natuurlijk! Geboren en getogen, en waarschijnlijk ook mijn laatste rustplaats. Dit klinkt natuurlijk een beetje zwart maar je begrijpt nu hoe ik verknocht ben aan het Limburgse heuvelland, de mentaliteit, het carnaval en wat hebben we een prachtige taal!

Genoeg over het Limburgs. Nu gaan we voor resultaat. Want resultaatgericht werken, daar ben ik goed in. Of het nu voor een website, webshop of printmedia is: ik ga graag voor jou aan de slag.

Een ervaren SEO tekstschrijver

Je hoeft geen Einstein te zijn om te weten hoe belangrijk een hoge positie in de zoekresultaten is. Hierboven heb je al kunnen zien wat een eerste positie maar ook een derde positie oplevert. Bedenk wel: niemand kan jou die eerste positie garanderen. Hier is namelijk veel meer voor nodig dan een enkele SEO tekst. Laat op regelmatige basis schrijven en zorg dat je website technisch helemaal in orde is. Dan moet het uiteindelijk goed komen.

Zoekmachines beoordelen je website op kwalitatieve content dat meerwaarde voor het internet biedt. Ook dat doet de SEO tekstschrijver. Benieuwd wat de tekstschrijver Limburg voor jou kan betekenen of wil je meer weten? Neem contact op of vraag direct de tarievenkaart aan.


Bianca schreef meer dan 50.000 artikelen voor het internet. "SEO is mijn missie, ik help anderen om hoger in Google te komen". Met zoveel geschreven onderwerpen, SEO- en marketingkennis is ze het startpunt voor elke (nieuwe) website. Een opdracht plaatsen of meer weten over de voordelige tarieven? Vraag vandaag nog de tarievenkaart aan.

Schuiven naar boven