Teksten kopen – artikelen voor jouw website

Teksten kopen: online en tegen een gereduceerd tarief. Bekijk hieronder het aanbod.

Direct een tekst voor je website nodig? Geen zin om lang te wachten? Hoppa, ik heb een aantal kant en klare teksten voor jou. Een artikel van 750 – 1000 woorden tegen een aantrekkelijk tarief.

Koopjeshoek teksten

In de koopjeshoek vind je teksten met verschillende onderwerpen. Veel artikelen geven een duidelijke uitleg over iets, bijvoorbeeld over Airbnb, cryptomunten, cultuur of ricotta. Zie het als Wikipedia-achtige artikelen, maar dan in een andere stijl. De artikelen waren ooit bedoeld voor een groot project dat nooit is doorgegaan. Tja, dan blijf je met een hoop teksten zitten.

De teksten in de koopjeshoek dateren uit 2017. In deze periode schreef ik met veel passie (nog steeds), maar lag de kwaliteit wel een stuk lager. De zinsbouw kan hier en daar wat verkeerd overkomen of er staat een tik-of taalfoutje in. Geen enge dingen: de kans is groot dat je hier zelfs overheen kijkt.

Omdat ik tegenwoordig aan een topkwaliteit zit (zie portfolio), mag je onderstaande teksten voor het lage tarief van 3 cent per woord kopen. Lief van mij toch? Ik heb een hekel aan woorden tellen dus ik reken in jouw voordeel: 750 woorden. Zijn het er meer (wat in 99% van de gevallen zo is), dan krijg je deze er gratis bij.

Prijslijst

  • Tekst/ artikel: €22,50 per stuk
  • Laten aanpassen van de tekst: €15 per tekst extra
  • Compleet nieuwe tekst (750 woorden): op aanvraag

Laat jouw gekozen artikel aanpassen. Ik haal alle fouten eruit en zorg dat zinnen lekker lopen. Dit kost slechts €15 per tekst extra. Alle vermelde prijzen zijn excl. btw.

Overzicht teksten kopen

Bekijk het overzicht (beschikbare titels). Voorraad: 113 teksten.
Vraag gerust de tekst ter inzage op! Mail naar: info@biancawalraven.nl