Startende ondernemer website – aanbieding

Bijgewerkt: 27 juni 2022

Heb je als startende ondernemer een website nodig? De meeste ondernemers maken dit zelf, maar het is ook mogelijk om hem tegen een voordelig tarief te laten maken. Daarnaast heb je invulling van de website nodig waaronder teksten. Profiteer van de aanbieding voor startende ondernemers. Je website wordt voorzien van de juiste content zodat je goed vindbaar bent in zoekmachines. Dit kan tegen een speciaal tarief.

Als ondernemer het internet op

Problemen om meer verkeer naar je website te krijgen?

Hoi, ik ben Bianca en help websites doorgroeien. Zal dit jouw website zijn?


Waar moet je al startende ondernemer beginnen, er valt namelijk zoveel te doen! Naast het bedenken van een bedrijfsnaam en inschrijven bij de KvK heb je ook een website nodig. Dit is echt onmisbaar. Tegenwoordig heeft elk bedrijf een website terwijl fysieke winkels er ook nog een webshop op nahouden. Natuurlijk is het ook mogelijk om volledig online te ondernemen.

Startende ondernemer website (stappenplan)

Een zakelijke website maken is niet heel moeilijk, maar je moet wel weten waar je mee bezig bent. Maak je gebruik van een CMS zoals WordPress of Joomla dan kun je zelf een eenvoudige zakelijke website maken. Liever een zakelijke website laten maken? Dit is aan te raden wanneer je voor een uniek design of bijzondere functionaliteiten gaat.

Kosten website maken en onderhouden

Zelf een website maken is niet duur, je betaalt dan alleen voor registratie domeinnaam en hosting. De kosten liggen tussen de € 10 en € 80 per maand, afhankelijk van het pakket dat je neemt. Een (zakelijke) website laten maken brengt wel meer kosten met zich mee. Het kost gemiddeld tussen de 4 en 20 uur om een website te bouwen.

Hiervoor betaal je tussen de € 200 en € 2000. Een en ander is afhankelijk van het aantal pagina’s, het design (lay-out) en functionaliteiten.

Invullen van de website: content

Met alleen een website (laten) maken ben je er nog niet, deze heeft invulling nodig. Content is belangrijk want hiermee toon je wat je te bieden hebt. Denk bij content aan teksten, afbeeldingen en eventueel video’s. Ook bepaalde documenten kunnen onder content vallen.

Teksten zijn niet alleen bedoeld om bezoekers te informeren, ook word je hiermee online gevonden. Goed geschreven teksten zijn namelijk vindbaar in zoekmachines. Schakel een SEO tekstschrijver in, dan weet je zeker dat de teksten beter in zoekmachines scoren.

Aanbieding: startende ondernemer website

Maak je zelf een website of laat je dit doen? Zoek je naar een niet al te dure webdesigner, neem dan eens contact op. Dankzij een samenwerking met goede webdesigners is het mogelijk om je website tegen een betaalbaar tarief te laten maken.

Met betrekking tot content kun je profiteren van een interessante aanbieding. De startende ondernemer website maakt dankzij deze aanbieding een vliegende start. Wat houdt deze aanbieding precies in?

Je ontvangt een aantal teksten waarmee je de website direct online zet. Het pakket voor startende ondernemers bevat het volgende:

  • 2 servicepagina’s
  • 5 blogposts

Bij het laten maken van de servicepagina’s heb je de keuze uit een homepage, dienstenpagina of over-ons pagina. Je kunt bijvoorbeeld voor een homepage en over-ons pagina kiezen maar ook voor twee diensten pagina’s, net wat je nodig hebt. Verder bevat het pakket 5 blogposts.

Een blogpost is een must-have voor je website. Niet alleen bedoeld ter informatie en vermaak van de lezer, ook scoren blogs goed in Google en andere zoekmachines. Het is aan te raden om minimaal eenmaal per maand een nieuwe blogpost te plaatsen. Met het pakket kun je dus gedurende een half jaar vooruit.

Kosten voor dit pakket

Wat betaal je voor dit pakket voor de startende ondernemer website? Ondernemen moet betaalbaar blijven, daarom zijn de tarieven die je hier tegenkomt altijd aantrekkelijk. Om het startende ondernemers nóg makkelijker te maken zit er een flinke korting op het pakket.

Op bovenstaand pakket zit een korting van ruim 12%. Deze korting krijg je alleen al startende ondernemer oftewel bij het bouwen van een nieuwe website. Voor bestaande websites geldt deze korting niet. De korting is éénmaal per opdrachtgever geldig. Laat je bijvoorbeeld vier nieuwe websites maken dan kun je slechts eenmaal het pakket met korting afnemen.

Meer weten over korting voor de startende ondernemer

Wil je meer weten over de exacte prijs en de voorwaarden met betrekking tot deze korting? De spelregels zijn eenvoudig, die heb je hierboven al kunnen lezen. Voor de exacte prijs kun je het beste contact opnemen. Normaal krijg je standaard de tarievenkaart doorgestuurd. Geef in de e-mail of het contactformulier duidelijk aan dat je gebruik wil maken van het startende ondernemer pakket. Je krijgt dan een aangepaste aanbieding toegestuurd.

Zzp website tips

Steeds meer mensen starten een eigen onderneming en beginnen als zzp’er (eenmanszaak). Hieronder vind je nog enkele zzp website tips:

  • Leg pas een bedrijfsnaam vast als je ook de bijbehorende domeinnaam (URL) hebt kunnen registreren
  • Laat een professioneel logo voor je website en social media maken
  • Ga voor goed geschreven teksten die ook goed vindbaar zijn in zoekmachines
  • Iets te verkopen? Vergeet de call-to-action niet
  • Zorg voor de juiste contactgegevens op je website
  • Besteed wekelijks 1 tot 2 uur tijd aan je website

Op zoek naar nog meer tips voor startende ondernemers of het bouwen en onderhouden van een website? Op deze site vind je heel veel informatie. Natuurlijk mag je ook contact opnemen voor bovenstaande aanbieding of wanneer je vragen hebt. Alle begin is moeilijk en als startende ondernemer kun je best een steuntje in de rug gebruiken.


Bianca schreef meer dan 50.000 artikelen voor het internet. "SEO is mijn missie, ik help anderen om hoger in Google te komen". Met zoveel geschreven onderwerpen, SEO- en marketingkennis is ze het startpunt voor elke (nieuwe) website. Een opdracht plaatsen of meer weten over de voordelige tarieven? Vraag vandaag nog de tarievenkaart aan.

Schuiven naar boven