SEO tekstschrijver (inclusief tarieven)

Bijgewerkt: 17 september 2022

Dit gaat de SEO tekstschrijver voor jou doen: een hogere positie in Google, meer websitebezoekers en een groeiende omzet. Met SEO teksten weet je jouw doelgroep zoekmachines te verleiden.

Durf jij deze uitdaging aan? Ontdek wat de SEO tekstschrijver voor jou kan betekenen (inclusief tarieven).

In het kort: de SEO tekstschrijver

Problemen om meer verkeer naar je website te krijgen?

Hoi, ik ben Bianca en help websites doorgroeien. Zal dit jouw website zijn?


De ene tekstschrijver is de ander niet, dat geldt al helemaal voor SEO tekstschrijvers. Kwaliteit, dat is waar het om draait. Dit is het voordeel van een SEO tekstschrijver:

  • Hoger in Google
  • Meer websitebezoekers
  • Terugkerende bezoekers
  • Hogere omzet
  • Foutloze teksten
  • Professionele uitstraling

Van een SEO tekstschrijver word je hééél blij!

Ga altijd voor SEO teksten

Ben je het moe om niet boven maar onder je concurrent in Google te staan? Met SEO teksten zorg je zeker voor een betere online vindbaarheid. Oh, is SEO nieuw voor je? SEO staat voor zoekmachine optimalisatie en omvat alles omtrent het optimaliseren van je website of webshop. Content is King, dit is iets wat al jaren wordt geroepen. Terecht, want zonder content heb je een lege website. Zoekmachines kijken kritisch naar de inhoud van je website/webshop.

Plaats geen slecht geschreven artikelen op je website, dit komt je ranking in zoekmachines niet ten goede. SEO teksten bevatten geen taalfouten of kromme zinnen. Bovendien hebben ze een goede opbouw maar bovenal: amuseren en inspireren ze de lezer.  Zoekmachines zien dit en plaatsen jouw artikel boven die van je concurrent.

Daarom kies je voor SEO teksten, uiteraard geschreven door de leukste SEO tekstschrijver. Eigenlijk wil ik ‘beste’ zeggen, maar dan krijg ik ruzie met tekstschrijvers die onder mij in Google staan. ✖️

Ervaren SEO tekstschrijver

Bestaande teksten herschrijven of nieuwe teksten laten schrijven: de SEO tekstschrijver is er voor jou. Geef verschillende zoektermen door of laat een zoekwoordenonderzoek verrichten. Hierbij is het belangrijk dat je met relevante zoektermen bovenaan in Google verschijnt. Uiteraard hoger dan je concurrent, want die strijd wil je best aangaan.

Als ervaren SEO tekstschrijver weet ik wat Google in een website zoekt. Alleen de beste websites worden beloond en verschijnen bovenaan in de zoekresultaten. Natuurlijk draait het hierbij om zoekwoorden, maar er is nog veel meer wat een tekst écht goed maakt.

SEO teksten waar je bezoekers én Google blij van worden

Nee he, alwéér een website met saaie teksten, afstandelijkheid of eentje met taalfouten. Klik jij ook snel weg wanneer je op dit soort websites terecht komt? Moet je je voorstellen dat dit jouw website is, waar bezoekers snel weer vertrekken.

Om hoofdpijn van te krijgen, want zonder voldoende bezoekers blijft je omzet laag. Bovendien staat jouw concurrent boven jou in de zoekresultaten, en dat is niet fijn. Hoe leuk is het om die concurrent te verslaan? Om te laten zien dat jij beter bent?

SEO teksten gaan dat voor jou waarmaken. Teksten waar je bezoekers dol op zijn, zodat ze graag nog eens terugkomen. SEO teksten waar Google van smult, zodat deze jouw website beloont met een hogere positie in de zoekresultaten. Je websitebezoekers blij, Google blij maar vooral JIJ blij.

SEO tekstschrijver tarieven

Je hebt al aardig wat geld uitgegeven aan webdesign, linkbuilding, adverteren of honderden koppen koffie. Voor die SEO tekstschrijver wil je liever niet teveel betalen.

Goed, zal ik een tekstschrijver aanbevelen die voor 1 cent per woord aan de slag gaat? Je krijgt dan een leuk geschreven stukje met wat taalfoutjes, kromme zinnetjes, misschien wat dialect erin en natuurlijk géén SEO. Prima toch?

Wat? Je wilt écht gevonden worden in Google? Dan moet je het doen met écht teksten en échte SEO tekstschrijver tarieven. Die tarieven mag je gewoon opvragen, maar ik kan hier wel iets over verklappen. De tarieven zijn heel reëel maar dan moet je zelf over oordelen. Heb het lef om de tarievenkaart aan te vragen. Dan ontdek je dat ondernemen best betaalbaar kan zijn.

Mocht jouw website dankzij mij wereldberoemd worden (of in ieder geval in Nederland), dan mag je me zeker nog eens extra belonen. Beloofd?


Wat is SEO?

SEO staat voor Search Engine Optimization (zoekmachineoptimalisatie) en is een verzameling technieken om jouw website hoger in Google te krijgen. Lees: wat is SEO schrijven?

✍️ Wat is een SEO tekstschrijver?

Een SEO tekstschrijver houdt zich met zoekmachine optimalisatie middels teksten bezig. Meer: wat is een SEO tekstschrijver?

Wat kost een blog?

Geef niet teveel aan blogs uit. Gemiddeld kost een blog tussen de €45 en €100. De excacte prijzen vind je in het artikel wat kost een blog.

❓ Wat doet een marketingbureau?

Een online marketingbureau zorgt voor de vindbaarheid van jouw website of webshop. SEO schrijven is hier onderdeel van. Ga verder op: wat doet een marketingbureau.

Wat is een online content creator?

Content creatie maakt onderdeel uit van content marketing. Het gaat niet alleen om teksten maar ook om beeld, podcast etc. Meer weten? Bekijk wat de online content creator doet én kost.


Bianca schreef meer dan 50.000 artikelen voor het internet. "SEO is mijn missie, ik help anderen om hoger in Google te komen". Met zoveel geschreven onderwerpen, SEO- en marketingkennis is ze het startpunt voor elke (nieuwe) website. Een opdracht plaatsen of meer weten over de voordelige tarieven? Vraag vandaag nog de tarievenkaart aan.

Schuiven naar boven