SEO copywriter – webteksten

Bijgewerkt: 14 augustus 2021

De SEO copywriter die je website naar een hogere positie in zoekmachines helpt. Bovenaan in Google staan lever je het meeste zoekverkeer op. Maar het is net zo belangrijk dat je webteksten overtuigend overkomen. Met een hogere conversie en omzet is ondernemen een stuk leuker. Zakendoen met de betere SEO copywriter zonder hier te veel voor te betalen? It’s your lucky day.

Hogere posities in Google

Problemen om meer verkeer naar je website te krijgen?

Hoi, ik ben Bianca en help websites doorgroeien. Zal dit jouw website zijn?


De SEO copywriter weet er alles van af: hoge posities in Google. Dat is wat ik voor jou doe. Een nummer één positie in Google levert je makkelijk 24% van het zoekverkeer op. Maar ook wanneer je nummer 4 of 5 staat scoor je nog steeds ontzettend goed.

Veel zoekverkeer leidt tot meer websitebezoekers, meer mailtjes en een telefoon die roodgloeiend staat. Dat jouw omzet stijgt daar heb je geen problemen mee: je weet goed met geld om te gaan. Allemaal te danken aan dé SEO copywriter.

SEO copywriter zorgt voor gratis klanten

Twijfel je nog over het inschakelen van een SEO copywriter? Zonde want de concurrent twijfelt al lang niet meer. Dat is ook waarom deze hoger in Google staat.

Een SEO copywriter zorgt voor gratis klanten. Voor een hoge positie in zoekmachines hoef je namelijk nooit te betalen, die vermelding is gratis. Uit onderzoek blijkt ook dat mensen meer op organische zoekresultaten dan op advertenties klikken. Het is daarom altijd goed om in SEO te investeren.

Het verbeteren van de positie in de zoekresultaten

Nieuwe websites scoren nog niet zo goed in zoekmachines. Wanneer er niks aan SEO wordt gedaan dan blijft die positie slecht. SEO copywriter Bianca helpt aan het verbeteren van de positie in de organische zoekresultaten. Hierbij draait het voornamelijk om zoekmachine Google, maar ook Bing en Yahoo! zijn belangrijk.

Het schrijven van content vormt een basis voor het opbouwen van je merk. Dankzij SEO teksten bereik je een breder publiek en informeer je over je diensten of producten. Hierbij gaan we resultaatgericht te werk.

Hoe kan de SEO copywriter jou helpen?

Het grootste probleem binnen zoekmachine optimalisatie zit hem in goede content. Met duizenden tekstschrijvers wordt er dagelijks heel wat content gecreëerd. Minder dan 10% van al deze content scoort goed in zoekmachines.

SEO copywriter Bianca biedt een aantal oplossingen om de bekendheid van de website en het bedrijf te vergroten. Dit gebeurt middels contentcreatie maar het is ook mogelijk om voor een totaal SEO pakket te gaan. Hierbij vindt er een samenwerking met een geselecteerd marketingbureau plaats. Eersteklas service tegen voordelige tarieven.

Het vinden van de juiste balans

Ook zoveel moeite met het vinden van de juiste balans voor de website? Gaat het nu om veel zoektermen, veel meer blogs of juist om kwaliteit? Wanneer de website vol zit met zoekwoorden dan vertrekt de bezoeker al snel weer: de website ziet er te onnatuurlijk uit. Bovendien straft Google dit soort SEO technieken af. Het resultaat: een lagere positie in de zoekresultaten.

Wanneer je SEO copywriter Bianca inhuurt dan ontvang je goed geschreven en trefwoordzekere teksten. Compleet voorzien van opmaak (koppen H1, H2 etc), een paginatitel en desgewenst een meta description. Maar het allerbelangrijkste komt nog: je ontvangt een tekst die geschreven is voor je lezer maar met een knipoog naar de zoekmachine. Wervend, interessant en/of informatief.

Slim gebruik van zoektermen

Het werk van de betere SEO copywriter: zoektermen heel slim in een tekst verwerken. De trefwoorden worden naadloos met de inhoud verweven, hierdoor merk je ze nauwelijks op. Voor een websitebezoeker zal dit al helemaal niet opvallen.

Het is heel belangrijk om zoektermen op een slimme manier in te zetten. Het zorgt er namelijk voor dat zoekmachines begrijpen waar de tekst over gaat. Als SEO copywriter doe ik niets anders dan zoekwoordenonderzoek en de juiste zoektermen op een briljante manier verwerken. Dat is ook precies de reden waarom je deze website overal bovenaan in Google tegenkomt. Zal ik dit ook voor jou realiseren?

Zoekwoordenonderzoek zelf doen of laten doen?

Voor veel ondernemers kost het veel te veel tijd om zelf een zoekwoordenonderzoek te verrichten. Nu zijn er twee keuzes: toch zelf doen of het laten doen. Wie het zelf doet gaat aan de slag met verschillende zoekwoorden tools. Heel moeilijk is dit niet. Met een beetje oefening is een zoekwoordenonderzoek vaak binnen 5-10 minuten uitgevoerd.

Een zoekwoordenonderzoek laten doen kan bij het online marketingbureau of bij de SEO copywriter. Houd er rekening mee dit onderzoek tussen de € 50 en € 150 kost. Het is een duit geld maar je ontvangt er wel een uitgebreide rapportage bij.

Als SEO copywriter reken ik geen extra kosten voor een eenvoudig zoekwoordenonderzoek, dit zit bij de prijs van de tekst inbegrepen. Voor een los zoekwoordenonderzoek inclusief uitgebreide rapportage kom je wel op aparte kosten uit.

Kosten SEO copywriter (tarieven)

Ondernemen moet betaalbaar blijven, het leven is al duur genoeg. Al helemaal nu de politiek bepaalde ondernemers aftrekposten wil versoberen. Daarom hanteer ik als SEO copywriter eerlijke tarieven. Goede SEO teksten zijn mogelijk vanaf € 25. Vraag vooraf naar de tarievenkaart, dan weet je waar je aan toe bent.

Laat je verrassen door de eerlijke prijzen. Via onderstaande knop vraag je meer informatie of de tarievenkaart aan. Allemaal vrijblijvend, vergelijk gerust. Een telefoontje kan natuurlijk ook.


Bianca schreef meer dan 50.000 artikelen voor het internet. "SEO is mijn missie, ik help anderen om hoger in Google te komen". Met zoveel geschreven onderwerpen, SEO- en marketingkennis is ze het startpunt voor elke (nieuwe) website. Een opdracht plaatsen of meer weten over de voordelige tarieven? Vraag vandaag nog de tarievenkaart aan.

Schuiven naar boven