No limit marketing

Bijgewerkt: 19 april 2023

Stel dat je oneindig aan marketing kunt doen, zonder dat het je iets kost. Zou je hiervoor tekenen? Waarschijnlijk wel! Daarom is het zo gek dat bedrijven duizenden euro’s aan marketing uitgegeven. Terwijl no limit marketing gewoon tot je beschikking staat.

The sky is the limit

Problemen om meer verkeer naar je website te krijgen?

Hoi, ik ben Bianca en help websites doorgroeien. Zal dit jouw website zijn?


Ze zeggen wel eens dat de sky the limit is. Maar hoe hoog is de sky dan eigenlijk? No limit marketing gaat oneindig ver. Elke dag weer ben je met marketing bezig, gratis en voor niets. Je hoeft geen duur marketingbureau in te schakelen. Je schuift de tekstschrijver, copywriter of journalist aan de kant. Je hebt ook niemand nodig die jouw social media account beheer. En dat adverteren? Dat doe je ook helemaal zelf.

No limit marketing richt zich niet alleen op oneindige marketing, maar ook alles tegen zo laag mogelijke kosten. Je werkt met niemand samen, behalve met jezelf en je directe collega’s (binnen je business).

Genoeg gepraat, ik ga je nu uitleggen waarom je voor no limit marketing gaat. En vooral hoe je dit voor elkaar krijgt.

Weg met dure marketing!

Marketingbureaus doen vaak heel geheimzinnig. Ze kennen het geheim van Google of het geheim van dit of dat. Ze laten je duizenden euro’s betalen voor allerlei vage marketingtechnieken. Het is tijd om hier een einde aan te maken.

Als ervaren marketeer heb ik door de jaren heen heel wat slimme trucjes bedacht. Niet zomaar trucjes, nee van die dingen waardoor ik hoger in Google scoor. En zichtbaar ben op social media.

Geloof je me niet? In januari 2020 ontving mijn websites biancawalraven.nl 300 bezoekers per maand. Kijk eens hoe dit in 10 maanden tijd groeide naar 43.000 organische bezoekers per maand. Al die bezoekers kreeg ik gratis binnen en het zorgde voor een explosieve groei van mijn bedrijf.

Hoe ik dit wist te realiseren? Dat is mijn geheim en dat ga ik vertellen tijdens de cursus Online Zichtbaarheid.

Ook op social media een groot succes

Kijk eens naar mijn Instagram account. Met slechts 220 gedeelde berichten kreeg ik 12,5K volgers. En nee, ik heb geen enkele volger gekocht. Dat moet je echt niet doen want hiermee riskeer je blokkering van je account. Alle volgers zijn natuurlijk opgebouwd.

Hoe heb ik dit gedaan? Ook dat is een geheimpje dat ik je tijdens de cursus verklap. Ik hoop alleen niet dat je deze twee geheimen doorvertelt. Want de kennis die ik met jou deel stelt je in staat om oneindig gratis marketing uit te voeren en hartstikke populair te worden. Je omzet te laten groeien en straks een tweede huis in een prachtig gebied te kopen. Door deze geheimen voor jezelf te houden overtref je concurrenten.

Maar iedereen leert deze technieken toch?

Weet je, mijn cursus Online Zichtbaarheid is exclusief. In het begin zit je nog met een klein groepje in de online cursus. Hierna ontvang je individuele begeleiding. Dit betekent dat niemand weet wat wij met elkaar bespreken. We gaan een strategie voor jou opstellen zodat je straks hartstikke populair bent. Of in ieder geval je omzet met minstens 50% ziet groeien.

Daar komt nog bij dat niet iedereen toegang tot de cursus krijgt. Als ik bijvoorbeeld merk dat iemand de cursus wil volgen om die kennis door te verkopen, dan gooi ik de deur dicht. Zo iemand komt er echt niet in!

Geloof dus maar dat de cursus exclusief is en blijft. Of je dan ook een exclusief bedrag moet betalen? Haha grappig dat je dit vraagt. Ik zie inderdaad dat veel exclusieve cursussen (in hoeverre ze dan ook exclusief zijn) meer dan € 3000 moeten kosten.

Enkele maanden geleden zou ik de cursus samen met een collega doen. Tot we uitkwamen bij het bedrag voor de cursus. Ze wilde € 2500 vragen. Ik kreeg direct mijn twijfels. Uiteindelijk deed ze het voor € 1500.

Nog steeds vind ik dit te veel. Daarom bied ik de cursus voor € 497 aan. Met die collega werk ik trouwens niet meer samen. Ik wil namelijk dat je écht iets aan de cursus hebt zonder het gevoel dat er iets mist.

Ben ik straks beter dan marketeers?

No limit marketing oftewel doen waar jij je goed bij voelt, zonder dat het je duizenden euro’s kost. Na het volgen van de cursus Online Zichtbaarheid ben je beter dan de meeste marketeers. Hoe kan dat? Het beroep marketeer is geen beschermd beroep. Iedereen mag zich zo noemen, ook de mensen die er totaal geen kennis van hebben. En geloof maar dat er een hoop cowboys tussen zitten die alleen maar op jouw geld uit zijn.

Dus ja, je zal zeker beter zijn dan een groot deel van de marketeers. En ook beter dan een aantal journalisten, bloggers, SEO tekstschrijvers en social media managers.

Tijdens de pilot van mijn cursus kreeg ik al direct wat enthousiaste reacties. Iemand vertelde me dat ze tijdens het volgen van mijn pilot ook samenwerkte met een marketingbureau. Ze had al € 1600 (€ 800 per maand) aan dat marketingbureau besteed. Uiteindelijk kon zij het marketingbureau uitleggen hoe bepaalde technieken werkte. Ze wist dus meer dan die marketeers!

Je kunt vast wel begrijpen dat ze het marketingbureau uiteindelijk aan de kant heeft geschoven. Dit bespaart haar € 800 per maand. Tegenwoordig doet ze alles zelf. Hier en daar adverteert ze een beetje, maar ze richt zich vooral op SEO en social media. Al met al is ze aan marketing ongeveer € 400 per jaar kwijt (omdat ze af en toe adverteert). Bij dat marketingbureau zou ze € 9600 per jaar moeten betalen.

Schrijf je nu voor de cursus in

Wil jij ook toegang tot no limit marketing? Schrijf je dan vandaag nog voor de cursus in. Deze start op verschillende data. Houd er rekening mee dat je zes online lessen volgt waarbij je zeker aanwezig moet zijn. Het zijn namelijk interactieve lessen, net alsof je in een klaslokaal zit maar dan achter je laptop of pc.

Zullen we starten? Bedenk: marketing hoeft geen geld te kosten. Het zijn de marketeers die jou het geld afhandig maken!


Bianca schreef meer dan 50.000 artikelen voor het internet. "SEO is mijn missie, ik help anderen om hoger in Google te komen". Met zoveel geschreven onderwerpen, SEO- en marketingkennis is ze het startpunt voor elke (nieuwe) website. Een opdracht plaatsen of meer weten over de voordelige tarieven? Vraag vandaag nog de tarievenkaart aan.

Schuiven naar boven