Google Digitale Werkplaats antwoorden (2022)

Je bent al enige tijd op zoek naar de Google digitale werkplaats antwoorden, maar dan van 2022. Na het goed beantwoorden van alle vragen ontvang je het Google certificaat. Hiermee toon je aan dat je kennis hebt van online marketing. Voordeel vaan het Google online marketing certificaat is dat je hier vertrouwen mee opbouwt. Praktisch voor SEO specialisten, tekstschrijvers en marketeers.

Hoewel ik van mening blijf dat je zelf die kennis moet opdoen, vind je hieronder toch de belangrijkste Google digitale werkplaats antwoorden. Lees vooraf de waarschuwing.

Wil je meer verkeer naar je website of naamsbekendheid opbouwen?

Hoi, ik ben Bianca en help websites doorgroeien. Zal dit jouw website zijn?

Redenen om voor de Google Digitale Werkplaats te kiezen

Wist je dat de online marketing training van de Google digitale werkplaats helemaal gratis is? Deze training is voor Nederlandse ondernemers bedoeld. Google vindt dat wij Nederlanders met betrekking tot groei wat achterblijven op Europese landen. Dit laten we ons natuurlijk niet zeggen, daarom doe je er alles aan om bij te blijven.

Dankzij de Google Digitale Werkplaats weet je alles over de werking van online marketing.  Je kunt effectief inzetten op SEO en SEA. Het Google certificaat is zo geliefd dat het ook aanzien geeft aan SEO specialisten en tekstschrijvers.

Toch zegt het certificaat helemaal niets

Het probleem met dit soort certificaten is dat het niets zegt over de daadwerkelijke kennis en ervaring die je hebt opgebouwd. Er wordt namelijk veel gehandeld in de Google Digitale Werkplaats antwoorden. Deze staan gewoon online of zijn te koop. Op deze manier kan iedereen zijn Google certificaat behalen.

Dit is dus een waarschuwing vooraf! Denk niet dat de Google Digitale Werkplaats antwoorden je meer klanten gaan opleveren. Bedenk dat de moderne klant of opdrachtgever echt wel wat slimmer is als je denkt. Pronken met een certificaat is leuk, maar zorg vooral dat je de nodige kennis en ervaring in huis hebt. Anders is dat certificaat helemaal niets waard.

Google Digitale Werkplaats antwoorden 2022

De gehele training bestaat uit 26 modules. Je moet elke module goed doorlopen (examenvragen) voordat je door kunt naar het voltooien van de volgende module. Sommige vragen zijn makkelijk, over andere moet je flink nadenken.  Daarom vind je hieronder een overzicht van de Google Digitale Werkplaats antwoorden.

Ik wil je niet volledig helpen want ik blijf van mening dat je het grootste gedeelte zelf moet doen. Ik geef je dan ook alleen antwoorden op de vragen uit de eerste tien modules. Hierna heb je voldoende aanloop om de rest te doen.

Antwoorden Google Digitale Werkplaats module 1 t/m 5

In dit hoofdstuk vind je alle antwoorden van de Google Digitale Werkplaats die bij module 1 t/m 5 behoren.

Module 1:

 1. A
 2. B
 3. C
 4. B

 Module 2:

 1. D
 2. C
 3. A
 4. D

 Module 3:

 1. C
 2. C
 3. A
 4. B
 5. B
 6. A

Module 4:

 1. A
 2. B
 3. C
 4. A
 5. B

Module 5:

 1. B
 2. D
 3. D
 4. B
 5. D
 6. C

Antwoorden module 6 t/m 10

 Hier volgen de antwoorden van de Google Digitale Werkplaats die vallen onder module 6 t/m 10.

 Module 6:

 1. D
 2. D
 3. B
 4. B
 5. B

Module 7:

 1. B
 2. C
 3. A

Module 8:

 1. A
 2. B
 3. C
 4. A

Module 9:

 1. B
 2. C
 3. A
 4. C

Module 10:

 1. D
 2. A
 3. B
 4. B

Toch meer antwoorden? Dan kost het geld

Voor niets gaat de zon op en dat geldt ook wanneer je op zoek bent naar de Google Digitale Werkplaats antwoorden. De complete modules inclusief antwoorden worden online tegen geld aangeboden. Je betaalt hier tussen de € 2,99 en € 15 voor, dat is een beetje afhankelijk van de aanbieder. Ik bied het in ieder geval niet aan, dit gaat tegen mijn principes in.

Wanneer je nu helemaal gefocust bent op dat Google certificaat en je hebt zelf geen kennis van online marketing, dan moet je hier zeker voor betalen. Bedenk wel wie je op deze manier het meest voor de gek houdt: jezelf of anderen?

Google is de Google Digitale Werkplaats moeilijk?

Je zoekt de Google Digitale Werkplaats antwoorden omdat je de examenvragen moeilijk vindt. Tenminste, daar ga ik vanuit. Feitelijk is het helemaal niet moeilijk. Het is gewoon belangrijk dat je de training goed volgt. Wanneer je oplet dan liggen de antwoorden heel erg voor de hand. Natuurlijk zul je bij sommige antwoorden moeten gokken maar deze training heeft wel één voordeel: je kunt niet zakken voor je ‘examen’.

Wanneer je een module verkeerd hebt dan begin je gewoon weer van vooraf aan. Op deze manier verbeter je jezelf, dat is nu net de bedoeling. Een echte vent of meid traint zichzelf en gaat niet van vooraf gegeven antwoorden uit.

Google digitale werkplaats certificaat: dit kun je ermee

Je hebt eindelijk je Google digitale werkplaats certificaat behaald. Misschien met hulp van bovenstaande antwoorden, maar de rest heb je (hopelijk) helemaal zelf gedaan. Je bent een topper! Wat kun je met je Google digitale werkplaats certificaat? Ten eerste kun je hem uitprinten en op je kantoor of werkruimte hangen, zo word je dagelijks herinnerd aan je inspanningen.

Ben je marketeer, SEO specialist of SEO tekstschrijver? Plaats het certificaat dan ook op je website. Nogmaals, het zegt niet alles over je prestaties maar het laat wel zien dat je moeite hebt gedaan om kennis op te doen.

Dit doe je vooral niet met het certificaat

Sommige websites pronken met het Google digitale werkplaats certificaat.  Ze zeggen naar aanleiding van het certificaat dat ze hartstikke veel kennis van SEO of online marketing hebben. Sommigen beweren zelfs dat ze officieel Google gecertificeerd zijn. Dit is een misleiding, Google geeft namelijk geen officiële diploma’s of certificaten uit.

Helaas maar waar, de werking van het Google algoritme blijft grotendeels geheim. Wanneer Google dit geheim prijs zou geven in de vorm van opleidingen en diploma’s dan zou iedereen de zoekmachine kunnen beïnvloeden. Dat is natuurlijk niet de bedoeling.

Digitale werkplaats Breda, Lelystad of elders

Misschien heb je ergens gehoord van de digitale werkplaats in Breda, Lelystad, Leiden, Nijmegen of een andere Nederlandse plaats.  Klopt dit ook? Ja, de Google Digitale Werkplaats is on tour.  Je hoeft de training dan niet online te volgen maar meld je aan bij een workshop. Deze bestaat uit het inrichten van de website met als doel een hogere conversie. Je krijgt ook de basisbeginselen van online marketingstrategie en welke online kanalen beschikbaar zijn. Houd er rekening mee dat deze workshop door verschillende bedrijven gehouden wordt. Het is dus niet zo dat dit altijd via de officiële aanbieder van de Google Digitale Werkplaats gebeurt. De ene workshop verloopt wél via het officiële kanaal, de ander is gewoon een andere aanbieder die gebruik maakt van deze training.


Bianca schreef meer dan 30.000 artikelen voor het internet. Ze heeft een enthousiast en ervaren team van specialisten opgebouwd.

We zijn het startpunt voor elke (nieuwe) website.
Een opdracht plaatsen of meer weten over de voordelige tarieven?