Google Digitale Werkplaats antwoorden (2023)

Bijgewerkt: 8 mei 2023

Op zoek naar de Google digitale werkplaats antwoorden van 2023? Hier vind je het! Wanneer je alle vragen goed beantwoordt dan ontvang je het felbegeerde Google certificaat. Hiermee toon je aan dat je kennis hebt van online marketing. Voordeel van het Google online marketing certificaat is dat je hier vertrouwen mee opbouwt. Praktisch voor SEO specialisten, tekstschrijvers en marketeers.

De 2023-antwoorden zijn via een download beschikbaar. Laat hieronder je naam en e-mailadres achter en krijg de antwoorden voor de Google cursus ‘basisprincipes online marketing’ in je mailbox. Wacht dus nog even met ergens anders teveel geld uitgeven!

  Redenen om voor de Google Digitale Werkplaats te kiezen

  Problemen om meer verkeer naar je website te krijgen?

  Hoi, ik ben Bianca en help websites doorgroeien. Zal dit jouw website zijn?


  Wist je dat de online marketing training van de Google digitale werkplaats helemaal gratis is? Deze training is voor Nederlandse ondernemers bedoeld. Google vindt dat wij Nederlanders met betrekking tot groei wat achterblijven op Europese landen. Dit laten we ons natuurlijk niet zeggen, daarom doe je er alles aan om bij te blijven.

  Dankzij de Google Digitale Werkplaats weet je alles over de werking van online marketing.  Je kunt effectief inzetten op SEO en SEA. Het Google certificaat is zo geliefd dat het ook aanzien geeft aan SEO specialisten en tekstschrijvers.

  Toch zegt het certificaat helemaal niets

  Iedereen kan het certificaat behalen. Het is namelijk heel makkelijk om aan de antwoorden van de Google Digitale Werkplaats te komen. Die antwoorden heb ik voor jou in een document gezet. Heb je het certificaat behaald? Dit zegt niet direct iets over de kennis en ervaring die je hebt opgebouwd. Houdt er rekening mee dat sommige klanten dit weten. Zorg dus dat je aan je kennis en vaardigheden blijft werken. Anders heeft het behalen van het certificaat niet zoveel zin.

  Google Digitale Werkplaats antwoorden 2023

  De gehele training bestaat uit 26 modules. Je moet elke module goed doorlopen (examenvragen) voordat je door kunt naar het voltooien van de volgende module. Sommige vragen zijn makkelijk, over andere moet je flink nadenken.  Vooral in het begin zijn de vragen nog makkelijk. Vanaf module vier wordt het al een stuk lastiger.

  Je krijgt van mij de Google Dat digitale Werkplaats antwoorden. Hieronder vind je de antwoorden uit de eerste module. Wil je toegang hebben tot alle antwoorden van de Google cursus uit 2023? Vraag dan het complete document aan.

  Antwoorden Google Digitale Werkplaats module 1 t/m 5

  Ik werk momenteel aan deze pagina. Onderstaande antwoorden zijn van 2022 en moet je dus niet meer gebruiken.

  Module 1:

  1. A
  2. B
  3. C
  4. B

   Module 2:

  1. D
  2. C
  3. A
  4. D

   Module 3:

  1. C
  2. C
  3. A
  4. B
  5. B
  6. A

  Module 4:

  1. A
  2. B
  3. C
  4. A
  5. B

  Module 5:

  1. B
  2. D
  3. D
  4. B
  5. D
  6. C

  Antwoorden module 6 t/m 10

   Hier volgen de antwoorden van de Google Digitale Werkplaats die vallen onder module 6 t/m 10.

   Module 6:

  1. D
  2. D
  3. B
  4. B
  5. B

  Module 7:

  1. B
  2. C
  3. A

  Module 8:

  1. A
  2. B
  3. C
  4. A

  Module 9:

  1. B
  2. C
  3. A
  4. C

  Module 10:

  1. D
  2. A
  3. B
  4. B

  Toch meer antwoorden? Betaal niet teveel!

  Voor niets gaat de zon op en dat geldt ook wanneer je op zoek bent naar de Google Digitale Werkplaats antwoorden. De complete modules inclusief antwoorden worden online tegen veel geld aangeboden. De goedkoopste aanbieder vraagt € 3.98, de duurste vraagt zelfs € 15.

  Natuurlijk kost het opstellen van een document met alle antwoorden veel tijd. Dit komt omdat je als maker de volledige cursus moet doorlopen en de antwoorden netjes in een document moet plaatsen. Het is dan ook logisch dat je een vergoeding voor dit werk betaalt. Als strijdig voor goedkope en zelfs gratis online marketing bied ik altijd de laagste prijzen aan. Daarom ontvang je het document met de antwoorden tegen de allerlaagste prijs (en die zit onder de goedkoopste aanbieder van dit moment).

  Google is de Google Digitale Werkplaats moeilijk?

  Je zoekt de Google Digitale Werkplaats antwoorden omdat je de examenvragen moeilijk vindt. Tenminste, daar ga ik vanuit. Wanneer je de training goed volgt dan zijn de antwoorden niet zo moeilijk als gedacht. Toch merk ik hier vandaag dat Google geen logische antwoorden bij de vraag inzet. Zelfs als ervaren online marketeer (25+ ervaring) heb ik met sommige vragen moeite. Omdat er geen logica achter zit. Het is dan heel frustrerend dat je vele uren bezig bent met het vinden van de juiste antwoorden.

  Tijd is geld, en daarom is het soms beter om de Google Digitale Werkplaats antwoorden te kopen. Heb je per ongeluk een verkeerd antwoord aangeklikt? Geen probleem, je krijgt altijd een herkansing. Je kunt voor het examen niet zakken.

  Google digitale werkplaats certificaat: dit kun je ermee

  Je hebt eindelijk je Google digitale werkplaats certificaat behaald. Misschien met hulp van mijn antwoorden, maar de rest heb je misschien zelf gedaan. Je bent een topper! Wat kun je met je Google digitale werkplaats certificaat? Ten eerste kun je hem uitprinten en op je kantoor of werkruimte hangen, zo word je dagelijks aan je inspanningen herinnerd.

  Ben je marketeer, SEO specialist of SEO tekstschrijver? Plaats het certificaat op je website en social media. Nogmaals, het zegt niet alles over je prestaties maar het laat wel zien dat je moeite hebt gedaan om kennis op te doen.

  Dit doe je vooral niet met het certificaat

  Sommige websites pronken met het Google digitale werkplaats certificaat.  Ze zeggen naar aanleiding van het certificaat dat ze hartstikke veel kennis van SEO of online marketing hebben. Heb je de antwoorden gekocht? Zorg dan dat je daadwerkelijk veel kennis omtrent online marketing hebt, anders raken klanten of opdrachtgevers teleurgesteld.

  Wees ook voorzichtig met de bewering dat je officieel Google gecertificeerd bent. Dit is een misleiding, Google geeft namelijk geen officiële diploma’s of certificaten uit.

  Zeg ook niet dat je dankzij dit certificaat het Google Algoritme kent. Google zal het grootste gedeelte van zijn algoritme nooit prijsgeven. Geloof dan ook niet in praatjes zoals ‘wij kennen het geheim van Google’. Bedenk dat deze zoekgigant zijn geheim ook niet in de vorm van opleidingen en diploma’s prijsgeeft. Dan zou iedereen namelijk de zoekmachine kunnen beïnvloeden.

  Digitale werkplaats Breda, Lelystad of elders

  Misschien heb je ergens gehoord van de digitale werkplaats in Breda, Lelystad, Leiden, Nijmegen of een andere Nederlandse plaats.  Klopt dit ook? Ja, de Google Digitale Werkplaats was on tour. Dat was in 2019, helaas is het nu niet meer mogelijk om op locatie de training te volgen.

  Wel zijn er nog trainingen die door verschillende bedrijven worden gehouden. Dit zijn geen officiële partners van Google. Waarschijnlijk betaal je voor een dergelijke training enkele honderden euro’s, soms kan dit oplopen tot meer dan € 1000. Bedenkt dat de Google cursus Basisprincipes Online Marketing altijd gratis is.


  Bianca schreef meer dan 50.000 artikelen voor het internet. "SEO is mijn missie, ik help anderen om hoger in Google te komen". Met zoveel geschreven onderwerpen, SEO- en marketingkennis is ze het startpunt voor elke (nieuwe) website. Een opdracht plaatsen of meer weten over de voordelige tarieven? Vraag vandaag nog de tarievenkaart aan.

  Schuiven naar boven