Goedkoopste SEO tekstschrijver uit de top 10 van Google

Bijgewerkt: 10 juli 2023

De prijs van een tekstschrijver is vaak de doorslaggevende factor. Ervaring en toegevoegde waarde zijn elementen die van invloed zijn op de prijs. De top 10 SEO tekstschrijvers uit Google hebben hard gewerkt om deze positie te behalen.

Veel SEO tekstschrijvers profiteren van hun hoge positie en Google. Niet alleen met het aantrekken van klanten, soms is de prijs net zo hoog als hun positie. Wil je een SEO copywriter vinden die zowel bekwaam als goedkoop is, dan heb ik voor jou de 100% goedkoopste garantie.

Goedkope copywriting services

Problemen om meer verkeer naar je website te krijgen?

Hoi, ik ben Bianca en help websites doorgroeien. Zal dit jouw website zijn?


Mijn goedkope copywriting diensten zijn bedoeld om websites te helpen met het realiseren van meer verkeer en conversies. Je ontvangt aangepaste inhoud van hoge kwaliteit.

Met mijn bedrijf ben ik er trots op dat ik de beste online contentservice op maat aanbied. Met slechts een enkel mailtje bestel je blogs of teksten die voldoen aan alle SEO-richtlijnen. Weet hoe belangrijk het is om hoog te scoren in zoekmachines.

Mijn bedrijf helpt verschillende soorten websites en webshops meer conversies en verkeer te genereren. Samen met mijn team maak ik zoekwoordrijke teksten die geoptimaliseerd zijn voor bezoekers en zoekmachines.

100% goedkoopste garantie

Op zoek naar de goedkoopste SEO tekstschrijver? Hieronder een overzicht van de top 10 aanbieders die op de zoekterm ‘SEO tekstschrijver’ in Google scoren.

Resultaten van 10-07-2023mobiel

Een hoge positie in Google krijg je niet zomaar. Google heeft beoordeeld dat iedereen uit de top 10 de beste kwalitatieve inhoud presenteert, aansluitend bij de zoekterm ‘SEO tekstschrijver’. Natuurlijk doet de top drie het nóg beter.

Ik streef ernaar om de goedkoopste SEO tekstschrijver uit de top 5 te zijn. Daarom ontvang je van mij de 100% goedkoopste garantie. Hieronder lees je meer over de voorwaarden.

Voorwaarden 100% goedkoopste garantie

Wanneer je rechtstreeks artikelen, blogs of teksten bestelt, beloof ik dat je altijd de laagste prijs krijgt (uit de top vijf SEO tekstschrijvers). Als je ergens anders een betere prijs vindt, pas ik mijn prijs aan en betaal je 10% minder dan de goedkoopste aanbieder.

Het beste prijs garantie– programma houdt het volgende in:

  1. Bij de vergelijking moeten zowel mijn bedrijf als de andere aanbieder in de top vijf van Google staan, op de zoekterm ‘SEO tekstschrijver’, te controleren via https://www.serprobot.com/serp-check (mobiele resultaten).
  2. De prijs van de andere aanbieder moet aantoonbaar hoger liggen dan mijn prijs, en voor een vergelijkbare dienst (zoals: eenvoudige blog van 600 woorden, of een homepage met interview van 500 woorden).
  3. De prijs van de aanbieder mag niet meer dan 5% afwijken van de laatste controle. Is in januari de prijs van de aanbieder gecontroleerd (bijvoorbeeld € 70 voor een blog van 600 woorden) en zegt de klant dat de prijs nu € 65 bedraagt, dan is er sprake van een verschil van meer dan 5%. Dit betekent dat er eerst een extra controle plaatsvindt, voordat er recht is op de 100% goedkoopste garantie.
  4. Je ontvangt 10% korting op de prijs van de goedkoopste aanbieder. Bedraagt de prijs bij de aanbieder € 70, dan betaal je bij mij 10% minder = € 63.
  5. De korting is alleen geldig op de opdracht die je bij de andere aanbieder zou plaatsen.
  6. De korting geldt alleen op het moment dat we daadwerkelijk een samenwerking aangaan. Bianca Walraven bepaalt zelf welke opdrachten op welk moment worden aangenomen en uitgevoerd.

De mogelijkheden

Je schakelt de goedkoopste SEO tekstschrijver voor verschillende opdrachten in. Om aanspraak te maken op het beste prijs garantie– programma, moet de bestelling samenhangen met SEO (zoekmachine optimalisatie). De volgende tekstsoorten vallen onder SEO.

Blogs laten schrijven

Blogs zijn goed voor SEO, maar niet alle blogs realiseren hoge posities in zoekmachines zoals Google. Wanneer de inhoud van een blog niet aan de SEO-richtlijnen voldoet, zal deze weinig teweeg brengen.

Blogs zijn een goede manier om de vindbaarheid van je webpagina’s te vergroten. Bij het schrijven van SEO blogs wordt rekening gehouden met de zoekintentie van de doelgroep, en zoektermen die ze in zoekmachines invoeren.

Bloggen is een uitstekende manier om de website te voorzien van verse content. Door dit met regelmaat te doen, blijf je richting Google het signaal geven dat je website altijd actueel is.

Bestaande blogs of artikelen optimaliseren

Over het algemeen scoort oude content beter in de organische zoekresultaten. Maar dit wil niet zeggen dat dit altijd zo is. Wanneer oude content niet aan de SEO-richtlijnen voldoet, is het vrij nutteloze content.

Het is mogelijk om bestaande blogs of artikelen te optimaliseren voor gebruikers en zoekmachines. Of dit ook echt mogelijk is, bespreken we vooraf. Sommige content is niet geschikt voor SEO (optimalisatie).

Servicepagina’s

Voor sommige websites kan het lastig zijn om met de homepage, een dienstenpagina op een andere servicepagina hoog in zoekmachines te scoren. Dit komt omdat het op deze pagina’s vaak aan zoektermen ontbreekt. Of er zijn wel zoektermen aanwezig, maar deze zijn over-geoptimaliseerd.

De 100% goedkoopste garantie is van toepassing op een aantal servicepagina’s die hoger in Google moeten scoren. Te denken valt aan de homepage of een dienstenpagina. Maar niet voor een over-ons pagina of een contactpagina.

Overige webteksten

Onder het beste prijs garantie– programma vallen ook teksten die bedoeld zijn voor websites, en geoptimaliseerd zijn voor zoekmachines. Bijvoorbeeld gastblogs of linkbuilding teksten. Maar ook productomschrijvingen, indien het echt nodig is om op een bepaalde zoekterm gevonden te worden.

Teksten die zijn uitgesloten van het programma

Je schakelt een SEO tekstschrijver in omdat je met bepaalde teksten of blogs hoger in Google wil scoren. Dit is helaas niet met alle soorten teksten makkelijk zo realiseren. De volgende teksten zijn dan ook uitgesloten van het programma:

Nieuwsberichten, persberichten, interviews, contactpagina’s, over-ons pagina’s, juridische pagina’s (zoals algemene voorwaarden), algemene productomschrijvingen, meta titels- en beschrijvingen, boeken en e-books, whitepapers, documenten, e-mails, nieuwsbrieven en overige teksten die niet geschikt zijn voor SEO. Social media post zijn ook uitgesloten van deze garantieregeling.

5 redenen waarom SEO-teksten goed zijn

Of je nu een groot bedrijf met veel naamsbekendheid hebt, of je runt een kleine webshop, SEO teksten helpen je met het opbouwen van autoriteit. Elke website heeft baat bij SEO-teksten. Hieronder vind je vijf redenen om hiervoor te kiezen.

1. Meer autoriteit

Voor zoekmachines is autoriteit belangrijk. Wanneer je een expert in je branche of niche bent, zal Google dit belonen met hogere rankings. Het is dus belangrijk dat jij je kwaliteiten toont. Door regelmatig te bloggen en SEO teksten te publiceren, laat je zien wat je in huis hebt. Je helpt anderen bij het oplossen van hun problemen of geeft antwoord op de meest belangrijke vragen.

Wanneer je regelmatig nieuwe SEO content publiceert, val je steeds vaker op. Het publiek gaat jou waarderen en Google kent extra waardering aan jou toe.

2. Interne en externe linkbuilding

Content op je website biedt je de mogelijkheid om intern en extern te linken. Interne links helpen bezoekers om hun weg op je website te vinden. Externe linkbuilding is belangrijk om meer autoriteit in zoekmachines op te bouwen.

3. Regelmatig verse content

Oudere websites met veel content scoren over het algemeen beter in zoekmachines. Hierbij is het wel belangrijk om oudere content up-to-date te houden. Daarnaast houdt Google rekening met de versheid van content. Actuele artikelen brengen meer waarde in de markt.

Wanneer je regelmatig verse content publiceert, is het niet nodig om elke webpagina continu te actualiseren. Vooral voor grote websites is dit interessant, want die hebben niet de tijd om oude artikelen dagelijks bij te werken.

Er is nóg een reden om regelmatig verse content te publiceren: je laat zien dat je jouw publiek wil helpen. Google signaleert dit en zal je website in de gaten blijven houden.

4. Makkelijk deelbaar op social media

Alle artikelen op je website zijn makkelijk deelbaar op social media. Dit geldt zeker voor blogs. Het kost geen moeite om je blogs op je eigen social media kanalen te delen. Maar je kunt bezoekers ook stimuleren om hetzelfde doen, bijvoorbeeld door deelknoppen bij je blogs te plaatsen.

5. Hogere conversies

Mits goed geschreven, zijn blogs behulpzaam voor het publiek. Je hoeft niet van elke bezoeker een betalende klant te maken. Door mensen middels je blogs te helpen bouw je autoriteit en vertrouwen op. Op de lange termijn betaalt zich dit uit in de vorm van hogere conversies.

SEO-blogs- en teksten zijn dan ook een goede langetermijnstrategie. Hoe meer tijd mensen aan je website besteden, hoe meer loyaliteit en vertrouwen je opbouwt. Zo word je vanzelf een autoriteit binnen je vakgebied.


Bianca schreef meer dan 50.000 artikelen voor het internet. "SEO is mijn missie, ik help anderen om hoger in Google te komen". Met zoveel geschreven onderwerpen, SEO- en marketingkennis is ze het startpunt voor elke (nieuwe) website. Een opdracht plaatsen of meer weten over de voordelige tarieven? Vraag vandaag nog de tarievenkaart aan.

Schuiven naar boven