SEO teksten kopen – goed & voordelig

Bijgewerkt: 9 september 2021

Geen tijd of zin om zelf SEO teksten te schrijven? Moeite met het vinden van de juiste zoektermen? SEO teksten kopen is dé perfecte oplossing. Het scheelt je enorm veel tijd en kopzorgen. Bovendien leveren de SEO teksten daadwerkelijk iets op. Versla je concurrent in de organische zoekresultaten. Start hier vandaag nog mee, anders doet je concurrent het wel.

Wat is een SEO tekst?

Problemen om meer verkeer naar je website te krijgen?

Hoi, ik ben Bianca en help websites doorgroeien. Zal dit jouw website zijn?


Iedereen kan SEO teksten kopen maar niet iedereen heeft deze ook nodig. Wat is een SEO tekst precies en heeft dit echt meerwaarde voor je website? SEO is de afkorting van Search Engine Optimisation, ook wel zoekmachine optimalisatie. Een SEO tekst is zo geschreven dat zoekmachines hem eerder opmerken. De tekst wordt gelinkt aan een zoekopdracht. Aan de hand hiervan staat de tekst op een perfecte plek in Google.

Een SEO tekst is onmisbaar wanneer je hoger in de organische zoekresultaten wil scoren. Dit is belangrijk wanneer je concurrenten het beter doen. Of wanneer je meer bezoekers en omzet nodig hebt. Wat eigenlijk altijd wel het geval is want een goede ondernemer gaat voor groei.

SEO teksten kopen: enkele tips

Hoe werkt dat eigenlijk, SEO teksten kopen? Een goede tekst is altijd op maat geschreven. De tekst is volledig afgestemd op de website, doelgroep en het einddoel. Bovendien is er rekening gehouden met de zoekvraag van je potentiële klanten of opdrachtgevers.

Het is niet aan te raden om kant-en-klare SEO teksten te kopen. De kans dat ze perfect bij je website passen is vrij klein. Mocht je toch voor kant-en-klare teksten gaan, laat ze dan even teveel aanpassen. In alle andere gevallen: laat de teksten schrijven. Hieronder vind je enkele belangrijke tips.

Hier moeten SEO teksten aan voldoen

Maak kennis met dé SEO tekstschrijver waarbij je verzekerd bent van teksten die perfect geoptimaliseerd zijn. Een ervaren tekstschrijver hoef je niet uit te leggen hoe dit moet.

Waar moeten SEO teksten allemaal aan voldoen? Een beetje lastig uitleggen want verschillende factoren spelen een rol. Bijvoorbeeld de zoektermen, opmaak van de tekst, lengte maar ook de schrijfstijl. Een goede tekst is geoptimaliseerd voor bezoekers met een knipoog naar zoekmachines.

Het aantal woorden

Let op want een goede SEO tekst kan niet uit 100 of 150 woorden bestaan. Dit is te kort om goed in zoekmachines te ranken. Hoeveel woorden moet een SEO tekst dan wel hebben? Wil je echt goed vindbaar zijn dan is een SEO tekst minimaal 400 woorden lang. Houd dit ergens tussen de 400 en 1000 woorden, dan zit je altijd goed.

Het is niet nodig om voor hele lange teksten van bijvoorbeeld 2000 woorden te gaan. Het is namelijk nergens bewezen dat dit soort lange teksten beter scoort.

De hoeveelheid tekst op een website

Moet je een enkele SEO tekst kopen of gelijk voor meerdere teksten gaan? Hoeveel tekst op een website is medebepalend voor de online vindbaarheid. Het is niet zomaar dat grote websites met veel content bovenaan in zoekmachines staan. Terwijl kleine websites met weinig content veel lager ranken.

Toch is de hoeveelheid tekst op de website niet allesbepalend. Het gaat namelijk om de onderwerpen en of deze goed bij een bepaalde zoekopdracht aansluiten. Daarnaast kijkt Google naar kwaliteit. Sommige websites hebben duizenden teksten waarmee ze amper in Google scoren. Het gaat hier dan om lage kwaliteit content.

Ga dus vooral voor kwaliteit. Breid het aantal kwalitatieve teksten langzaam uit. Dit mag je gerust over meerdere jaren verspreiden, Rome is ook niet op één dag gebouwd.

SEO teksten kopen: de prijs

Is het nodig om voor € 200 een SEO tekst te kopen? Nee hoor, voor minder dan de helft koop je hier de beste SEO teksten. Geheel op maat gemaakt. Ontdek de voordelige tarieven en wat de geschreven teksten opleveren. Vraag vrijblijvend de tarievenkaart aan.

Vind je ergens anders lagere tarieven? We geven het verschil niet terug, kwaliteit mag best gewaardeerd worden. Mocht je ergens anders hogere tarieven tegengekomen, en die mogelijkheid is zeker aanwezig, dan is dit voor je eigen rekening. Vraag daarom altijd de tarievenkaart aan en vergelijk zowel de prijs als de kwaliteit. Een beter advies kun je niet krijgen.

Deadline: vandaag, morgen of volgende week

Je hebt per direct SEO teksten nodig. Kun je deze dan ook à la minuut kopen of laten schrijven? Er is altijd een kleine voorraad kant-en-klare teksten beschikbaar. Deze teksten zijn ooit voor opdrachtgevers op websites geschreven maar voldeden uiteindelijk niet aan bepaalde voorwaarden. Deze teksten met een gemiddelde lengte van 700 woorden zijn te koop voor ongeveer € 25 per stuk. Vraag de actuele lijst aan.

Teksten laten schrijven neemt wat meer tijd in beslag. Heb je ze vandaag of morgen nodig? Tegen een spoedtarief (+100% van het normale tarief) is veel mogelijk. Toch geeft dit geen garantie dat je er nog tussen past. Vraag vooraf naar de beschikbare tijd.

We werken hier nooit met harde deadlines. Dit is nagenoeg onmogelijk want teksten schrijven vraagt namelijk veel voorbereiding en tijd. Bovendien wordt de beschikbare tijd eerlijk onder alle opdrachtgevers verdeeld. Een enkele tekst heb je binnen een paar dagen, maar grotere opdrachten laten wat langer op zich wachten. In dit laatste geval krijg je wekelijks een aantal teksten aangeleverd zodat je toch vooruit kunt.


Bianca schreef meer dan 50.000 artikelen voor het internet. "SEO is mijn missie, ik help anderen om hoger in Google te komen". Met zoveel geschreven onderwerpen, SEO- en marketingkennis is ze het startpunt voor elke (nieuwe) website. Een opdracht plaatsen of meer weten over de voordelige tarieven? Vraag vandaag nog de tarievenkaart aan.

Schuiven naar boven