Freelance tekstschrijver helpt jou met online vindbaarheid

Op zoek naar een freelance tekstschrijver? Omdat je hoger in Google wilt staan of het zat bent om met teksten te stuntelen? De professionele tekstschrijver verwoordt precies wat jij bedoelt. Natuurlijk geschreven teksten die ook nog eens zoekmachinevriendelijk zijn (SEO).

Dit doet een tekstschrijver

Misschien vind je het raar om te lezen wat een tekstschrijver doet, maar ik leg het toch even uit. Sommigen menen namelijk dat een tekstschrijver niks anders dan teksten schrijft. Dit klinkt toch ontzettend logisch? Nou, het zit toch iets anders in elkaar.

De eenvoudige tekstschrijver creëert teksten (artikelen) voor websites en webshops. gewoon simpele teksten om je website te vullen. Een taalfoutje hier en daar en misschien leest de tekst niet zo lekker, maar wat kan jou dat schelen? Als je website maar gevuld is.

De SEO tekstschrijver houdt rekening met zoekmachineoptimalisatie. Wil jij ook goed vindbaar zijn in zoekmachines? Dan is het belangrijk dat je de teksten voor zoekmachines optimaliseert. Natuurlijk niet met een spam aan zoekwoorden maar wel met een goede kwaliteit en een aantal belangrijke sleutelwoorden. Zoekmachines moeten tenslotte wel weten waar een tekst overgaat. Kwaliteit staat voorop, dat is tenslotte wat zoekmachines én jouw websitebezoekers willen zien. Nu weet je wat een goede SEO tekstschrijver doet: jou helpen met een betere online vindbaarheid.

Freelance tekstschrijver gezocht

Je kent het wel, je bent al best lang op zoek naar een freelance copywriter of schrijver. De een is goedkoop maar schrijft net niet lekker genoeg, de ander is te duur. Toch heb je teksten voor je website of webshop nodig. Help!

Nederland (en België) telt zeer veel tekstschrijvers. Moet je Jantje, Pietje of Maria nemen? Zal ik je helpen?

Google op freelance tekstschrijver gezocht. De zoekresultaten: eerst wat advertenties. Overslaan, daar heb je niks aan. Dan kom je veel grote bedrijven en vacaturewebsites tegen. Hier kun je jouw oproep plaatsen. Helaas weet je nooit van tevoren wie reageert. Het ergste is ook nog dat er veel anonieme schrijvers reageren. Je weet wel, zonder eigen website en met een hotmail- of gmail-adres. Zo jaren ’90, maar ze bestaan nog steeds!

Zo vind je een tekstschrijver

Poeh, ons kleine landje barst van de tekstschrijvers. Vergeet die zoekopdracht ‘freelance tekstschrijver gezocht‘. Je zoekt namelijk helemaal in de verkeerde richting. Zoek je een goede SEO tekstschrijver, dan heb je die gevonden.

Bianca Walraven is je nieuwe freelance tekstschrijver. Ik steun op mijn jarenlange ervaring en gedegen vakopleiding. Zaken als zoekmachine optimalisatie, zoekwoorddichtheid en SEA klinkt mij niet vreemd in de oren. Naast het schrijven voor meer dan 1000 websites (ja echt!) beheer ik ook een aantal eigen websites. Deze staan met de belangrijkste zoekwoorden in de top 3 van de zoekresultaten. Hoe ik dit doe? Door me niet alleen te richten op de zoekmachine maar ook op de eindgebruiker zelf te richten. Deze strategie pas ik ook binnen jouw webteksten toe.

Een freelance tekstschrijver inhuren

Het mag: vertrouwen op de diensten van tekstschrijver en copywriter Bianca Walraven (dat ben ik). Ik help je graag over de drempel: neem vrijblijvend contact op. Vraag naar de mogelijkheden, voorwaarden, tarieven en mijn hobby’s (dat laatste hoeft niet).

Hou je van eerlijkheid? Nou, daar komt ‘ie: ik ben waarschijnlijk niet de goedkoopste tekstschrijver van Nederland. Met mijn tarieven lig ik boven die van de student schrijver, maar onder die van grote tekstbureaus of dure tekstschrijvers. Mooi in het midden toch?

Als zzp’er werk ik als schrijver van (web)teksten dagelijks voor jou en anderen opdrachtgevers. Vanwege grote drukte kan het zijn dat dat er een wachttijd op je teksten zit. Deze wachttijd varieert van twee dagen tot soms wel drie weken. Vraag daarom vooraf naar de mogelijkheden en actuele wachttijden. Bedenk wel dat het schrijven van kwaliteit inspanning en tijd kost. Je tekstschrijver zet zich voor de volle 100% in voor teksten en reclamemateriaal.

Begin vandaag nog met het bestellen van content

Heb je content nodig voor je website of webshop? Begin vandaag nog met het bestellen van teksten. Een hoge kwaliteit en eerlijke tarieven, dat is wat je van mij als freelance tekstschrijver mag verwachten. Bekijk ook eens het portfolio, daar zie je welke tevreden opdrachtgevers je voorgingen.