DTG websites voorbeelden

Bijgewerkt: 13 augustus 2021

Wist je dat DTG websites maakt? Ideaal voor ondernemers: snel en voordelig. Het is wel de vraag of je ook een goede kwaliteit krijgt. Daarom wat DTG websites voorbeelden. Welke bedrijven gingen jou voor en lieten een website door dtg maken?

Dit is DTG

Problemen om meer verkeer naar je website te krijgen?

Hoi, ik ben Bianca en help websites doorgroeien. Zal dit jouw website zijn?


Je ziet het regelmatig voorbijkomen: nieuwsberichten over DTG websites. Wie of wat is DTG? Dit bedrijf stond voorheen bekend als De Telefoongids (afgekort als DTG). Tegenwoordig vind je ze onder de naam Youvia. Wanneer je op zoek bent naar DTG website dan kom je dus altijd op de website van Youvia uit. Het is maar dat je het weet.

Waarom DTG websites zo populair zijn

Het is een feit: DTG websites zijn razend populair. Vooral onder (startende) ondernemers. Maar ook voor bestaande websites die verbeterpunten zien.

DTG websites zijn zo geliefd omdat ze aandacht besteden aan de online vindbaarheid, het bereik maar ook de reputatie van de onderneming. DTG helpt om websites bovenaan in de zoekresultaten te krijgen. Een SEO campagne kost bij DTG vanaf € 149. (prijs 2020)

Kan DTG deze belofte waarmaken?

Wanneer je op de website van DTG (Youvia) kijkt dan valt één belofte direct op: altijd bovenin de zoekresultaten. Dit doet DTG middels SEO teksten. Kunnen ze de belofte dat je altijd bovenin de zoekresultaten staat ook waarmaken? Nee!

Goed, met SEO teksten word je zeker beter gevonden. Dat ervaar ik zelf ook: deze website scoort goed in de zoekmachines. Dat krijg ik middels SEO teksten voor elkaar. Toch kan ik mijn opdrachtgevers en mezelf nooit beloven dat ik altijd bovenin de zoekresultaten staan.

DTG websites scoren misschien goed in de zoekresultaten maar die eerste positie kan niemand jou garanderen. Ook dtg niet.

Wat kosten DTG websites?

In 2020 kosten DTG websites eenmalig € 240 (opstartkosten). Dit is helemaal niet veel voor een website met drie pagina’s en een gebruiksvriendelijk CMS-systeem. Dit is echter alleen voordelig wanneer je zelf twee linkerhanden hebt. Wil je meer dan 3 pagina’s dan is dit natuurlijk mogelijk. Voor grotere dtg websites betaal je wel een meerprijs.

Helaas blijft het niet bij de eenmalige opstartkosten. Volgens DTG/ Youvia ben je alleen online vindbaar tegen een vast tarief van € 29 per maand. Hierbij maak je gebruik van de onbeperkte service van dit bedrijf.

Dus DTG website kosten eenmalig € 240 en hier komt nog € 29 per maand bij.

DTG websites voorbeelden

Op zoek naar DTG websites voorbeelden? Logisch, je wil natuurlijk wel weten wat je koopt. Het vervelende is dat de website Youvia (DTG) zelf geen voorbeelden of portfolio laat zien. Zo weet je niet welke klanten jou voorgingen.

Ik besloot om zelf op zoek te gaan naar DTG websites voorbeelden. Dit blijkt lastiger dan gedacht. Op Trustpilot vind je wel veel reviews over dit bedrijf. Ze scoren 3,5 van de 5 sterren (2020). Maar voorbeelden? Die kom je nergens tegen.

Bij navraag bij Youvia zelf geven ze ook aan dat ze geen voorbeelden of een portfolio hebben. Wanneer je om voorbeelden vraagt dan krijg je die niet. Persoonlijk ben ik van mening dat een bedrijf dat diensten verleent ook een portfolio zou moeten hebben. Wat heb je anders te verbergen?

Dtg websites: doen of niet doen?

De vraag is of je voor DTG websites moet gaan of dit door iemand anders laten doen. Nu lijkt € 240 voor een nieuwe website goedkoop maar je krijgt wel te maken met extra kosten van € 29 per maand. Sommige gebruikers ervaren dat het lastig is om dit contract op te zeggen. Bovendien moet je je afvragen of je wel van deze extra service gebruik wil maken.

Moet je voor voordelige DTG websites kiezen of niet? Je krijgt een website met een mooi CMS systeem. Wist je dat WordPress het meest gebruikte CMS-systeem wereldwijd is? En ook nog eens ontzettend gebruiksvriendelijk én gratis? Dat iedereen een eigen WordPress website op kan zetten?

Nu je dit weet moet je je afvragen of je wel voor DTG websites moet kiezen. Maar: wanneer je totaal niet bekend bent met het bouwen van een website en ondersteuning nodig hebt bij je online vindbaarheid, dan zou DTG/ Youvia wel iets kunnen zijn.

SEO teksten van een echte SEO tekstschrijver

Voor een prijs vanaf € 149 maak je bij DTG gebruik van hun SEO campagne. Hier horen ook SEO teksten bij. Nuttig of niet? Tja, het is maar hoe je hier tegenaan kijkt. Je kunt natuurlijk ook de SEO teksten rechtstreeks door een SEO tekstschrijver laten schrijven. Dat  weet je in ieder geval zeker welk gezicht er achter de tekstschrijver schuilgaat.

SEO teksten laten schrijven die goed in zoekmachines scoren? Tegen een reële prijs? Neem gerust contact op of vraag direct en vrijblijvend een offerte aan.


Bianca schreef meer dan 50.000 artikelen voor het internet. "SEO is mijn missie, ik help anderen om hoger in Google te komen". Met zoveel geschreven onderwerpen, SEO- en marketingkennis is ze het startpunt voor elke (nieuwe) website. Een opdracht plaatsen of meer weten over de voordelige tarieven? Vraag vandaag nog de tarievenkaart aan.

Schuiven naar boven