Copywriter zzp – altijd voordelig

Bijgewerkt: 14 augustus 2021

De copywriter zzp tegen een voordelige prijs, maar ook nog eens knettergoed. Jij wil toch ook online gevonden worden? Dan heb je zeker een copywriter met verstand van SEO zaken nodig. Zo weet je zeker dat je jouw concurrent voorblijft. Dat is pas lachend ondernemen!

Copywriters, maak jij de keus?

Problemen om meer verkeer naar je website te krijgen?

Hoi, ik ben Bianca en help websites doorgroeien. Zal dit jouw website zijn?


Toegeven, je bent al een tijd op zoek naar dé perfecte copywriter zzp. Zo eentje die je website een boost geeft. Bovenaan in Google staan voelt niet alleen lekker, ook levert het je veel zoekverkeer op. Ook je omzet stijgt, dat voelt helemaal goed. Die concurrenten van jou? Die hebben mooi het nakijken.

Allemaal te danken aan dat pareltje van een copywriter. Maar goed, ook jij weet wel dat parels niet voor het oprapen liggen. Duizenden copywriters schreeuwen je toe: “pak mij, huur mij in!” Maak jij even die keus? Of moet ik je even een duwtje in de goede richting geven? Doe ik graag voor jou!

Het werk van de tekstschrijver

Ah, je dacht dat je al wist wat een tekstschrijver doet? Teksten schrijven, dat is logisch. Maar wacht even, je hebt schrijven en SEO schrijven. De meeste tekstschrijvers doen niets anders dan schrijven. Ja, ook als ze zich SEO tekstschrijver noemen. Want weet je, dat SEO is geen beschermende titel. Iedereen mag zich zo noemen. Daarom doet iedereen dat ook.

Een echte SEO tekstschrijver herken je gelukkig vanzelf. De website van deze schrijver staat hoog in Google. Het maandelijks aantal bezoekers ligt hier op minimaal 25.000. Kijk, dat is mooi, dan gaan we nu bekijken wat een copywriter zzp je oplevert.

Copywriter zzp: jouw investering

Een copywriter zzp is een investering voor je onderneming of website. Geen goedkope investering want veel copywriters vragen ook nog eens de hoofdprijs (later meer hierover). Die investering dat zijn je zuurverdiende centen. Daar wil je natuurlijk wel iets voor terug hebben, dat is duidelijk.

Met SEO teksten zorg je voor een goede online vindbaarheid. Sta je positie 1 in Google dan mag je een dikke 24% van het zoekverkeer verwelkomen. Positie 2 is goed voor ongeveer 15% en positie 3 nog steeds prima want dat levert je 11% op. Positie 5 t/m 8? Niet over zeuren, tussen de 1 en 5%. Beter iets dan niets en wie weet stijg je later wel weer.

Wat jij nodig hebt is een copywriter zzp die SEO schrijft. Maar dan ook écht SEO. Dan is jouw investering het dubbel en dwars waard.

Let op met kosten tekstschrijver

Ik ben de Primark met Adidas kwaliteit. Je weet wel, hoge kwaliteit tegen een voordelige prijs. Waar vind je dat tegenwoordig nog? Hier dus. Informeer er gerust naar.

Hoge prijzen vragen en iets leveren wat nauwelijks interessant is. Ik kan er niet zo goed tegen. Daarom ontvang je SEO teksten werk heel hard mijn best op doe. Met de grootste zorgvuldigheid bekijken we je doelgroep, doelstelling en huidige positie in de organische zoekresultaten. Van hieruit vertrekken we op een reis die je naar een goede zichtbaarheid in zoekmachines voert.

Je bent er nog? Je wil kwaliteit maar wél tegen een eerlijke prijs? Dan zijn wij vrienden. Want jij vindt net als ik dat ondernemen betaalbaar moet blijven.

Dit kost de copywriter zzp

Gewoon even vragen wat iets kost, daar ben je tenslotte Nederlander (of Belg) voor. Vragen staat vrij, doe dat dan ook! Vraag bij verschillende copywriters een offerte of prijsopgaaf aan. Kom hier dan terug en ontdek hoe voordeliger het kan.

Je betaalt zeker geen € 200 voor een blogpost, of hij moet ontzettend lang zijn. Voor minder dan € 100 is er ook ontzettend veel mogelijk. Heb je het elders goedkoper gevonden? Ik betaal het prijsverschil… niet terug. Misschien flauw maar ieder heeft zijn eigen kwaliteiten en hanteert weer andere tarieven. Diensten met elkaar vergelijken is een beetje lastig. Maar ik kan je zeggen dat de teksten SEO proof zijn, dat zit lekker bij die prijs inbegrepen. Zoekwoorden onderzoekje krijg je er ook nog eens bij.

Copywriter zzp: schrijf je in

“Ik plaats wel een opdracht als ik eraan toe ben”.  Zo werkt dat hier dus niet. Ik loop namelijk tegen twee problemen aan. Ik ben copywriter zzp en moet veel zelf doen, al heb ik soms wel schrijfhulp. Maar dan nog, door drukte loopt de wachttijd soms aardig op.

Zes weken wachttijd is wel een dingetje hoor, niemand wil zo lang wachten. Nu ben ik wel iemand die in oplossingen denkt. Heb je 20 teksten nodig? Krijg je, maar wel verspreid over 2 tot 4 weken. Is ook beter voor Google, je moet niet alles in één keer op je website gooien.

Ook werk ik met inschrijvingen. Sta je eenmaal ingeschreven dan mag je aan opdrachten plaatsen wat je wil. Vraag dus gerust of er een plekje vrij is.

Vraag de tarievenkaart aan

Je weet al een beetje wat deze copywriter zzp kost. Je weet echter niet alles. Vraag dus de tarievenkaart aan, daar staan alle prijzen op. Dus ook voor blogs, productomschrijvingen, een homepage, persbericht, wiki artikel of wat je ook nodig hebt.

De tarievenkaart geldt voor standaard teksten. Heb je maatwerk nodig dus net even wat anders dan normaal dan gelden afwijkende tarieven. Daar komen we wel uit, vind je ook niet?

Fijn dat je even een kijkje op deze website kwam nemen. Mochten we elkaar niet meer spreken dan graag tot ziens. Hieronder vraag je meer informatie of die befaamde tarievenkaart aan.


Bianca schreef meer dan 50.000 artikelen voor het internet. "SEO is mijn missie, ik help anderen om hoger in Google te komen". Met zoveel geschreven onderwerpen, SEO- en marketingkennis is ze het startpunt voor elke (nieuwe) website. Een opdracht plaatsen of meer weten over de voordelige tarieven? Vraag vandaag nog de tarievenkaart aan.

Schuiven naar boven