Een blogabonnement bij je favoriete tekstschrijver

Bijgewerkt: 23 november 2022

Altijd goede content voor je website zonder dat je hier om hoeft te vragen. Dat is een van de grootste voordeel van een blogabonnement. Je ontvangt elke maand de beste blogs die specifiek op je doelgroep zijn afgestemd.

Het voordeel van maandelijks effectieve en unieke SEO blogs is groot. Je hoeft zelf niet na te denken over onderwerpen en ook geen zoektermenonderzoek uit te voeren. Je website blijft actief, maand in maand uit. Hierdoor komt ook onder de aandacht van Google en natuurlijk de doelgroep.

Dit houdt een blogabonnement in

Problemen om meer verkeer naar je website te krijgen?

Hoi, ik ben Bianca en help websites doorgroeien. Zal dit jouw website zijn?


Met een blogabonnement ben je verzekerd van een x-aantal blogs per maand. Dit is belangrijk want je website moet actief blijven. Zoekmachines kijken hier streng naar. Websites die weinig tot geen activiteit vertonen zullen langzaam in de zoekresultaten wegzakken.

Het tweede voordeel is dat je zelf niet achter nieuwe blogs aan hoeft te gaan. De tekstschrijver levert elke maand het gewenst aantal blogartikelen aan. Je hoeft niet over de onderwerpen na te denken, maar mag nieuwe ideeën altijd aandragen.

Een blogabonnement is vaak goedkoper dan wanneer je losse blogs afneemt. Je bent met een abonnement dus ook nog eens goedkoper uit. Voldoende redenen om eens wat dieper in dit abonnement te duiken.

Hoeveel content moet je maandelijks plaatsen?

Drie keer per week bloggen zou ideaal zijn, maar niet iedereen heeft hier tijd of geld voor. Toch is het een feit dat driemaal per week een blog plaatsen tot de hoogste posities in Google leidt, en meer naamsbekendheid.

Het advies is om minimaal eenmaal per week iets op je website te plaatsen. Dat hoeft niet altijd een blog te zijn, je kunt ook aan een productomschrijving of een dienstenpagina denken. Of misschien wel een Wiki-artikel.

Minder vaak bloggen? Dat is zeker mogelijk, en in sommige gevallen kun je hier zelfs hoog mee in Google scoren. Maar alleen wanneer de concurrentie erg laag is.

Advies: Plaats eenmaal per week nieuwe content op je website of webshop. Vul geschreven content met afbeeldingen of video’s aan.

Het bijhouden van oudere blogs

Een blogabonnement is geweldig, want het voorziet je regelmatig van verse content. Zonder dat je hier zelf bij hoeft stil te staan. Met een abonnement wordt alles voor jou geregeld. Maar dan ben je er nog niet, want er staan ook een hoop oudere artikelen of blogs op je website.

Wat moet je hiermee doen? Zelf update ik wekelijks de meest oude blogs. Updaten is het controleren van de inhoud, of het nog actueel is, en of er misschien taal- of spellingfouten in staan. Misschien moeten er wat linkjes worden aangepast of wil je een nieuwe aanbieding via de blog tonen.

Hoeveel verouderde blogs je per week bijhoudt is afhankelijk van het aantal nieuwe blog staat erbij komt. Stel dat je een blogabonnement voor vier blogs per maand neemt. Dit betekent dat je wekelijks 1 blogpost publiceert. In dit geval is het ook aan te raden om wekelijks 1 verouderde blog op te frissen. Hiermee blijft je website in balans en loop je qua actualisering nooit achter.

Dit kost een blogabonnement

Ben je enthousiast over het afnemen van een blogabonnement? Laat je eerst informeren over de prijs. Wanneer je bij mij een blogabonnement afneemt betaal je het volgende:

  • € 150 – twee blogs per maand
  • € 300 – vier blogs per maand

Met promotiecode BLOGABBO ontvang je voor € 350 maar liefst vijf blogs. Geef de promotiecode altijd door, anders kunnen we de korting niet verwerken.

Genoemde tarieven zijn exclusief btw. Let op: dit zijn de tarieven van november 2022. Lees je dit artikel op een later moment, vraag dan naar de actuele prijzen. Het aanvragen van de tarievenkaart is gratis en verplicht je tot niets.

Je zit nooit aan een blogabonnement vast. Deze is maandelijks opzegbaar. Uitgezonderd het abonnement met de promotiecode (korting), deze geldt voor minimaal twee maanden en is hierna maandelijks opzegbaar.

Maak zelf een prijsvergelijking

Ga nooit van een enkele aanbieder uit. Wanneer je een smartphone koopt of een energiecontract afsluit, heb je meerdere aanbieders met elkaar vergeleken. Dit geldt ook voor het afnemen van een blogabonnement.

Vraag bij verschillende aanbieders wat een blogabonnement kost. Het zal je verbazen hoe we de tarieven laag kunnen houden en toch de allerhoogste kwaliteit bieden. Als SEO-blogger schreef ik meer dan 30.000 blogs, ik breng dus veel kennis en ervaring mee. Dankzij een vlotte werkwijze hoeven klanten niet veel te betalen. Betaalbaar ondernemen, daar ga jij toch ook voor?

Andere marketingwerkzaamheden

Wil je naast bloggen ook andere marketing werkzaamheden uit laten voeren? Mijn team is je behulpzaam bij het opstellen van een marketingstrategie en het uitvoeren van:

  • Persberichten schrijven
  • Nieuwsbrieven maken
  • Gastbloggen
  • Linkbuilding
  • Technische optimalisatie van je site
  • Website laten bouwen
  • Social media posts
  • Online adverteren

Heb je vragen over of wil je dit combineren met een blogabonnement? Neem voor de mogelijkheden en tarieven contact op. We zijn je graag van dienst.


Bianca schreef meer dan 50.000 artikelen voor het internet. "SEO is mijn missie, ik help anderen om hoger in Google te komen". Met zoveel geschreven onderwerpen, SEO- en marketingkennis is ze het startpunt voor elke (nieuwe) website. Een opdracht plaatsen of meer weten over de voordelige tarieven? Vraag vandaag nog de tarievenkaart aan.

Schuiven naar boven