Blog schrijfster gezocht

Bijgewerkt: 15 augustus 2021

Een blog schrijfster gezocht: waar vind je die? Vandaag maak je kennis met een ervaren blogschrijfster die je website naar een hoger niveau tilt. Je wil toch ook goed vindbaar zijn in zoekmachines? Lees snel verder en bekijk wat een blogpost kost en hoe jij je aanmeldt.

Blogs voor website of webshop

Problemen om meer verkeer naar je website te krijgen?

Hoi, ik ben Bianca en help websites doorgroeien. Zal dit jouw website zijn?


Met (zakelijke) blogs trek je meer websitebezoekers en zet je aan tot actie. Bloggen is razend populair, en dat is niet zomaar. Goed geschreven blogs worden namelijk beter in Google gevonden. Ook zorgt dit ervoor dat je een trouwe groep websitebezoekers opbouwt.

Blogs zijn niet alleen interessant voor bedrijfswebsites of informatieve websites, ook webshops varen hier goed bij. Het is daarom altijd een goed idee om regelmatig een nieuwe blogpost op de website of webshop te plaatsen.

Het werk van een blogschrijfster

Heb je al geprobeerd om zelf te bloggen? Je komt er al snel achter dat dit niet zo eenvoudig is als het lijkt. Natuurlijk kan iedereen een artikel met een persoonlijk tintje schrijven, maar met betrekking tot spelling, grammatica en opbouw lopen velen vast. Nadeel van slecht geschreven blogs is dat ze nauwelijks vindbaar zijn in zoekmachines.

Een blogschrijfster weet precies hoe je een goede blog schrijft. Zonder kromme zinnen of taalfouten, dat is toch wel belangrijk. Bovendien heeft een blogpost een goede opbouw, precies zoals het hoort. Denk hierbij aan een pakkende titel, de juiste tussenkopjes en goed gebruik van alinea’s. Een zakelijke blog bevat ook nog eens een call-to-action, wat websitebezoekers aanzet om iets te ondernemen.

Blog schrijfster gezocht: zoek op het internet

Je hebt besloten om te laten bloggen, simpelweg omdat het je aan tijd ontbreekt of het bloggen toch wel lastig is. Een goed idee, want dankzij een ervaren blogschrijfster weet je zeker dat je goede blogposts op je website plaatst. Een blog schrijfster gezocht? Deze vind je op het internet.

Dat is makkelijker gezegd dan gedaan, want het internet is enorm groot. Mijn tip: als blog schrijfster scoor ik hoger in Google. Dit realiseer ik ook graag voor mijn opdrachtgevers. SEO blog en zorgt namelijk voor een betere vindbaarheid. Waarom dit zo belangrijk is? Dat leg ik hieronder uit.

Het nut van een SEO blogger

Een SEO blogger heeft de voorkeur boven een normale blogger. SEO staat voor zoekmachine optimalisatie, iets dat in deze tijd ontzettend belangrijk is. Alleen al in Nederland zijn er meer dan 2 miljoen websites. Je kunt je voorstellen dat al deze websites bovenaan in Google willen staan. Dankzij zoekmachine optimalisatie lukt het je om hoger dan de concurrent te komen.

Ik hoor je denken: als iedereen SEO toepast, dan kom ik alsnog niet hoger in de zoekresultaten. Het zal je misschien verbazen maar veel websites passen helemaal geen SEO toe. Of ze doen het wel, maar op de verkeerde manier. Een SEO blogger houdt rekening met de richtlijnen van zoekmachines, iets dat een normale blogger niet doet. Daarom kies je voor een blog schrijfster die verstand heeft van SEO.

Blog schrijfster gezocht: over de kosten

Een belangrijke vraag: wat kost een blog schrijfster? De tarieven kunnen uiteenlopen. Wettelijk geldt er geen minimumtarief of maximumtarief. Toch is het belangrijk om de kosten in de gaten te houden. Een blogger inschakelen moet namelijk binnen je budget passen. Maar het moet uiteindelijk ook wat opleveren, die investering doe je niet zomaar.

Als blog schrijfster probeer ik ondernemen betaalbaar te houden, nu en in de toekomst. Dit betekent dat iedereen recht heeft op een betaalbare blogschrijver. Dankzij een vlotte werkwijze en veel kennis en ervaring is het mogelijk om de tarieven reëel te houden. Je betaalt hier niet per uur of per woord maar per blogpost. Vooraf weet je dus waar je aan toe bent. Zonder dat jij je druk hoeft te maken over het werktempo of het feit dat er wat extra woorden bijstaan. Die extra woorden mag je als cadeautje zien.

Ben je benieuwd naar de tarieven? Vraag dan de tarievenkaart aan. Hierop staan alle prijzen duidelijk vermeld. Bedenk dat de prijzen inclusief zoekwoordenonderzoek is. Dit wordt dus niet apart in rekening gebracht, wel zo prettig.

Direct een blogschrijfster inhuren

Wacht niet te lang, huur direct een blog schrijfster in. We starten zo snel mogelijk met het online vindbaar maken van je website of webshop. Neem contact op, dan bespreken we de details.

✔️ Wat is een blog schrijfster?

Een blog schrijfster is iemand die zich bezighoudt met het schrijven van blogposts voor websites en webshops. Lees meer over de blog tekstschrijver.

✔️ Waarom een blog uitbesteden?

Lukt het zelf niet om een blog te schrijven? De ervaren blogger creëert de beste blogposts. Meer hierover lees je in het artikel blog uitbesteden.

✔️ Wat kost het laten schrijven van een blog?

Je hebt goedkope en dure tekstschrijvers, waardoor de prijzen erg uiteenlopen. Wat een blog exact kost, lees je hier: wat kost het laten schrijven van een blog?

✔️ Hoe krijg ik een blog SEO proof?

Om een blog zoekmachinevriendelijk te krijgen lees je het artikel een blog SEO proof maken.


Bianca schreef meer dan 50.000 artikelen voor het internet. "SEO is mijn missie, ik help anderen om hoger in Google te komen". Met zoveel geschreven onderwerpen, SEO- en marketingkennis is ze het startpunt voor elke (nieuwe) website. Een opdracht plaatsen of meer weten over de voordelige tarieven? Vraag vandaag nog de tarievenkaart aan.

Schuiven naar boven