Blog artikelen uitbesteden

Bijgewerkt: 14 augustus 2021

Je blog artikelen uitbesteden? Vertrouw op de SEO blogger met kennis en ervaring. Deze zorgt voor een betere online vindbaarheid. Want hoger in Google, dat willen we tenslotte allemaal. Ontdek wat bloggen uitbesteden inhoudt en hoeveel dit kost.

Dit is waarom je laat bloggen

Problemen om meer verkeer naar je website te krijgen?

Hoi, ik ben Bianca en help websites doorgroeien. Zal dit jouw website zijn?


Zakelijk bloggen of bloggen voor je persoonlijke website: het is altijd een goed idee. Bloggen heeft namelijk een aantal interessante voordelen. Via een blog laat je zien wat je als bedrijf of website in huis hebt. Lezers ontdekken dat je veel verstand over een bepaald product of binnen een branche hebt. Dit wekt meer vertrouwen.

Bij veel blogs is het mogelijk om een reactie te plaatsen. Hiermee creëer je interactie met je websitebezoekers of volgers.

Bloggen heeft nog een groot voordeel: het zorgt voor een betere online vindbaarheid. Dit komt omdat zoekmachines dol zijn op goed geschreven blogs. Het moet hier dan wel om een SEO blog gaan.

Waarom blog artikelen uitbesteden?

De meeste ondernemers doen het: zelf bloggen. Althans, ze wagen hier een poging toe. Na enige tijd moeten de meeste ondernemers toegeven dat bloggen toch wel moeilijker is dan gedacht. Blogartikelen schrijven is het werk van de betere tekstschrijver. Ik zeg met recht betere, want er zijn ook genoeg tekstschrijvers die niet zo heel goed bloggen.

Hoe ziet een goed geschreven blog of blogpost eruit? Deze is op een leuke manier geschreven, waardoor het lijkt alsof je rechtstreeks met de lezer in gesprek bent. Bovendien bevat de blog geen taalfouten of kromme zinnen. Een juiste opbouw van het blog artikel is natuurlijk ook belangrijk.

Wil je een voorbeeld van een blog artikel? Dat lees je op dit moment! Dit is namelijk een blog artikel zoals het zou moeten zijn. Met alles erop en eraan en ook nog eens goed vindbaar in zoekmachines.

Waarom blog artikelen uitbesteden? Omdat jij net zo goed vindbaar wilt zijn als deze website. Duidelijk toch?

Bloggen geheel of gedeeltelijk uitbesteden

Laten bloggen kost geld, als ondernemer of website heb je een bepaald budget. Bovendien weet je niet zo goed of je alleen moet laten bloggen of voor een compleet SEO-pakket gaat. SEO bestaat niet alleen uit bloggen maar ook uit linkbuilding, technische aanpassingen van de website en eventueel adverteren in zoekmachines (SEA).

Wil je weten wat SEO precies inhoudt, kijk dan even bij een van de artikelen over online marketing.

Ga je bloggen geheel of gedeeltelijk uitbesteden? Ben je een startende ondernemer of kleine website met een beperkt budget, dan kun je het bloggen gedeeltelijk uitbesteden. Laat een aantal blogs schrijven en combineer deze met zelfgeschreven blogartikelen.

Voor grote websites en bedrijven adviseer ik om in zijn geheel te kiezen voor blogartikelen uitbesteden. Je bent dan verzekerd van goede kwaliteit content op de bedrijfswebsite of webshop.

Schaam je niet om blog artikelen uit te besteden

Sommige bedrijven of websites vinden het vervelend om blog artikelen uit te besteden. Zo lijkt het net alsof ze zelf geen kennis of ervaring van of over het onderwerp hebben. Wees gerust: ook bij blogartikelen uitbesteden mag je deze onder je eigen naam op de website plaatsen. Je bent dus niet verplicht om de naam van de blogger bij het artikel te plaatsen, tenzij de blogger dit specifiek eist (persoonlijk zou ik dan niet voor deze blogger gaan).

Het op een professionele manier laten verwoorden van jouw kennis en ervaring helpt jouw doelgroep. Hiermee straal je autoriteit uit, dat is precies wat je wil bereiken. Schaam je daarom niet om blogartikelen uit te besteden.

Investeren in blogs

Wat kost het laten schrijven van een enkele blog en hoeveel kost het wanneer je meerdere blog artikelen laat schrijven? Je hebt dure en goedkope blogs en alles hier tussenin. Ga je voor spotgoedkoop hof de hoogste prijs?

Het lijkt aantrekkelijk om voor de goedkoopste te gaan, maar houd de kwaliteit goed in de gaten. Aan de andere kant garandeert een dure blog je geen eerste positie in Google. Die eerste positie kan niemand je beloven, dat gaat gewoon niet. SEO oftewel zoekmachine optimalisatie blijft continu veranderen.

Ben je ondernemer? Investeren in blogs valt onder de zakelijke kosten. Je ontvangt altijd een btw-factuur. Wil je weten wat blogartikelen uitbesteden exact kost? Vraagt dan de tarievenkaart aan.


Waar vind ik een blog schrijver?

De betere blog schrijver staat bovenaan in Google. Hoe je deze vindt, lees je in het artikel blog schrijfster gezocht.

✒️ Hoe werkt het uitbesteden van een blog?

Elke tekstschrijver heeft zijn eigen werkwijze met bijbehorende kosten. Wil je meer weten, dan moet je zeker even verder lezen op bloggen uitbesteden.

Wat kost het laten schrijven van een blog?

Er zijn tekstschrijvers die voor 1 cent per woord werken, maar dit is echt geen aanrader! Wat kost het laten schrijven van een blog? Lees snel verder.

⛔️ Hoe maak je een blog SEO proof?

Let erop dat een blog zoekmachine vriendelijk is. Zo maak je een blog SEO proof (lees het artikel).


Bianca schreef meer dan 50.000 artikelen voor het internet. "SEO is mijn missie, ik help anderen om hoger in Google te komen". Met zoveel geschreven onderwerpen, SEO- en marketingkennis is ze het startpunt voor elke (nieuwe) website. Een opdracht plaatsen of meer weten over de voordelige tarieven? Vraag vandaag nog de tarievenkaart aan.

Schuiven naar boven