Beste online marketingbureau – hebbes! (2022)

Bijgewerkt: 19 januari 2022

Klaar met veel betalen en weinig ervoor terugkrijgen? Dan ben je vast op zoek naar het beste online marketingbureau. Je weet wel, zo een waar je niet voor onnodige diensten betaalt. Alleen doet wat ook écht nodig is. En ook nog eens effectief werkt. We zijn niet de grootste en wereldwijd gezien zeker niet de beste maar wel betaalbaar, resultaatgericht en eerlijk. En dat is waar het binnen de online marketing om draait.

Dit is hoe marketing werkt

Problemen om meer verkeer naar je website te krijgen?

Hoi, ik ben Bianca en help websites doorgroeien. Zal dit jouw website zijn?


Marketing staat voor het actief promoten van een merknaam, bedrijfsnaam, dienst of product. Online marketing vindt via het internet plaats.

Voordelen online marketing:

  • Enorm groot bereik
  • Doelgroep is goed te targeten
  • Lagere kosten dan offline marketing
  • Zeer flexibel
  • Resultaten zijn perfect meetbaar

Internet marketing heeft ook wel wat nadelen. Bij een verkeerde aanpak kunnen de gevolgen groot zijn. Bovendien is het een echte cowboywereld. Iedereen mag zich SEO specialist, marketeer of growth hacker noemen. Dat zijn geen beschermde beroepsnamen.

Met het beste online marketingbureau in zee

Stiekem zit je op het puntje van je stoel: heb je het beste online marketingbureau gevonden? Sorry, we zouden flink naast onze schoenen lopen wanneer we hier zouden vertellen dat we de beste zijn. Maar goed en gedreven, dat zijn we zeker wel. Dat is allemaal te danken aan de doordachte werkwijze.

Ten eerste gaan we niet voor nodeloze handelingen. Is je website technisch in orde, dan gaan we die niet nog eens optimaliseren. Hiermee bespaar je extra kosten. En linkbuilding? Allemaal mooi en aardig, maar niet direct noodzakelijk. Dit is iets dat je ook zelf kunt doen en dat leggen we graag in een van de vele blogs uit. Maar mocht je toch hulp nodig hebben bij linkbuilding, dan staan we voor je klaar.

Misschien wil je adverteren in zoekmachines of meer zichtbaar zijn op social media. Ook dat is mogelijk, maar alleen wanneer dit ook bij je doelstelling past. En natuurlijk bij je budget, net zo belangrijk.

Content is king en ik ben the queen

Ze zeggen wel eens: content is king. Oftewel de koning. Dat klopt ook wel want als online marketing bureau weten we als geen ander hoe belangrijk content is. Met deze website is het gelukt om meer dan 500 top drie posities te behalen, alleen middels het schrijven van SEO teksten. Niks geen linkbuilding want goede content deelt zichzelf.

Dit bedrijf is opgericht door Bianca, ze noemt zichzelf graag the queen. Alleen maar om aan te geven dat content (king) en Bianca (queen) de perfecte match vormen. Wil je ook meer resultaat bereiken en je organische posities zien stijgen? Richt je dan op content en met name SEO-teksten. Bianca is professioneel SEO-tekstschrijver. Maar wacht want er is meer!

Het online marketingbureau: de perfecte samenwerking

Je hebt goed geschreven content nodig, dat is één ding dat zeker is. Het hele internet leeft op content. Zonder teksten, afbeeldingen en video’s zou alles doodbloeden. Dat SEO teksten goed in zoekmachines scoren, dat is inmiddels wel duidelijk.

Of je nu hulp nodig hebt bij linkbuilding, technische optimalisatie, adverteren in zoekmachines (SEA) of social media marketing: er is best veel mogelijk. Dankzij een samenwerking met een aantal uitstekende specialisten ontvang je dienstverlening op maat. Met de nadruk op ‘maat’ want we vinden het belangrijk dat je alleen betaalt voor zaken die echt nodig zijn.

Over de kosten

Welke online marketingstrategie je ook volgt, het moet betaalbaar blijven. Laten we eerst bespreken hoe je website er momenteel uitziet en wat er kan en mag verbeteren. Maar ook welke doelen je voor ogen hebt. Zijn die doelen realistisch, op korte termijn haalbaar en betaalbaar? Dan gaan we ervoor.

Natuurlijk wil je weten wat een online marketingbureau moet kosten. Een echte Hollander of Vlaming gaat zuinig met zijn centen om. Zelfs wanneer je een flink budget hebt is het belangrijk om hier voorzichtig mee om te springen. Betalen voor dingen die niet nodig zijn? Dan kun je net zo goed het geld in een container of rivier gooien.

Neem vooraf contact op. Geef aan wie je bent, wat je website is en wat je wensen zijn. Dan kijken we samen waar de pijnpunten liggen. We gaan in eerste instantie voor een budgetplan. Mocht het nodig zijn om dieper te graven, dan ontvang je mail van een van de andere specialisten. De kosten zijn vooraf inzichtelijk, wel zo eerlijk.

Beste marketing bureau? De toplijstjes

Ooit hadden we op deze website twee toplijstjes met betrekking tot het beste online marketingbureau staan. Die artikelen waren zo populair dat hier duizenden bezoekers op afkwamen. De spraakmakende artikelen leidde ook tot veel discussies en vragen onder marketeers. De een zag zijn naam liever niet in het artikel terug (want ‘ze doen voor zichzelf niet aan marketing’) terwijl anderen smeekten om in de lijst opgenomen te worden.

Nu we al enige tijd zelf marketingdiensten aanbieden, zijn de lijstjes verdwenen. Dit gezegd hebbende: heb je dit artikel bovenaan in Google gevonden? Dat is het werk van de betere SEO specialist/tekstschrijver. Het bewijs dat online marketing werkt!


Bianca schreef meer dan 50.000 artikelen voor het internet. "SEO is mijn missie, ik help anderen om hoger in Google te komen". Met zoveel geschreven onderwerpen, SEO- en marketingkennis is ze het startpunt voor elke (nieuwe) website. Een opdracht plaatsen of meer weten over de voordelige tarieven? Vraag vandaag nog de tarievenkaart aan.

Schuiven naar boven