Artikel laten schrijven

Bijgewerkt: 15 augustus 2021

Een artikel laten schrijven? Met de SEO tekstschrijver die hoog in Google staat weet je zeker dat je zelf ook hoger rankt. En: zeker niet te duur. Ondernemen moet namelijk wél betaalbaar blijven.

Artikelen voor website of webshop

Problemen om meer verkeer naar je website te krijgen?

Hoi, ik ben Bianca en help websites doorgroeien. Zal dit jouw website zijn?


Artikelen, teksten of blogs, ze zijn onmisbaar voor je website of webshop. Zonder content heb je namelijk een lege website. Dit schrikt niet alleen websitebezoekers af, ook zoekmachines houden hier niet van.

Hoeveel artikelen heb je op een website nodig? Het gaat niet zozeer om de hoeveelheid (kwantiteit) maar vooral om de kwaliteit. Zo zijn er websites met slechts vijf artikelen en meer dan 1000 bezoekers per maand. Aan de andere kant zijn er websites met 1000 artikelen en vijf bezoekers per maand. Hoe dit kan? De kleine website in bovenstaand voorbeeld plaatst artikelen van hoge kwaliteit.

Artikel laten schrijven: de SEO tekstschrijver

Door wie moet je een artikel laten schrijven? Dat mag je zelf bepalen, maar de keuze kan lastig zijn. Tip: ga voor een SEO tekstschrijver die zelf hoog in Google staat. Een hogere positie in Google verdien je niet zomaar, daar is heel hard voor gewerkt. Neem voor meer informatie contact op of vraag direct naar de tarieven.

Dit is waarom je artikelen laten schrijven

Artikelen zijn niet alleen geschikt voor een website of webshop maar ook voor printmedia. Denk maar eens aan een krant, tijdschrift of bedrijfsblad. Er is natuurlijk wel een verschil tussen online en offline media. Bij artikelen laten schrijven voor het internet houd je rekening met je online vindbaarheid. Juist daarom is het belangrijk dat je voor een SEO tekstschrijver gaat.

Laat je artikelen schrijven voor (offline) media? Dit kan een SEO tekstschrijver doen, maar je kunt natuurlijk ook voor een (oud) journalist gaan. Dit laatste is vooral aan te raden wanneer je een artikel in een krant laat plaatsen.

Over de prijs (kosten)

Een artikel laten schrijven is een investering die je graag terugziet. Is het artikel slecht geschreven, dan ga je echt niet hoger in Google of andere zoekmachines scoren. Dat is natuurlijk zonde van je investering.

Goedkope tekstschrijvers zijn interessant, maar voor € 5 per artikel kan ik niet veel bieden. Wil je een goede kwaliteit maar ook zichtbaar zijn in zoekmachines? Dan is er een hoop werk aan de winkel. Tegen interessante tarieven, dat is wel belangrijk, ontvang je geschreven SEO artikelen. Deze scoren niet alleen beter in zoekmachines, ook informeren of verleiden ze je bezoeker. Je wil immers veel meer bereiken dan alleen extra websitebezoekers. Wat meer klanten of een hogere omzet is mooi meegenomen.

Wil je weten wat een artikel laten schrijven kost? Geen probleem, vraag vrijblijvend en gratis de tarievenkaart aan. Let op de geldigheidsduur en vraag eventueel tijdig een nieuw overzicht aan. Het is helemaal niet vreemd om bedenktijd te nemen, daar heb je recht.

SEO tekstschrijver inhuren

Het inhuren van een SEO tekstschrijver is vrij eenvoudig. Ga naar de contactpagina en stuur een e-mail of neem telefonisch contact op. Het aanvragen van een prijsopgaaf is gratis en verplicht je tot niets. Weet je niet exact wat voor jouw website of webshop het beste werkt? Samen bekijken we de huidige content en de verbeterpunten. Als SEO tekstschrijver verricht ik een zoekwoorden onderzoek, zodat jouw website beter gevonden wordt.

Behoefte aan het complete SEO pakket oftewel online marketing? Ik werk samen met een aantal uitstekende online marketingbureaus. Zo regel je alles onder één dak, van content tot linkbuilding en technische aanpassingen van de website of webshop.


Bianca schreef meer dan 50.000 artikelen voor het internet. "SEO is mijn missie, ik help anderen om hoger in Google te komen". Met zoveel geschreven onderwerpen, SEO- en marketingkennis is ze het startpunt voor elke (nieuwe) website. Een opdracht plaatsen of meer weten over de voordelige tarieven? Vraag vandaag nog de tarievenkaart aan.

Schuiven naar boven