Tekstschrijver Amsterdam – SEO copywriter

Bijgewerkt: 16 augustus 2021

Je zoekt een tekstschrijver Amsterdam? Deze SEO copywriter levert teksten voor website, webshop of printmedia. Scoor hoger in Google, Bing en andere zoekmachines met SEO teksten. Natuurlijk tegen een betaalbaar tarief, want ondernemen moet wel leuk blijven.

Dit doet de SEO tekstschrijver Amsterdam

Problemen om meer verkeer naar je website te krijgen?

Hoi, ik ben Bianca en help websites doorgroeien. Zal dit jouw website zijn?


De ervaren tekstschrijver Amsterdam verwoordt precies wat jij bedoelt. Weet je trouwens het verschil tussen tekstschrijvers en copywriters? Nederland telt duizenden officiële en onofficiële freelancers die teksten schrijven voor websites en webshops. Soms zijn dit studenten, huisvrouwen of mensen die een zakcentje bijverdienen.

Een klein percentage SEO tekstschrijvers heeft zich hiervan weten te onderscheiden en levert échte kwaliteit. Teksten die hoger in Google scoren, daar draait het om.

De copywriter richt zich met name op de reclamewereld. Het schrijven van sterke en aansprekende teksten behoort tot de werkzaamheden. Deze zijn onderdeel van een reclamecampagne of eenmalige advertentietekst. De copywriter Amsterdam maakt van adverteren een feest.

Wat kost een tekstschrijver?

De meeste tekstschrijvers of copywriters werken tegen een tarief dat in verhouding staat met de kwaliteit. Lage prijzen? Dan kun je vaak ook een lage kwaliteit verwachten. Had je anders verwacht?

Lage prijzen zie je voornamelijk bij copywriters en tekstschrijvers die dit niet als hoofdberoep hebben. Of nog lerende zijn. Wat kost een tekstschrijver Amsterdam? Moeilijk te zeggen, maar voor prijzen lager dan 3 cent per woord kun je geen serieuze teksten verwachten. Vaak blijkt dat je de tekst weer moet laten herschrijven, omdat deze niet voldoet aan je verwachtingen of niet gevonden wordt in de zoekmachines.

Hoger in Google met de tekstschrijver Amsterdam

De juiste tekstschrijver in Amsterdam of omgeving verwerkt belangrijke zoekwoorden of sleutelwoorden goed in de tekst. Heb je geen idee wat dit betekent of hoe dit moet, dan krijg je hulp of advies.

Het blijkt niet altijd even gemakkelijk om hoog in Google te komen, probeer het maar eens. Krijg je hier al hoofdpijn van? Gelukkig weet ik op welke punten zoekmachines een website beoordelen. SEO teksten spelen hier een belangrijke rol in. Laat je teksten daarom schrijven door dé ervaren tekstschrijver Amsterdam en omgeving.

Kan ik een gratis proeftekst krijgen?

Voordat je een aankoop doet wil je weten wat je kunt verwachten. Begrijpelijk, ik beoordeel zelf ook eerst voordat ik koop. Bij veel bedrijven is het afwachten of de geleverde dienst ook goed is. Daarom krijg je bij tekstbureau Amsterdam een eerste tekst op zicht. Bekijk, beoordeel en ik schaaf de tekst bij.

Ben je tevreden, dan mag je door naar de volgende ronde: de tekst aannemen of direct een vervolgopdracht plaatsen. Je betaalt alleen voor de proeftekst wanneer je écht tevreden bent.

Komen we er niet uit dan neem je de proeftekst niet af. Je betaalt niets en je krijgt niets, even goede vrienden toch?

Online contact met tekstbureau Amsterdam

Je kunt bij mij terecht voor SEO teksten, advertentieteksten, blogs, nieuwsberichten, interviews en nog veel meer.

Contact met het tekstbureau Amsterdam verloopt online of telefonisch. Als tekstschrijver ben ik voor en door heel Nederland werkzaam. Ook klanten en opdrachtgevers uit België, Duitsland en andere Europese landen gingen jou al voor.

Dankzij de online werkwijze maakt het niet uit of je in Amsterdam, Amstelveen, Haarlem, Zaandam of waar dan ook woont. We houden het lijntje kort middels e-mail of een belletje. Nieuwsgierig naar alle werkzaamheden? Neem vrijblijvend contact op.


Bianca schreef meer dan 50.000 artikelen voor het internet. "SEO is mijn missie, ik help anderen om hoger in Google te komen". Met zoveel geschreven onderwerpen, SEO- en marketingkennis is ze het startpunt voor elke (nieuwe) website. Een opdracht plaatsen of meer weten over de voordelige tarieven? Vraag vandaag nog de tarievenkaart aan.

Schuiven naar boven